Jump to content

Telios_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Telios_

  1. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε το φαινόμαινο η κάρτα στο κιν σας λέει ότι είστε μείον σε λεφτά,πηγαίντε σε έναν Γερμανό και ζητήστε να επικοινωνήσουν με την κοσμοτέ,θα σας ζητήσει συγνώμη και θα πει ότι ήτανε τεχνικό λάθος... το κιν μου έλεγε μείον 4 ευρώ χωρίς λόγο της κοπέλας μου μείον 2 ενός γνωστού μείον 9!!!! και το παιδί από το Γερμανό μας είπε χύμα ότι το κάνουν συχνά και δεν είναι η πρώτη φορά...Αν τους πάρεις τηλ σου λένε "μας συνχωρείτε λαθος" και στο διορθώνουνε αν δεν πάρεις τηλ απλά σου τρώνε τα λεφτά... Οπότε όποιος έχει αυτό το πρόβλημα κατ ευθείαν τηλ και κράξιμο
  2. Αυτό είναι επιτέλους..Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
  3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Εχω ένα πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να δώσει λύση...Δεν παίζει mp4... μου λέει οτι είναι αδύνατη η αναπαραγωγή.... το βίντεο είναι mp4 και για σιγουριά το έβαλα και σε έναν converter και εκεί μου το εμφάνιζε επισης σαν mp4 αρά δεν έκανα κάποιο λάθος...τι γίνεται ξέρει κάποιος?? άλλα mp4 τα παίζουν και άλλα όχι τα κινητά??
  4. oτι αναφορά το GPS τα έχω πει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει ο καθένας... Εχω ένα πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να δώσει λύση...Δεν παίζει mp4... μου λέει οτι είναι αδύνατη η αναπαραγωγή.... το βίντεο είναι mp4 και για σιγουριά το έβαλα και σε έναν converter και εκεί μου το εμφάνιζε επισης σαν mp4 αρά δεν έκανα κάποιο λάθος...τι γίνεται ξέρει κάποιος?? άλλα mp4 τα παίζουν και άλλα όχι τα κινητά??
  5. Γιατι δεν το δοκιμαζεις να μας πεις κιολας τα αποτελεσματα??
  6. ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ MODERATOR KAI ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Επειδη ακρη δεν βγαινει με τα μνματα που ειδα εδω μεσα θα πω σε οσους ενδιαφερονται τι πρεπει να κανουν για να εχουν φωνητικη καθοδηγηση και εννοειται GPS ΔΩΡΕΑΝ για το συγκεκριμενο μοντελο. Επισης παρακαλω οσοι δεν γνωριζουν να μην λενε οτι να ναι γιατι τα περισσοτερα ειναι λαθος. ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ GPS ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5230 Το κινητο εχει μεσα την ελλαδα σαν χαρτη αλλα οχι τους δρομους της Ελλαδας,δεν εχει GPS δλδ με το καλημερα οτιδηποτε αλλο σας λενε η σας κοροιδευουνε η αυτος που το λεει ειναι ασχετος. Απο το pc πατας στο google "ovi suite" σε παει στην σελιδα της ΝΟΚΙΑ και κατεβαζει το προγραμμα OVI suite.το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και επειτα σε ρωταει "με πιο τροπο θα συνδεσεις τον υπολογιστη με το κινητο??? USB ή BLUETOOTH?" εγω δεν εχω καλωδιο(δεν παρεχεται δωρεαν το πληρωνεις 17ευρω εξτρα)αλλα εχω bluetooth. μολις λοιπον επιλεξεις το καταλληλο θα συγχρονιστουν συσκευη-υπολογιστης μονα τους και ξεκινας μπαινεις στο ovi store. εκει πανω καπου εχει το σημα των ovi maps.ειναι μια πρασινη πυξιδα θα την δειτε και θα καταλαβεται(το σημα αυτο οπως μπαινεις στον μενου του 5230 ειναι 3 στηλη το τριτο και λεει απο κατω "χαρτες") πατας εκεινο και σου εχει να επιλεξεις ηπειρο,πατας ευρωπη και περιμενεις κανενα 10-15λεπτο μεχρι να βρει ολες τις χωρες τις ευρωπης. επειτα επιλεγεις ελλαδα με ενα κλικ και δεξια σου βγαζει επιλογη "download" πατας και περιμενεις κανενα 20λεπτο να κατεβει. περνιεται στο κινητο αυτοματα δεν θελει ουτε εγκατασταση ουτε τπτ. μολις τελειωσει στα αριστερα καπου λεει voice directions η κατι παρομοιο με φωνητικες εντολες. το πατατε και εχει να επιλεξετε τι γλωσσα θελετε. επιλεγετε Ελληνικα(εχει μονο γυναικια φωνη) και περιμενετε μεχρι να κατεβει. Μολις τελειωσει και αυτο βγαινεται σε ανοιχτο χωρο να μην εχει απο πανω μπετο και πατατε το κουμπι "χαρτες" επειτα πατατε "η θεση μου" περιμενετε 1 λεπτο (αργει την πρωτη φορα) να κλειδωσει δορυφορο και επειτα τελος εχετε GPS για παντα ΤΖΑΜΠΑ αν επιχειρησει να συνδεθει στο ιντερνετ εχει επιλογη οπου διαλεγεις να απενεργοποιησεις το A-GPS οπου ειναι και αυτο που χρεωνει και οχι κατι ψιλα οπως λεει εδω αλλα κατι 5ευρα φευγουν.. εχει live ενημερωσεις οπου στην Ελλαδα ειναι οτι να ναι καθως ενα μποτιλιαρισμα μπορει να στο πει 2 ωρες μετα καλυτερα ακου ραδιοφωνο... Αυτα δεν θυμαμαι πως τα επενεργοποιεις εχω ενα κεφαλι καζανι τωρα καθως απο το πρωι με το κινητο ασχολουμαι και τελικα τα καταφερα... Ελπιζω να βοηθησα εστω και εναν καθως προσωπικα δεν βοηθηθηκα απο τα post εδω μεσα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του..Ολα τα παραπανω τα εκανα εγω και δεν τα εχω δει καπου στο ιντερνετ η καπου τα διαβασα η μου τα ειπε φιλος του φιλου που εχει κουμπαρο εναν αλλο φιλο.......
  7. Δεν ισχύει το φυλλαδιο στα saturn απατη ειναι..δεν το ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα
  8. Παιδια εγω τωρα το πηρα και το κινητο ειναι απλα τελειο..δεν καθομαι να λιωνω στις καφετεριες με τα facebook και τις βλακειες οποτε το wi fi ποσος με απασχολει αν εχει η οχι... εχω ιντερνετ και το πληρωνω 22 ευρω τομηνα δεν θελω να εχω ιντερνετ ακομα και στην ****** του κλαμπ που θα παω μην τρελαθουμε κιολας... το 5800 εχει 200 ευρω και αυτο το πηρα 130...70 ευρω για wi fi ειναι πολλα και πρεπει να δουλευω 2,5 μερες για να τα βγαλω οποτε ακυρο... ειναι πολυ γρηγορο εχει gps που ειναι το πιο σημαντικο για μενα εχει touch screen δεν κολλαει καθολου το εχω φορτωσει 50,000 εφαρμογες πανω....απλα το τελειο κινητο αν δεν θελεις να εισαι gadget kai tech freak...οσοι δεν εχετε χρημα και θελετε ενα παρα παρα πολυ καλο κινητο παρτε το ειναι τελειο.... και οσο για το φυλλαδιο των saturn ειναι μουφα καθως δεν υπαρχει προσφορα το κανανε για να τραβηξουνε κοσμο και να πουλησουνε 2 κινητα LG που τα βγαλανε και αυτα τυχαια επισης 99 ευρω... Πηγα την δευτερη μερα της προσφορας και μου ειπανε δεν εχουμε αλλα εχουμε 2 αλλα LG..... μιλησα με ενα παιδι που 08:40 στηθηκε εξω απο το μαγαζι πρωτη μερα προσφορας ανοιξαν οι πορτες ητανε ο πρωτος πελατης και του ειπανε "ααααχχχ λυπαμαι εξανλτηθηκε...εχουμε ομως αυτα τα πολυ ωραια LG στην ιδια τιμη" --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...