Jump to content

KSENOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

KSENOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για ποιο πρόγραμμα μιλάς;Tις πληροφορίες για τις συντεταγμένες και το υψόμετρο που βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή μπορείς να τις δεις μέσα από το πρόγραμμα πλοήγησης.Destinator,igo8,garmin κτλ σου παρέχουν ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες αυτές.Υπάρχουν και άλλα προγράμματα όπως τα noni gps plot,gps speedsentry.Bέβαια για να έχεις ακρίβεια χιλιοστού στις μετρήσεις σου,θα χρειαστείς γεωδαιτικό gps http://www.treecomp.gr/index.asp-C=3&S=9.htm Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή αν κάποτε καταφέρω να φορτώσω το destinator 7 στο VM 590 ,θα έχω τις πληροφορίες που θέλω. Όσο για το link, μάλλον οδηγεί σε επαγγελματική (και ακριβή λύση) . Ευχαριστώ και πάλι.
  2. bbbb : Είναι θέμα προγράμματος.Το gps σαν hardware μπορεί να λάβει αυτές τις πληροφορίες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζετε αυτό το πρόγραμμα για το VM 590:
  3. Μήπως γνωρίζει κανείς αν το VM 590 μπορεί να μας δείξει τις συντεταγμένες ενός τόπου (και κυρίως το υψόμετρό του) και πώς; Αν αυτό δεν γίνεται, γνωρίζετε κάποιο άλλο φθηνό GPS γι'αυτή τη δουλειά; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...