Jump to content

petros1815

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros1815

  1. Για να εγκαταστήσω το TWRP recovery ακολούθησα τις οδηγίες σε αυτό το post: http://en.miui.com/thread-276177-1-1.html στο "Step 2" από εκεί που λέει "Download and unzip" μέχρι το τέλος. Από τη στιγμή που βγήκα σε TWRP έκανα το update εύκολα (έχω TWRP στο παλιό μου κινητο το Hongmi).
  2. Σήμερα το πήρα κι εγώ στα χέρια μου (Mi4 LTE 2GB από Banggood) και είχα το ίδιο πρόβλημα - δεν έκανε αναβάθμιση με τίποτα. Δοκίμασα fastboot, πάλι τίποτα. Κι απ' τις πολλές δοκιμές στο τέλος έφτασα σχεδόν στο να το brickάρω, μιας και δε μπορούσα να κάνω εκκίνηση. Τελικά μου έκοψε και εγκατέστησα TWRP recovery μέσω fastboot κι από εκεί εγκατέστησα κατευθείαν την τελευταία developer της Xiaomi-Miui.gr από usb stick και otg cable. Και τώρα δουλεύει μια χαρά.
  3. Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση στο κινητό, εξαφανίζεται το Navigon, κάτι που δε συμβαίνει με καμιά άλλη εφαρμογή που έχω κατεβάσει από το play store. Καμιά ιδέα; Έχω multi v5 και το τηλέφωνο είναι rooted.
  4. To framaroot δούλεψε. Ευχαριστώ!
  5. Μόλις απέκτησα κι εγώ το Hongmi και προσπάθησα να ακολουθήσω τον οδηγό αυτό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5186362#post5186362) για να πάω σε multi v5.0 + root. Τα κατάφερα να εγκαταστήσω την multi v5.0 αλλά όταν προσπαθώ να κάνω root σύμφωνα με τα βήματα 6 και 7 του παραπάνω οδηγού, κάνει επανεκκίνηση στη recovery και αφού μετά ξεκινήσω στη multi v5.0 δεν έχω την επιλογή enable permissions (δηλαδή δεν έχει γίνει root). Καμιά ιδέα;
×
×
  • Create New...