Jump to content

llouiza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by llouiza

  1. Μιας κ δεν βλέπω κανέναν να έχει αναφέρει τίποτα για τα αμερικάνικα δίκτυα ας γράψω δυο λογάκια.

     

    Πρέπει να σας πω πως παρόλο που οι αμερικανοί βρίσκονται δεκαετίες πίσω σε ό,τι εχει να κάνει με συσκευές, (σε σχέση με Ευρώπη, Ασία), τα δίκτυα προσφέρουν στους καταναλωτές υπηρεσίες σε τιμές που θα αργήσουμε πολύ να δούμε στην Ευρώπη.

     

    Είμαι χρήστης της T-Mobile στην Βοστώνη όπου κ σπουδάζω, (δεν θεωρείται η τοπ μιας κ η ΑΤ&Τ θα συγχωνευτεί με την X-Cingular που θεωρείται τοπ με την Verizon) κ μπορώ να πω πως αυτό που συμβαίνει εδώ στον τομέα της επικοινωνίας δεν περιγράφεται. Το συμβόλαιό μου περιλαμβάνει τα εξής:

     

    600 λεπτά τον μήνα δωρεάν (σου τρώνε κ λεπτά όταν σε καλούν επίσης).

    Απο τις 8 το βράδυ ως τις 6 το πρωί δωρεάν κλήσεις για όσο χρόνο θέλεις σε ολόκληρη την Αμερική (κινητά - σταθερά για αυτούς είναι το ίδιο πράγμα, ίδιες χρεώσεις).

    Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, δωρεάν κλήσεις όλη μερα.

    300 γραπτά μηνύματα δώρεαν (σου τρώνε κ όταν λαμβάνεις βέβαια).

    Δωρεάν WAP

    Ολα αυτά μόνο με 39.99$ τον μήνα.

    GPRS με 19.99$ τον μήνα, 24 ώρες / 24ωρο δωρεάν online χωρίς όριο σε mb.

    Έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέσω ιντερνετ, μπορώ να τον πληρώνω μέσω της πιστωτικής μου, μπορώ να προσθαφαιρώ υπηρεσίες, να βλέπω αναλυτικά όλες τις κλήσεις μου (εισερχόμενες, εξερχόμενες). Απο το κινητό μου πληκτρολογω #646# κ βλέπω πόσα λεπτά από τα 600 μου μένουν κ με #225# βλέπω το υπόλοιπο του λογαριασμού μου.

     

    Επίσης το πιο κουφό από όλα είναι οι international cards που πουλάνε στον δρόμο. Βρήκα κάρτα 5$ κ σου δίνει 500 λέπτα για σταθερό Ελλάδα. (Τις κάρτες μπορείς να τις χρησιμοποιείς κ από το κινητό σου, κ εννοέιται πως αν πέρνεις μετά τις 8 η παρασκευοσαββατοκύριακο, δεν χρεώνεσαι για το κέντρο υπηρεσίας της κάρτας που καλείς.) με 5$ στην ελλάδα δεν μιλάς 500 λεπτά ουτε απο σταθερό σε σταθερο στην αθήνα, πόσο μάλλον για Αθήνα - Βοστώνη... Πέρνω τους φίλους μου κάθε μέρα στην Ελλάδα κ μιλάμε με τις ώρες.

     

    Αυτά τα κουφά συμβαίνουν εδώ, περιμένω σχόλιά σας

     

     

    apn3a

    pou sto kalo vrikes tetoia karta? apo tsigganous sto dromo?

    kai gia na katalabw, an perneis meta tis 8 to vradi den xrewnesai katholou i xrewnwsai alla ligotera? gia ellada milame etsi?

  2. tha pareis karta t-mobile prepaid. H moni ali eteria gsm edw einai Cingular. Exei tin kaliteri kalipsi ala einai pio akrivi kai exoume provlima me ta eisarxomena minimata apo elada logo tis enosis mazi me tin AT&T.

    ti provlima exete me ta minimata apo ellada?

    mipws den mporeitai na ta deite?

    tha paw ameriki k thelw na xerw pio diktio einai kalitero

    iparxei kamia alli etairia pou den exei provlima me ta eiserxomena sms?

    ti ginetai me ta exerxomena sms pros ellada? emfanizontai?

×
×
  • Create New...