Jump to content

maria2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

maria2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λογικά στο καστ της 6ης σαιζόν θα πρέπει να περιλαμβάνεται και ο τρομερός Paul McRain (έκανε τον κακό Graham με την φαλάκρα με τον οποίο μιλούσε ο Λόγκαν -και παίζει και στην Εντατική τον Ρομάνο)...o ρόλος του ήταν μικρός στην 5η αλλά φαινόταν να είναι η κεφαλή όλων...και έως το τέλος της σαιζόν δεν ξεκαθαρίστηκε ο ρόλος του, ούτε πέθανε...:rolleyes:
  2. Μόλις είδα διαφήμιση ΝΕΤ. Βάζουν τα υπόλοιπα επεισόδια LOST από Δευτέρα 10/7 κάθε μέρα στις 22.00
  3. Εμένα μου τη σπάει το "Λούκιν φορ Φαν" (που ψάχνουν το Φάνη - κυρ Φαααααν"!!!
  4. Για αγορά (1η σαιζόν) το έχω βρει στο Μετρόπολις στην Ομόνοια πριν απο 1-2 μήνες και μου είπε τιμή....105 ΕΥΡΩ!!!!!!!!:wacko:
  5. Χθες πήρα την Χρονοκάρτα των 6 ευρώ για να μιλήσω με Γαλλία. Την είχα ξαναπάρει αρκετές φορές και είχε καλή χρέωση, αν θυμάμαι καλά 140΄για 6 ευρώ. Χθες λοιπόν μου "έφαγε" την κάρτα μέσα σε 10 περίπου λεπτά! Έπαθα σοκ. Προφανώς ο ΟΤΕ άλλαξε τις χρεώσεις του γι' αυτό προσέξτε. Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς αλλά για εμένα είναι απαράδεκτο αυτό. Είναι μεγάλοι κλέφτες. Σήμερα λοιπόν (αφού χθες χάλασα όλη μου την κάρτα) πήρα talk-talk. Για 5 ευρώ μου έδωσε 100΄για σταθερό Γαλλία. Νομίζω είναι η καλύτερη τιμή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και ισχύει μέχρι Μάιο. Άρα έως τότε έχω ησυχάσει και τέρμα στις δυσάρεστες "εκπλήξεις" του ΟΤΕ. Να σημειώσω βέβαια για την talk-talk (δεν ξέρω αν το έχει ξαναπεί κάποιος): οι κάρτες με τα "επιπλέον ευρώ-δώρο" είναι απάτη. Έτσι η talk-talk χρεώνει στην κάρτα των 5 ευρώ για σταθερό Γαλλία 0,05 ευρώ το λεπτό άρα έχεις 100΄ομιλία, ενώ στην κάρτα 5 ευρώ+0.50 ευρώ "δώρο" χρεώνει 0,055 ευρώ το λεπτό άρα έχεις πάλι 100΄χρόνο ομιλίας. Καμία διαφορά δηλαδή, απλώς πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο...
  6. deite ki auto http://www.nomatica.gr/telephone/sghe600GR.htm H timh einai polu xamhlh ... h idea mou einai?
×
×
  • Create New...