Jump to content

B_D_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

B_D_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επιστρέφω με μία πολύ ενδιαφέρουσα διαπίστωση... Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το thread Nokia: (Εσωτερική) ανακοίνωση για τις RS-MMC κάρτες του Nokia 6680 και διαπίστωσα ότι και η δική μου MMC είναι της ελλατωματικής παρτίδας. Δεν υπάρχει περίπτωση ότι δεν θα την αντικαταστήσω, αλλά λέω μήπως όντως αυτή η MMC μου έτρωγε τόση μπαταρία. Είναι δυνατόν, εκτός των άλλων προβλημάτων που προκαλούσε, να σου τρώει και μπαταρία ??
  2. theka_2003 το 6681 δεν είναι 3G... Aν του χτυπήσω ένα format θα διαγραφούν λογικά και όλες οι επαφές, έτσι ? Με το firmware τι μπορεί να γίνει ? Μπορώ να το κάνω μόνος μου ή να το πάαω σε καμιά αντιπροσωπεία ? Θα βοηθήσει ? Thanx dudes...
  3. Το λεπόν... Έχω μερικά προβληματάκια με 6681 μου... Σημείωση το 'χω 12/9/2005. 1) Πριν καμιά δύο-τρεις βδομάδες άρχισε η μπαταρία να εξαντλείται εξαιρετικά γρήγορα. Ζήτημα να κρατούσε 20-22 ώρες. Πριν κράταγε χαλαρά 2,5-3 μέρες βαριάς χρήσης. Λέω, νταξ, τα 'φτυσε η μπαταρία και χτύπησα καινούρια (33 έουρος πλέρωσα, το φελέκι μου). Αλλά πάλι τα ίδια. Και η καινούρια εξαντλούνταν το ίδιο γρήγορα, αν όχι πιο γρήγορα... 2) Τελευταία έχώ γενικώς προβλήματα με το ΒΤ. Ειδικά με το PC δεν μπορώ να συνδεθώ με την καμία, ενώ πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. 3) Γενικότερη αστάθεια, ενώ κάνω διάφορα πραγματάκια (ανοίγω εικόνες, παίζω κανά mp3). Και λέω δύο τεινά μπορούν να συμβαίνουν: 1) Μαζεμένα bugs λόγω παμπάλαιου firmware (3.10.6). Νομίζω τώρα είμαστε στο 4.x. 2) Κανάς ιός, παρόλο που το BT το έχω στο 98% του χρόνου λειτουργίας του κλειστό... Και ρωτώ : 1) Μήπως μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο πέραν των δύο προηγούμενων που υποθέτω ? 2) Μπορώ να flashάρω μόνος μου το firmware και αν ναι απο πού ? Χάνω την εγγύηση μήπως και θα ήταν καλύτερα σε εξουσιοδοτημένο να μου το κάνει αυτός ? 3) Και τέλος έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο, η απλά είναι η γκαντεμιά που με δέρνει τελευταία (μόνο μετεωρίτης δεν μου έχει πέσει στο κεφάλι μου ακόμα) ? Βοήθεια παίδες γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά τελευταία. ΤΙΑ dudes...
  4. Έχω καμιά βδομάδα που το παρέλαβα... Όλα ΟΚ, όλα καλά, μέχρι που έβαλα μία υπευθύμηνση στο ημερολόγιο και τώρα το ημερολόγιο δεν ανοίγει με τπτ. Firmware 3.10.6. Καμιά ιδέα ?
  5. Αν στείλω κανά μέηλ στην Alpha-Copy λές να μου απαντήσουν για το πότε θάρθ' ή είπα το πρώτο καλό ανέκδοτο του καλοκαιριού ?
  6. Ρε σεις την βοήθεια-γνώμη σας... Λοιπόν, τον Αύγουστο κάνω αναβάθμιση κινητού λόγω συμβολαίου (καμιά 500€). Να περιμένω το ρημάδι το Ν70 ή να χτυπήσω το 6680(γιατί τώρα τελευταία το 6100 δεν μας τα λέει καλά) και να ησυχάσω?
×
×
  • Create New...