Jump to content

Asargon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Asargon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι καλό να αρχίσουν σιγά-σιγά όλες οι εταιρείες να παρέχουν πακέτα προσφορών για ενδοδυκτιακές κλήσεις γιατί αυτό θα οδηγήσει σε ανάπτυξη των υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα κάνει η αγορά ένα βήμα προς τα εμπρός.
  2. Δεν θα ήταν όμως καλύτερα να είχαμε και εμείς που έχουμε την υπηρεσία αυτή USIM? Δεν το γνωρίζω αλλά αναρωτιέμαι αν είναι τεχνικό το θέμα που δεν υπάρχει USIM στο 2gether ή είναι επιλογή της vodafone να δίνει απλές sim.
  3. Παιδιά σήμερα ενεργοποίησα το vodafone 2gether .Πραγματικά καλό για όποιον χρειάζεται δυο γραμμές. Μέσα σε μια ώρα και οι δυο γραμμές ήταν ενεργές και φυσικά προωθεί η μια στη άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα .Η σύνδεση που έχω είναι καρτοκινητό+καρτοκινητό και φυσικά υπάρχει δυνατότητα να λειτουργούν οι υπηρεσίες 3G και σε αυτό τον συνδιασμό .Η κάρτα sim όμως αυτή την στιγμή δεν είναι USIM γιατί αυτή η τεχνολογία μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζει την υπηρεσία, στο μέλλον όμως ας ελπίσουμε να δούμε καλύτερες και μεγαλύτερης χωρητικότητας sim . Πάντως αξίζει για όποιον το χρειάζεται.
×
×
  • Create New...