Jump to content

daneek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by daneek

  1. Παιδιά καλησπέρα, Έχω το Diamond 6 μήνες και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα όμως: Έχει γεμίσει το diamond με εκατονταδες πολύτιμα για εμένα (λόγω της δουλειάς μου) contacts. τα οποία θέλω να περάσω στο outlook 2007 (σε windows 7 x64) μονόδρομα. Έχω παρατηρήσει ότι το sync center συγχρονίζει ανάποδα (απο το pc περνάει τα contacts στο κινητό) και κατα συνέπεια θα σβήσει όλες τις επαφές. Παλιότερα στο active sync υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξεις προς πιά κατεύθυνση να γίνει ο συγχρονισμός αλλά στο sync center δεν βρίσκω καμία επιλογή. Ευχαριστώ.
  2. Μόλις έφυγα απο wind.... δεν μπορούσα να δουλέψω με την wind. Τα εταιρικά νούμερα δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν σχεδόν ποτέ χωρίς προβλήματα.
  3. Έχει εγκαταστήσει κανείς wireless modem/router σε σύνδεση Vivodi? Σήμερα που τους κάλεσα μου είπαν ότι δεν διαθέτουν οι ίδιοι wireless αλλά θα πρέπει να βάλω το δικό μου. Υπάρχει κάποια λίστα με το τί δουλεύει και τί όχι σε wireless? Επίσης, θα χρειαστώ εξοπλισμό απο την vivodi για να συνδέσω το wireless modem/router? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...