Jump to content

GEOMAN007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GEOMAN007

  1. καλησπέρα, πολύ καλό πρόγραμμα αλλά έχω μια απορία πως μπορώ να πάρω offline directions ? εχω βαλει τα offline maps αλλα για να μου δώσει οδηγίες πρέπει να συνδεθεί στο internet.
  2. εχω κατεβασει μια ολοκληρη σελιδα και την εχω περασει στην memory card μου αλλα οταν παω να ανοιξω το html μου λεει αγνωστη μορφη αρχειου τι να κανω???
  3. επιτελουςςςςςςςςς !!!!! συνδεθηκααα παιδιααα :) ενα μεγαλοοο ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν :D :D να κανς αλλεσ δυο ερωτησεις??? εγω τις κανω και οχι να πειτε :P πιο ενημερωμενοι χαρτες υπαρχουν?μπορω να βαλω χαρτες απο αλλο προγραμμα??? και η δευτερη ερωτηση πιο πανω καπου ελεγε οτι το ηχιο του κινητου δυναμωνει αλλα δεν καταφερα να εντοπισω το post μηπως μπορει να μου πει καποιος πως γινεται??? επισης να προσθεσω οτι βρηκα αλλο ενα προγραμματακι με offline maps mgmaps λεγεται το εγκατεστησα συνδεθηκε με τον δορυφορο αλλα μαλλον δεν εχει χαρτες μεσα και απο φοτογραφιες που ειδα οι χαρτες λενε πολλα, οποιος εχει χρονο και ενδιαφερεται ας το ψαξει γιατι εγω δουλευω και δεν προλαβαινω και να πει και σε εμας
  4. ολα καλα ολα ςραια με το wetravel ελυσα το προβλημα μου το εγκατεστησα (να ειναι καλα ο οδηγος pdf ) το γυρισα και το κινιτο και το προγραμμα σε internal μου εβγαλε την περιοχη που του πληκτρολογησα εγραφε 64km αλλα ειμουν εξω ενα τεταρτο και δεν συνδεθηκε!!!!!!!!! γιατι ρε πεδια? ααα και παρεληπσα να πω, οταν ειπα περιοχη...τον χαρτη ενοουσα ετσι??? ναι τον εβγαλε αλλα αθτο π τοθ ειπα εγω με δοριφορο δεν συνδεθηκε
  5. re pediaa enw prin den m to elege twra sto telos ths egatastashs leii "apotixia elegxou tautothtas" kai to programa den egathistate eleos kapios p na to xerei polu kala na m lisei oles tis apories? Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.
  6. ok alla to link tou odigou den litourgei. Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.
  7. λοιπον tsoump τι ειναι το ροοτ? πως του δινω που να βρει χαρτες? ναι περιμενα εξω 20 λεπτα και με εφαγε ο ηλιος :P spidey oxi δεν βρισκει καν την αθηνα
  8. ρε παιδια τι θα γινει με το wetravel ακολουθισα ολες τις οδηγειες αλλα τπτ. το κατεβασα εβαλα χαρτες ολα μαζι μπηκαν στην memmory card εγκατεστισα το jar εδωσα δικαιοματα το ανοιγω βαζς περιοχη και δε γινεται τπτ... μετα το κλινω και το χαναανηγω βλεπω το βελακι και πανω πανω γραφει no map datta!! τι κανω ρε παιδιααα :cry: :cry:
×
×
  • Create New...