Jump to content

aval

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aval

  1. το βρηκα παιδια, ηταν απο την συσκευη default σε ΤΙΜ και το αλλαξα σε vodafone και το φορτωσε κανονικα.
  2. Καλημερα σας, εχω ενα προβληματακι. Εχω το Motorola U6 Pebl, ομως είχα ξεχάσει να ενεργοποιήσω τα MMS, με αποτέλεσμα να μου στείλαν χτες απο αγνωστο κινητο MMS και δεν καταφερα να το λάβω. Πήρα τηλ. τώρα την Vodafone και μου ενεργοποίησαν την υπηρεσια. Προσπαθω να φορτωσω το MMS και δεν μπορω. Υπάρχει τρόπος (?) μιας κ δεν μπορω να πω να μου το ξαναστείλουν επειδη δεν ξερω τον αποστολεα? Ευχαριστώ.
  3. Πάντως εγω βρηκα τρόπο για αποστολή μηνυμάτων και να βάλεις οποιο νούμερο θες σαν αποστολέας... από το http://www.simeda.com, αγοράζεις credits και βαζεις ως αποστολέας ότι νούμερο θες! Αλλα για τις κλήσεις πάντως τίποτα... Ρωτησα στην εταιρια κινητων του συνδρομητη Β και μου είπαν οτι ο αναλυτικος δεν μπορει να παραποιηθει ουτε by request του συνδρομητη... ότι δείχνει ο λογαριασμός, αυτες οι κλήσεις γίναν... ευχαριστω για την βοήθειά σας, ότι άλλο σκεφτείτε, ευπρόσδεκτο!
  4. Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να με βοηθήσετε σε αυτο το προβλημα... Σας δινω τα δεδομένα: Κάποιος Α με αριθμο κινητου που τελειώνει π.χ. σε 987, σας δειχνει οτι εχει στο κινητό του κλήσεις, μηνύματα και MMS απο ενα κινητο γνωστού σας Β που ο αριθμος π.χ. τελειώνει σε 123. Ζητάτε απο τον συνδρομητη Β με τον αριθμό 123 να σας Δείξει τον αναλυτικο του λογαριασμο. Οταν σας δείχνει τον αναλυτικο, εκπληκτη διαπιστωνετε οτι δεν παρουσιάζετε πουθενα κλήσεις, αποστολη μηνυματων και MMS στον αριθμό 987 του συνδρομητη Α... και αδιαμφισβητητα ο λογαριασμός είναι γνήσιος... Τι γίνετε σε αυτην την περίπτωση? Γνωρίζετε κατι για υποκλοπη δεδομένων κινητου?
×
×
  • Create New...