Jump to content

tony_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tony_s

  1. Λοιπον επειδη ειμαι πολυ novice χρησης, πως μπορω να βαλω Ελληνικα σε ενα w595? Το κινητο ηταν κλειδωμενο στο δικτυο 3 και εχει δικες του συντομευσεις στα πληκτρα της οθονης. θα αλλαξουν και αυτα?
  2. Σορρυ για ΕΝ. Λοιπον το bluetooth (HBH-PV770) που χρησιμοποιω ειναι ιδιο και στα 2 κινητα, στο w302 παιζει και στο w595 δεν παιζει μουσικη ενω όμως μιλαω κανονικα οταν εχω κληση. Λοιπον το κινητο το εφερα απο Αγγλια και ηταν κλειδωμενο στο δικτυο 3. Το ξεκλειδωσα εδω με ενα προγραμματακι απο το ιντερνετ και ενω παιζει κανονικα σε Ελληνικο δικτυο εντουτις το μενου παραμενει οπως ηταν στο δικτυο 3 με τις επιλογες το 3 στα πληκτρα. Υπαρχει περιπτωση επειδη ηταν κλειδωμενο να μην παιζει?
  3. Παιδια πως μπορω να περασω Ελληνικα σε ενα w595 που εφερα απο Αγγλια και το ξεκλειδωσα εδω?
  4. Sorry έχει γίνει λάθος στον τίτλο, το κινητό που έχω δεν είναι w200 αλλά το w302. Λοιπόν στο w302 ακούω κανονικά από το bluetooth ενώ στο w595 ΔΕΝ παίζει στο bluetooth. Βέβαια το w595 το είχα φέρει από Αγγλία και το ξεκλείδωσα μετά εδώ.
  5. Μια ερώτηση αν ξέρει κανεις. Εχω ένα w595 και πρόσφατα με επιδότηση πηρα και ένα w302. Παρατήρησα το εξης: Οταν συνδεω το bluetooth στο w302 τοτε όταν με παιρνουν τηλ ο ηχος που εχω βαλει στην επαφη ακουγεται απο το bluetooth. Επίσης όταν βαζω το MPlayer του τοτε ακουω κανονικα μουσικη στο bluetooth!!!! Στο w595 δε συμβαινει αυτο. Ξερει κανεις αν ειναι καποια ρυθμιση ή ετσι το υποστηριζει η συσκευή;
×
×
  • Create New...