Jump to content

E-male

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by E-male

  1. Ερωτήσεων συνέχεια.... Το Μ600 μου το πήρα από την Vodafone - μέσω επιδότησης - με αποτέλεσμα το μενού να είναι του Vodafone live. Ισχύει οτι με €15 μπορούν να μου το απεγκαταστήσουν, αν ναι χάνονται τα δεδομένα, και τελικά αξίζει κάτι τέτοιο??? Παλιότερο το μενού της Vodafone ήταν χάλια, τώρα δεν μπορώ να πώ οτι με ενοχλεί....
  2. Καινούριο θεματάκι: Μόλις εγκατέστησα στο αυτοκίνητο ένα Bluetooth Car Kit (Parrot C3100) από το οποίο μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόλις συνέδεσα το Μ600 το αναγνώρισε, αλλά δεν μπορεί να κάνει sychronise τον τηλεφωνικό κατάλογο. Με το που συνέδεσα το Samsung X820 μου, κατευθείαν διάβασε και πέρασε όλον τον κατάλογο. Το ίδιο και σε ένα Nokia 6310. Στις οδηγίες του car kit λέει οτι για ορισμένα smartphones (και αναφέρει το Ρ900) χρειάζεται ειδική ρύθμιση από το τηλεφωνο, αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Any ideas????
  3. Τα steps που ακολούθησα είναι: Settings/Connectivity/Mobile Networks και πατώντας το More, βγάζει επιλογή GSM/3G Networks, όπου και επιλέγεις GSM only. It saved my life!!! (thanx again papathvas!)
  4. ΣΩΤΗΡΙΟ!!!!!!! Με το που το έκανα, το τηλέφωνο έχει πλέον κανονική κατανάλωση, από χτές το απόγευμα μέχρι τώρα μια γραμμούλα όλη κι όλη!!!!!! Thanxs a lot papathnas!!!!
  5. Το έβαλα σε gsm only. Για να δούμε.... Χίλια ευχαριστώ, I'll come back με το αποτέλεσμα!
  6. Φοβάμαι οτι χρειάζομαι και πάλι την γνώμη/συμβουλή σας. Το τηλέφωνο το έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου, και έχω μείνει ΕΝΤΕΛΩΣ απογοητευμένος από την μπαταρία του. Είναι ζήτημα εαν κρατάει μια ημέρα....Από την πρώτη ώρα έχει φύγει η πρώτη γραμμούλα, μέχρι το μεσημέρι έχει φτάσει κάτω από την μέση και το βράδυ προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι πριν κλείσει.... Προφανώς δεν είναι έτσι, right???
  7. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή μάλλον θα παώ σήμερα να πάρω το M600 - διάβασα όλο το topic και μου επιβεβαίωσε την καλή εικόνα που έχω για το κινητό - έχω μια ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ ερώτηση: Αλλού αναφέρεται σαν Μ600 και αλλού σαν Μ600i. Υπάρχουν ΟΝΤΩΣ δύο version??? Το συμπέρασμα που έβγαλα μετά απο διάβασμα 49 σελίδων ;-) είναι οτι το βασικό πρόβλημα είναι τα μυνήματα - πράγμα το οποίο προσωπικά δεν με προβληματίζει γιατί γράφω greeklish μυνήματα, η έλλειψη κάμερας - επίσης δεν με καίει, και η έλλειψη wi-fi - επίσης δεν με καίει, γιατί στο γραφείο είναι μονίμως στο cradle του και το θέλω για PDA και όχι για internet. Κατά τ'άλλα, νομίζω πως αξίζει σαν τηλέφωνο-organizer. Με τον συγχρονισμό με το Outlook πώς τα πάει αλήθεια??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...