Jump to content

harishadji

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About harishadji

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

harishadji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα! Εχω το Garmin Mobile XT με το Autodrive hellas 1.6 στο Palm μου και δουλεύει αψογα! Πρόσφατα βρήκα και ένα πολύ καλό χάρτη της Κύπρου (αυτόν που δίνει ο αντιπρόσωπος) αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι χρειάζεται να έχω τον καθε χάρτη χωριστά σε άλλη καρτα για να δουλευουν! Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να τους ενώσω σε ένα ξεκλείδωτο χάρτη σε μια SD card? Ευχαριστώ!
  2. gia wiimote pigaine sto "public" sto cosmos pigaine kai prepei na exoun. an den exei sigoyra exei to wii play pou dinei mazi k to wiimote.
  3. Παίρνω που λέτε χτες την τελλάς για να ρωτήσω που βρίσκεται η κατάσταση με την sparknet και μου λένε ότι έχει αρχίσει η αποδέσμευση των γραμμών! Παίρνω μετά τον ΟΤΕ στο 134 και μου λεει οτι αυτοί δεν ξερουν τιποτα και το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να μου διακόψουν τη γραμμή άμεσα αν και εφόσον βάλω connx η adsl kit! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν αναλαμβάνουν τη διακοπή της γραμμής και περμένουν να δουν τι θα γίνει με την ΕΤΕ. Καλά ολα αυτά λέω και σήμερα ξαναπάιρνω να τους πώ να μου βάλουν το κιτ. έλα όμως που σήμερα μου λένε άλλα..."εμείς δεν μπορούμε να διακόψουμε τη γραμμή θα πρεπει να περιμένετε την απόφαση από την ΕΤΕ και μετά να σας βάλουμε καινούργια γραμμή. Αυτά που σας ειπαν (οι ίδιοι άνθρωποι!!!!) χτές δεν ισχύουν!!!!!" Τι συμβαίνει τελικά; Τι μπορούμε να κάνουμε με τις γραμές μας και σε πόσο χρονικό διαστημα μπορούν να αποδεσμευτούν; ΕΛΕΟΣ!
×
×
  • Create New...