Jump to content

Bane4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bane4

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1981

Bane4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως γινετε σε σκληρο δισκο του λαπτοπ μου 58,2 Giga συνολικο χωρο,στις ιδιοτητες του σκληρου να λεει χρησιμοποιουμενος χωρος 46,3 giga ενω αν μετρησεις εναν εναν τους φακελους βγαινει 38,3 G...Αυτα σε δευτερευοντα δισκο που αποθηκευω φωτο,ταινιες κτλ...Μου λειπουν δηλαδη 8 giga κι ολα αυτα μετα απο διαγραφη ταινιων κοντα στα 10G...Τι μπορει να εχει γινει και τι μπορω να κανω...Ευχαριστω εκ των προτερων οποιος μπορει να φανταστει κατι θα με βοηθουσε...
  2. Eυχαριστω ολους,λυθηκε το θεμα με ενα φορματ...
  3. Καταρχην ευχαριστω...Οσον αφορα τους ιους συμφωνα με το internet security 2006 δεν υπαρχουν...Για τα ξεχασμενα αρχεια δε ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει κατι...Ο laptop ειναι Vaio VGN-FS115Z,Windows XP Home,512 RAM,100GB σκληρο...
  4. Kαλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα σ ενα Vaio XP...Eδω και μια βδομαδα μια στις τρεις φορες που τον ανοιγω ενω ανοιγει κανονικα δεν φορτωνουν τα εικονιδια κατω δεξια,στο taskbar και δεν μπορω να κανω καμια εργασια...Mε Ctrl-Alt-Del ανοιγει το παραθυρο του task manager παταω για επανεκκινηση και μου λεει οτι δεν μπορει να τερματισει το explorer.exe και για να κανω επανεκκινηση παταω να το τερματισει τωρα...Μετα την επανεκκινηση συνηθως το προβλημα λυνεται...Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω????Ευχαριστω...
  5. Καλη Χρονια σε ολους...Επειδη σε μενα δε πηγε και τοσο καλα θελω μια βοηθεια μηπως μπορεσουμε να σωσουμε τη κατασταση...Εσβησα κατα λαθος απ τον σκληρο καποιες φωτογραφιες και βιντεο...Υπαρχει δυνατοτητα να μπορεσουμε να τα ανακτησουμε με καποιο τροπο???Οποιος ξερει...Ευχαριστω...
  6. Μια βοηθεια παιδια οποιος μπορει.Θελω να μεταφερω στον υπολογιστη και να τα μετατρεψω σε mp3 και μετα να τα γραψω σε cd καποια τραγουδια που εχω σε ενα minidisc.Το χω συνδεσει στον υπολογιστη τα αλλα δε ξερω πως να κανω.
  7. Καλησπέρα παιδια.Ενδιαφερομαι για notebook της Apple.Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω στη Θεσσαλονικη γιατι οπου ρωτησα δεν.Thanks.
  8. Bane4

    Help please!!!

    Σε καθε εκκινηση του υπολογιστη(χρησιμοποιω Win XP Pro) οταν ανοιγει βγαινει ενα πλαισιο που λεει:Ο διακομιστης ειναι απασχολημενος και απο κατω:Αυτη η εργασια δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωθει επειδη αλλο προγραμμα ειναι απασχολημενο.Επιλεξτε το κουμπι "Περασμα σε" για να ενεργοποιηστε το απασχολημενο προγραμμα και να διορθωσετε το προβλημα.Και οταν παταω το κουμπι ανοιγει η Εναρξη και δεν κανει τιποτα.Τι φταει και τι μπορω να κανω?Οποιος μπορει να βοηθησει.Ευχαριστω.
  9. Για τη συνδεση του laptop με οθονη τηλεορασης για παρακολουθηση dvd εκτος απ το καταλληλο καλωδιο που μαλλον το πηρα σωστα τι αλλες ενεργειες πρεπει να κανω????Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ξερει και βοηθησει!
  10. Ξανακανα format και λυθηκε το προβλημα με το cd rom αλλα η οθονη εξακολουθει να ειναι πολυ πολυ μικρη.Και στις ιδιοτητες οθονης στις ρυθμισεις εχει 16 μονο χρωματα.Ειναι ψιλοπαλιο το συγκεκρειμενο laptop και εχω χασει οτι cd ειχα οποτε για drivers που λες οχι δεν εγκατεστησα τιποτα.Δε ξερω και πολλα αν λεω κατι ασχετο.Φανταζομαι οτι το προβλημα ειναι τησ καρτας γραφικων.Πως μπορω να βρω ποια η καρτα γραφικων και να βρω και να εγκαταστησω τα drivers της.
  11. Μετα απο φορμαρισμα ενος laptop και εγκατασταση Win 98 δημιουργηθηκαν 2 προβληματα.Καταρχην δεν βγαζει στο My Computer το cd και ενω η οθονη ειναι 15" χρησιμοποιειται μονο η μιση και δεν μπορω να τη μεγαλωσω.Οποιος μπορει να βοηθησει.
  12. Καλησπερα παιδια.Μου πεσε σημερα στα χερια μου ενα laptop IBM A-Series απο το πατερα μου λογω αντικαταστασης.Εχω την εντυπωση οτι εχει καρτα τηλεορασης.Μπορει να με βοηθησει καποιος καταρχην να διαπιστωσω αν υπαρχει οντωσ καρτα τηλεορασης(ο υπολογιστης εχει windows XP και στη διαχειριση συσκευων στη καρτελα οθονες εχει "Προεπιλεγμενη οθονη" και "Γενικη τηλεοραση") και τι πρεπει να κανω για να την χρησιμοποιησω.Ευχαριστω εκ των προτερων θα περιμενω καθε δυνατη βοηθεια.
×
×
  • Create New...