Jump to content

Larry

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Larry

  1. Καλησπερα σε ολους μετα απο καιρο. Εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν κανω σαρωση της μνημης του τηλεφωνου (στην οποια δεν αποθηκευω σχεδον τιποτα) τα αποτελεσματα που μου βγαζει ειναι περιεργα. Μου γραφει οτι η μνημη σε χρηση ειναι 42ΜΒ και η ελευθερη 6,6ΜΒ. Οταν ομως κοιταω την αναλυση που εχει παρακατω,το συνολο της μνημης σε χρηση ειναι 1,3ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!!! Και οντως τοσο χρησιμοποιω στην μνημη του τηλεφωνου,γιατι εχω καρτα μνημης 1GB και προτιμω να τα αποθηκευω ολα εκει. Πως εξηγειται αυτο το φαινομενο? Ιος?
  2. Μετα απο το προστατευτικο καπακι του φακου,καταφερα να χασω και το προστατευτικο σακουλακι του κινητου!! Καπακια για τον φακο ακομη ψαχνω να βρω. Το Νokia Shop στο Παγκρατι ολο παραγγελνει,αλλα ακομη δεν εχει φερει.:rolleyes: Ξερει κανεις αν και που μπορει να βρεθει το σακουλακι-θηκη?? Ο κωδικος του νομιζω οτι ειναι CP-83.
  3. Εγω καταφερα να το χασω,ρωτησα στο Νοκια Shop στο Παγκρατι και ειπαν οτι καποια στιγμη θα φερουν καπακια! Επισης μου ειπαν να παω για αναβαθμιση την Πεμπτη. Επιτελους γιατι εχει αρχισει να αργει,αραια και που.
  4. Πολυ καλο αυτο,γιατι χθες σε νυχτερινη μου εξοδο καταφερα να χασω το καπακι του φακου μου...
  5. Δεν το πηρα απο εκει,αλλα το εχει!
  6. Oυτε στο Nokia Shop στο Παγκρατι ειχαν την τελευταια αναβαθμιση...:mad: Παντως το κινητο το εχω 12 μερες και μονο 1 φορα εχει κολλησει και αυτη επειδη εκανα βλακεια εγω. Γενικα λειτουργει αψογα. Φτου μην το ματιασω!:ninja:
  7. Nα ’σαι καλα φιλε μου. Ηδη εχω αρχισει και ψαχνω για προγραμματα και εφαρμογες.;) Απ’οτι ειδα και γω την 10.0.025 εχω οποτε ολοι στα Νοκia Club!!:p
  8. Kαλησπερα σε ολους! Παρακολουθω εδω και καιρο αυτο το θεμα και απο χθες ειμαι στην ευτυχη θεση να εχω στα χερια μου το Ν93. Το κινητο με μια λεξη ειναι απιστευτο!! Και νομιζω οτι οι φωτογραφιες το αδικουσαν λιγακι,γιατι απο κοντα μου φαινεται μικροτερο. Μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα με κολληματα,αν και μετα την πρωτη φορτιση το ζορισα αρκετα μεχρι να του περασω αρχεια κλπ. Κορυφαια στιγμη οταν το συνεδεσα στην μεγαλη τηλεοραση και εμειναν ολοι χαζοι!!!:D Το μονο που με ξενερωσε ειναι οτι δεν εχει "ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ",το οποιο το χρησιμοποιουσα αρκετα στο 6680,αλλα δεν πειραζει. Απ'οτι διαβασα θα χρειαστουμε και αναβαθμισουλα ετσι? Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια με τη Νοκια..!!:p
×
×
  • Create New...