Jump to content

jasoNe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jasoNe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας παιδιά, ειλικρινά απο όσα διάβασα στο thread, δεν ξέρω τι να πω.. Είμαι στο τσακ να πάρω το κινητό αλλα απο όσα γράψατε δεν ξερω τι να κάνω, εν ολίγοις : Τρέχων προβλήματα: 1) GPS όχι τόσο καλό, κάνει να lockari απο 2 εώς 5 λεπτά , σε μερικούς μάλιστα δεν κάνει lock καθόλου (χρειάζεται extra πρόγραμμα για να δουλέψει - πράγμα που δεν μερίμνησε η samsung) 2) Μπαταρία, λάθος ενδείξεις, κανείς δεν ξέρει γιατί κρατάει σε άλλους 1 μέρα και σε άλλους 4-5 μέρες, (πάλι δεν μεριμνησε η samsung) 3) Οι πιο πολλοί απο εσάς το έχετε στείλει για service. 4)Τα ακουστικά δεν δουλευουν καλά, είτε βγάζουν μονοφωνικό ήχο είτε δεν κάνουν καλη επαφή ειτε δουλεύουν καλα. 5)Bluetooth , Δεν δουλεύουν όλα καλά με το κινητό(!) Πώς ακριβώς γίνεται αυτο; Προσωπικα δεν εχω ξανα ακούσει να μην δουλευει bluetooth ακουστικο "καλά" με το κινητο. Η δουλευει ή είναι χαλασμένο το bluetooth ακουστικό. 6) Skype δεν υποστιρίζει καθόλου , αν και δεν βρίσκω τον λόγο γιατι να μην το υποστιρίζει καθόλου, απο τιν στιγμή που έχει κυκλοφορίσει σε 2.1 Eclair. 7) Αλλοι έχουν αναφέρει dropped calls.. ακόμα και κακή ποιότητα ήχου. 8) Ειλικρινά, χαίρομαι που η samsung έβαλε το swype, αλλα είμαστε εμεις αναγκασμενοι να κανουμε "πατέντα" για να γράφουμε στα ελληνικα; Δεν θα επρεπε να μεριμνηση η ιδια; Αυτα εν ολίγοις, συγγνωμη αν σας κούρασα αλλα ενιωσα την αναγκη να τα πω αυτα , γιατι μου άρεσε το συγκεκριμενο κινητο και τα χαρακτηριστικα του αλλα απο οτι βλέπω δεν θα γίνω κάτοχος του.. (Είναι μεν value for money, αλλα εδώ πληρώνεις για κάτι που δεν ξέρεις αν δουλευει.) Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ - Είναι απλά η προσωπική μου αποψη δεν εχω σκοπό να θίξω κανέναν. :p
  2. Φίλε χωρίς αυτά τα προγράμματα όμως πόση ώρα κάνει και τη απόκλιση έχει το εχεις δοκιμάσει; Ευχαριστώ!
  3. Κύριλλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, διάβασα στο ιντερνετ οτι αργεί να κάνει Fix στους δορυφόρους πάρα πολύ , ισχύει κάτι τέτοιο; Και ακόμα μια ερώτηση θέλω να βάλω το πρόγραμμα της Navigon πάνω στο κινητό , δουλεύει καλά; Η αναλυση της οθόνης το υποστιρίζει; Κατατόπισε με σε παρακαλώ! Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σας παιδιά , είμαι στην διαδικασία ψαξίματος για smartphone, μήπως θα μπορούσατε, κάποιος που το έχει το Galaxy 3 να μου πει τα θετικά και αρνητικά του, προσωπικά πιο πολύ για τα αρνητικά ενδιαφέρομαι, αν υπάρχουν, για να σχηματίσω άποψη, έχει καθόλου προβλήματα το κινητό γιατί διάβασα πως βγάζει πρόβλημα το GPS του; Ισχυει σε όλα τα μοντέλα αυτό ή είναι απλά παρτίδα; Κατατοπίστε με σας παρακαλώ γιατί είμαι στο τσάκ να το πάρω ή οχι.. Και ακόμα κάτι , μεταξύ του xperia x8 και του Galaxy 3 , ποιο προτείνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σας κούρασα!!
×
×
  • Create New...