Jump to content

nidikor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nidikor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια ερώτηση. Μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην αρχική οθόνη; Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα παιδιά. Πέρασα κι εγώ την belle χθες και όλα πάνε καλά. Εχω μόνο δύο απορίες. Το ποσοστό της ένδειξης της μπαταρίας το δείχνει κάπου (πχ 65%); Και τα εικονίδια που τοποθετώ στην αρχική οθόνη μεγαλώνουν γιατί λόγω ηλικίας δυσκολεύομαι λίγο να τα δώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Σας ευχαριστώ παιδιά.
  4. Κανένας που να ξέρει;
  5. Πως μπορεί ν' αυξηθεί ο χρόνος εγγραφής βίντεο πάνω απο τα 30" απο την μπροστινη κάμερα;
  6. Εννοώ το WLAN που γράφει στο κινητό. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο γιατί είμαι και λίγο άσχετος μ' αυτά. Πάντως σ' ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα παιδιά. Επειδή πήρα χτες το κινητό, πόση ώρα χρειάζεται για την πρώτη φόρτιση και με την ασύρματη δικτύωση με τo PC χρεώνεται το τηλέφωνο;
  8. Καλησπέρα παιδιά. Βρηκα σήμερα το κινητό στα 570 € σε multirama, 620 € στο πλαίσιο χωρίς χάρτες και 620 € σε nokia shop με χάρτες. Στο κουτί του multirama έγραφε nokia 95 8G -2 . Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω απο που να το αγοράσω γιατι φοβάμαι μήπως είναι τίποτα μαιμού αυτό του multirama.
  9. Σας ευχαριστώ παιδιά.
  10. Παιδιά αποφάσισα να πάρω κι εγώ το Ν95 8G. Να ρωτήσω κάτι. Με τη μπροστινή κάμερα μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο; Επίσης υπάρχει στο μενού το πορτοφόλι που υπάρχει στο 6680 που έχω; Και κάτι τελευταίο. Αξίζει να περιμένω για το Ν96;
  11. Σκέφτομαι ν' αγοράσω την sony T100. Επειδή θα είναι η πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, αξίζει η εχετε να προτείνεται κάποια άλλη με τα ίδια χρήματα περίπου.
  12. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Μάλλον θα πάω σ' ένα γνωστό μου εδώ κοντά που συνεργάζεται με τον Πουλιάδη κι ελπίζω να έχω μια καλύτερη αντιμετώπιση στο μετά.
  13. Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο PC και σκέφτομαι να το πάρω απο το Πλαίσιο η από το Multirama. Ποιό είναι το καλύτερο από άποψη τιμών, service και ποιότητας ; Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω και πολλά από computer.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα περίεργο πρόβλημα. Μόλις μπαίνω στην περιοχή Νοκια 60 και πάω να μπώ σε κάποιο briefcase κολλάει το κομπιούτερ και δεν στέλνει ούτε λαμβάνει bytes. Μόλις βγω απο το myphone ξεκολλάει. Και το πρόβλημα είναι μόνο στο Νοκια 60. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή πρωτοχρονιά σε όλους.
×
×
  • Create New...