Jump to content

koimisis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koimisis

  • Ημ. Γέννησης 07/06/1983

koimisis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απλως επειδη εχω χαθει στο συγκεκριμενο topic που μου αναφερεις,σκεφτηκα αν γινεται,με οσα εχετε ακουσει και με οσα ξερετε να μου προτεινετε σε αυτο το topic ποια κατα την γνωμη σας ειναι η ιδανικη ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη.
  2. Γεια σας!!!Σκεφτομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και θα ηθελα συμφωνα με την εμπειρια σας και με οσα εχετε ακουσει,να μου πειτε την γνωμη σας για το ποια θεωρειτε την καλυτερη!Εμενα μου αρεσει πολυ η Olympus SP-550 UZ. Θελω η ψηφιακη που θα αγορασω να βγαζει ωραιες,ποιοτικες φωτογραφιες απο μακρινη και κοντινη αποσταση..να ειναι καλη και στα τοπια αλλα και στις φωτογραφισεις προσωπων.Ελπιζω να με βοηθησετε..Ευχαριστω εκ των προτερων! :)
  3. Γεια σας!!!Ψαχνω μερικα τραγουδια αλλα εχω συγκρατησει μονο στιχους αλλα πιστευω οτι ειναι γνωστα και με λιγη καλη διαθεση θα βρεθουν! Το πρωτο τραγουδι που ψαχνω λεει σε καποια στιγμη:"everybody loves sound...".Αυτη η φραση ειναι χαρακτηριστικη αυτου του κομματιου! To επομενο ξενο τραγουδι που ψαχνω ειναι disco κομματι,πρεπει να ειναι καπως παλιο και λεει:"on spend in my time watching the disco..." ή καπως ετσι. Ενα αλλο ξενο τραγουδι που το τραγουδα μαλλον αντρας και λεει:"more than ever people..."μηπως γνωριζετε πως ειναι ο τιτλος του? Το αλλο ξενο τραγουδι που ψαχνω το τραγουδα και αυτο αντρας και λεει:"feeling so lost (ή so close) without you".Μηπως το γνωριζετε? Ενα ελληνικο τραγουδι που ψαχνω το τραγουδα γυναικα και λεει:"γιατι μ'αφηνεις να ποναω απαντησε που σε ρωταω,πως μπορεσες;".Μηπως ξερετε ποια τραγουδιστρια το λεει και ποιος ειναι ο τιτλος του;; Ακομα ενα που ψαχνω το τραγουδα και αυτο γυναικα και λεει:"τιποτα δεν ειναι αληθινο στα ορια μου εχω φτασει εγω,τιποτα δεν ειναι αληθινο το ξερω κι εγω".Και σε αυτο παλι ζηταω τιτλο και ποια τραγουστρια το τραγουδα. Το τελευταιο τραγουδακι που αναζηταω το τραγουδα και αυτο γυναικεια φωνη και λεει:"φιναλε της καρδιας μου και ερωτα μου θα 'θελα να σου πω συγγνωμη αλλα δεν ζω χωρις εσενα....". Ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρεθει κατι με τοσο λιγα στοιχεια που δινω αλλα ελπιζω να με βοηθησετε! Ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...