Jump to content

pgp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pgp

  • Ημ. Γέννησης 27/10/1957

pgp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το άλλαξα σε JPEG (έσωζα σε BMP) και κάνει 4 sec. Σε ευχαριστώ babill2004.
  2. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα, δεν κολλάει, έχω πολλά εγκατεστημένα προγράμματα και όλα δουλεύουν μιά χαρά, έχω αρκετή ελεύθερη μνήμη και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μιλάω πάντα για ανάλυση 1600 Χ 1200 και μέγεθος των φωτογραφιών είναι περίπου 5 MB
  3. Εχω ίδια κάρτα με FAT 16 και κάνει 116 sec. Help please! Στην κύρια μνήμη κάνει 16 sec.
  4. Εχω την ίδια κάρτα και κάνει ακριβώς 2 λεπτά. Τι μπορεί να φταίει?
  5. Στην ανάλυση 1600Χ1200 ο χρόνος εγγραφής μιας φωτογραφίας στην κάρτα (αλλά και στην μνήμη) είναι τόσο μεγάλος (κάποια λεπτά) που κάνει την χρήση υψηλών αναλύσεων αδύνατη. Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό?
  6. Αρχιζει μόνο του το GPRS και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αποσυνδέεται. Δεν τρέχει τίποτα, κάνω soft reset και επαναλαμβάνεται το ίδιο. Ιδέες?
  7. Σε ευχαριστώ. Εχω βρει πολύ χρηστικό και το "SmartDialBlue" http://rapidshare.com/files/17425042/Z5796_Untitled-2.gif http://rapidshare.com/files/17422924/SmartDialBlueFull.cab
  8. Ευχαριστώ. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να αλλάξω ROM μόνο για αυτό, έχω πάνω από 20 προγράμματα εγκατεστημένα, τα περισσότερα customized.
  9. Οι επαφές μου είναι με λατινικούς χαρακτήρες και έτσι το ελληνικό αλφαβητικό ευρετήριο δεν βοηθά στήν εύρεση ονόματος. Υπάρχει λύση? Μπορεί να αντικατασταθεί με αγγλικό?
  10. Τελικά βρήκα τη αγγλική 1.6.7.1 και μετά από hard reset, χωρίς να ολοκληρώσω τη διαδικασία σεταρίσματος (κλείδωνε μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών) συγχρονίστηκε με το pc και την πέρασα. Δεν έχω ελληνικά αλλά τουλάχιστον έχω τηλέφωνο.
  11. Νομίζω ότι πρέπει στο site της ACE Hellas να υπάρχει η τελευταία ROM που εχουν αυτή τη στιγμή τα τηλέφωνα που πουλαει. Σε περίπτωση ασυμβατότητας θα έπρεπε να μην επιτρέπει το update ή να μην λειτουργεί η ROM έτσι ώστε ο χρήστης να φορτώσει άλλη. Το να κλειδώσει το τηλέφωνο είναι ακραίο και πιθανώς αυθαίρετο. Εχει κλειδώσει κανενός το computer από update της microsoft ? (ή έστω από μη original πρόγραμμα αφου έτσι νόμισε η ACE Hellas στη δική μου περίπτωση).
  12. Υπάρχει πουθενά για κατέβασμα η original 1.6.7.1??
  13. Ευχαριστώ. Εχεις δίκιο, πως είναι δυνατόν να με αφήσει να βάλω πιό παλιά ROM? Υπάρχει η 1.6.7.1 πουθενά? Είναι ανοικτά αύριο?
  14. είχα την 1.6.7.1 αλλά η ημερομηνία της ήταν πιο παλιά αποό την ημερομηνία της τελευταίας αναβάθμισης στο site της ACE. Πως να την επαναφέρω?
  15. Πήρα ένα 9100 χθες απο ΤΙΜ (ειναι της ACE Hellas) και από το site της εταιρείας κατέβασα την τελευταία rom. Μετά το update μου γράφει "DeviceLock You have illigally acquired this ROM!. This ROM is only for phones sold by ACE-Hellas and their distribution channel!" Τι να κάνω??
×
×
  • Create New...