Jump to content

cordou_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cordou_4

  1. Ποια προτεινετε την ATP 256mb http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1142 η την Kingmax 256mb http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=864 Ευχαριστω
  2. Για nervous Σημερα δοκιμασα και εκεινο το προγραμμα που μου ειχες δωσει για file recovery των mmc. Απο οτι καταλαβα παιρνει τις φωτογραφιες και αφου τις κανει recovery τις αποθηκευει στον υπολογιστη. Δεν το ειδα να κανει ομως κατι με τα corrupted αρχεια που δημιουργουνται και παλι δεν καταφερα να τα σβησω!!! Τωρα αποφασισα να παρω καινουργια καρτα μαλλον 256 η 512 atp(256 ειναι αρκετη?)αλλα θα ηθελα να μπορεσω να λυσω το προβλημα της nokia καρτας(που αμφιβαλω αν λυνεται) :wacko: :)
  3. Παιδια αποφασισα να παρω αλλα καρτα γιατι δεν παει αλλο με της nokia και απο οτι βλεπω το γνωστο προωλημα με αλλαγη καρτας λυνεται.!!! Θα ηθελα να μου προτεινεται πια καρτα να παρω γιατι δεν ξερω ποιες ειναι οι καλες. Τι θα λεγατε για την καινουργια 512 της ATP? Ευχαριστω πολυ!!! :w00t: :lol:
  4. Ποσο καιρο την εχεις και δεν σου εχει εμφανισει προβλημα? :worry: :worry:
  5. ΑΠο οτι ειδα στο oteshop το εχουν 490...
  6. Κανενα νεο με τις mmc που δεν ειναι της nokia???
  7. Απο φωτο ειμαι πολυ ευχαριστημενος προσωπικα. Το κινητο ειναι πολυ καλο εκτος απο το προβλημα με την καρτα mmc που εχει. Ριξε μια ματια στα προηγουμενα post και θα καταλαβεις.. Παντως το προβλημα μαλλον θα αντιμετωπιστει..
  8. Εγω στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει τετοιο προβλημα με το καλωδιο ειναι ολα οκ. Μαλλον σε βλεπω για να πηγαινεις στη nokia.. Υπαρχει τροπος να κανω να δουλεψει αυτο που μπορεις να στειλεις sms απο pcsuite???? :confused:
  9. Μολις δεις αποτελεσματα και πως παει ενημερωσε γιατι σκεφτομαι να παρω και εγω αλλη καρτα...Thnx
  10. Μαλλον η αλλαγη καρτας ειναι η μονη λυση..Ε?? :worry:
  11. (Gimme6630) Μαλλον εχει προβλημα το κινητο στο να σου πει στο να σου πει οτι τελειωσε το saving για αυτο αν βγεις και ξαναμπεις λειτουργει.. Μηπως αν αλλαξω καρτα και παρω μια αλλη dv rs mmc σταματησει να υπαρχει προβλημα στο να χανονται αρχεια? Ειναι προβλημα μονο της καρτας η κατι αλλο? Το εχει δοκιμασει καποιος? :w00t: :lol: Τι ειδους εφαρμογη ειναι αυτη? (mini gps) Που μπορω να την Βρω? :rolleyes:
  12. Nervous ke asymvivaste δεν ειδα ακομα τα προγραμματα σας για να σας πω αποτελεσματα λογω πολυς δουλειας.Θα προσπαθησω το συντομοτερο και θα σας ενημερωσω για αποτελεσματα!!! Gimme6630 thanx για τι βοηθεια!! Ακομα μου φαινεται οτι ισως βρηκα κατι που βοηθαει στην αποθηκευση στην εκθεση..Οταν αποθηκευεις μηνυμα που σου εχουν στειλει μεσο BT και αργει(σε εμενα τουλαχιστον) περιμενεις να περασει καποιος χρονος και μετα πατας 2 φορες το αριστερο πληκτρο επιλογων η βγαινεις στην αρχικη οθονη με κοκκινο τηλεφωνακι και ξανα μπαινεις η και συνδιασμο.Δεν ειμαι τελειως σιγουρος και ισως αποδειχτει λαθος αλλα 1-2 φορες που το εκανα μου εδωσε την εντυπωση πως πιανει.Θα δουμε... :rolleyes:
  13. nervous και asymvivastos τα κατεβασα αυτα που μου ειπατε και τωρα και αυριο θα τα δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα. :) Μακαρι να λυθουν αυτα τα προβληματα με την καρτα!!! :D Μηπως αν παρω καμια καινουργια dv rs mmc λυθουν τα προβληματα? το εχει δοκιμασει κανενας? Σημερα αντιμετωπισα και κατι αλλο που μπορει να μην ειναι προβλημα αλλα λογο περιορισμενων γνωσεων να μην το ξερω.. Οταν μου στειλουν μεσω bluetooth ενα video απο αλλο κινητο(δοκιμασα i-mate,6630)παιζει μονο ο ηχος ενω οταν εστειλα εγω ηταν ολα οκ.. Sorry αν κουραζω με πολλες ερωτησεις και βοηθειες που ζηταω αλλα δεν ξερω παρα πολλα, ελπιζω να ανταποδωσω καποτε..
  14. δεν μπορω να το βρω μεσα απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη και του εκανα αντικατασταση.. Eυχαριστω παρα πολυ nervous και asymvivastos θα προσπαθισω αυτα που μου ειπατε και σας ενημερωνω.. Thanx
  15. τιποτα απο τα δυο αρχιζω και απελπιζομαι... :( Κατι πιο "δυνατο" δεν υαπαρχει?
  16. ΔΕν εχω αλλαξει παραμετρουσ ουτε read oly ειναι ουτε hidden. Μεσα απο dos που προσπαθησα με εναν φιλο δεν τα καταφεραμε Αναλογως με το τι παω να κανω μου βγαζει : Cannot delete file:cannot read from the sousce file or disk Cannot copy file:cannot read from the sousce file or disk J:\system\Apps\muvee\temp\(εδω ειναι τα ιερογλυφικα-corrupted) is not accessible.The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. :cry: :wacko: :blink:
  17. Βασικα για nervous Σημερα πηγα να κανω αυτο που ειπες για να λυθει το προβλημα που χανονται foto αλλα δεν μπορω να διαγραψω το corrupted αρχειο απο το pc. Kαμια ιδεα γιατι? Εννοω απο την καρτα μεσο του card reader..
  18. Η μητερα μου σκεφτεται να παρει το samsung sgh-d500 αλλα πρωτα θελω να ρωτησω εσας που το εχετε αν ειστε ικανοποιημενοι και τι προβληματα εχετε αντιμετωπισει? Αξιζει? Ευχαριστω πολυ!!! :w00t: :lol:
  19. Gimme6630 του εστειλα του alexandri στην alpha copy...ας δουμε τι θα μας πει θα σας ενημερωσω!!! Μηπως εχει αντιμετωπησει προβλήμα με αποθηκευση στην εκθεση?? Πως λυνεται? Ευχαριστω!!! :rotfl: :D :w00t:
  20. Thanx πολυ nervous!!!! :D Ακομα,τι επιπτωσεις μπορει να εχει το φορματ? Το κινητο παει απλα στις εργοστασιακες του ρυθμισεις? Κανενα αλλο νεο για τα προβληματα? :lol: :alien:
  21. εχει μια εβδομαδα που εχω το 6680 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν εξαιρεσουμε οτι εχει προβλημα στην αποθηκευση στην εκθεση καποιες φορες και οτι μια φορα εχασε τισ foto μου. Καμια ιδεα για αντιμετωπιση η καποιο νεο? Format του κινητου πως γινεται? :) :wacko:
×
×
  • Create New...