Jump to content

pateras34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pateras34

  1. Η ποιότητα σε σχέση με ότι άλλο κινητό έχω χρησιμοποιήσει είναι πολύ καλύτερη. τώρα πολλοί υποστηρίζουν ότι υστερεί σε σχέση με τα walkman Κινητά. Σήμα σε σχέση με τα παλιά μου πολύ καλύτερο.Δε μπορούσα να μιλήσω πάνω από 5' και να μην έπεφτε η γραμμή τώρα χτυπάω και 30' Όσο για το ακουστικό είναι όσο χρειάζεται και χάνει σε λίγα σημεία ανάλογα το τι ακούς και σε τι ποιότητα αυτό που ακούς. Ελπίζω να βοήθησα. Κανένας πιο σχετικός ας με διορθώσει αν είναι ;)
  2. Οπότε το βίντεο είναι όντως αδύνατο σημείο. Οπότε όσο και αν έχει αρκετά καλά σε αυτό υστερεί. Ευχαριστώ haki για τη σύγκριση :)
  3. Χωρίς να είμαι κάποιος ειδικός, υποθέτω ότι πιο πάνω, η ανάλυση του βίντεο τονίζετε ότι είναι χάλια και όχι το ίδιο αυτό καθεαυτό το βίντεο το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού. Αν το βάλω χωρίς μεγέθυνση θα είναι μία σταλιά αλλά θα έχει καλή ποιότητα. Φυσικά δε γνωρίζω άλλα κινητά αυτής της γενιάς σε τι ανάλυση τραβάνε, αλλά υποθέτω σε καλύτερη. ;)
  4. Με αυτοκαλωσορίζω, ρίχνω και ένα φτύσιμο μη το ματιάσω και ξεκινώ το διάβασμα για τυχόν επιπλέον απορίες!:)
  5. Ευχαριστώ τα δέοντα όλους σας για τις γνώμες και τα σχόλια!
  6. Έχοντας διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου νήματος και της παρουσίασης του τηλεφώνου. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία (χωρίς να είμαι σίγουρος αν έχει διευκρινιστεί πιο πριν). Υπάρχει η δυνατότητα απεικόνισης της εικόνας που λαμβάνει η κάμερα του k800 στον Η/Υ ενόσω είναι συνδεδεμένο το κινητό μαζί του; Κάτι σαν λειτουργίας του και σαν webcam ένα πράγμα; Είμαι στο να το αγοράσω και προσπαθώ να βρω όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά, μιας και τη προηγούμενη φορά που έδωσα τόσα χρήματα για κινητό πριν δύο χρόνια μου βγήκε λίγο πατάτα (μπαταρία,προβλήματα στα πλήκτρα, ανοιγοκλεισίμo κάθε τρεις και λίγο κ.α. πολλά, Siemens s65) :worry: Το μόνο μεγάλο αρνητικό στο κ800i ήταν το σέρβις στα πρώτα κομμάτια απ'όσο έχω διαβάσει και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την αργοπορία επισκευής... Και κάτι τελευταίο, μιας και αρκετοί απόσο έχω διαβάσει είχατε πριν το κ750i και πήγατε στο κ800i. Περισσότερο αξιόπιστο είναι το 750i; Μου αρέσει πολύ το κ800i αλλά αν δεν είναι αρκετά αξιόπιστο καλύτερα να αρκεστώ στα λιγότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του 750i.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια ,
×
×
  • Create New...