Jump to content

firewalker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by firewalker

  1. Πέρασα την έκδοση 40.0.005. Διάβασα όμως για κάποια bugs που υπάρχουν με το φως της συσκευής κατά την φόρτιση και το κλείδωμα (παραμένει αναμμένο). Αν θελήσω να επιστρέψω στο παλιό γίνετε; Πριν την εγκατάσταση με ρώτησε αν θέλω να κάνω back up.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ! Για το update κατεβάζω το κατάλληλο αρχείο από την παρακάτω σελίδα; http://tinyurl.com/y46ovot
  3. Αγορασμένο χθες είναι. Αν δεν βρω άκρη (το έχει η αδερφή μου τώρα και δεν το "πειράζει") ότι χρειαστεί θα το κάνουν στο κατάστημα που αγοράστηκε. Η τελευταία έκδοση λογισμικού ποια είναι; Κατά την αναβάθμιση τα δεδομένα παίρνουν εξαφανιζόλ (επαφές, φώτος κ.τ.λ.);
  4. Πήρε η αδερφή μου το Nokia 5800. Το gps όμως δεν λέει να κλειδώσει με τίποτε. Παρόλο που βρίσκει δορυφόρους. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; To A-gps απενεργοποιημένο. Το άφησα κανα μισάωρο σε πολύ ανοικτό χώρο χωρίς κτήρια. Έκδοση: v30.0.011 / 29-06-2009 30.0.011.C03.01
  5. one_tree_hill, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το Vodafone Live δεν είναι μια απλή υπηρεσία. Τα κινητά της Vodafone που λέει ότι είναι Vodafone Live, έχουν και διαφοετικό μενού. Αν θυμάμαι καλά έχει και κάποιος περιορισμούς όπως DRM στα mp3 καιπαίζει παιχνία μόνο αν είναι καταβασμένα από την Vodafone. Έχεις My View και το έχεις δοκιμάσει; Και πάλι ευχαριστώ.
  6. Το Cosmote My View τι ακριβώς είναι στα Sony-Ericsson (k770i) κινητά; Ένα κινητό της εν λόγο εταιρίας που είναι συμβατό έχει "πειραγμένο" μενού, ή έχει το κανονικό εργοστασιακό μενού και απλώς είναι συμβατό με την συγκεκριμένη τεχνολογία; Αν το πάρω, θα μπορώ να βάλω για παράδειγμα κάρτα από άλλη εταιρία χωρίς προβλήματα; Aν μπει άλλη κάρτα θα μπορεί για παράδειγμα να γίνει λήψη mms ή θα μπορεί να συνδέετε στο Internet; Με debranding όμως χάνετε η εγγύηση; Έίναι σαν το Vodafone Live που έχει άλλο μενού (αισχρό) εντελώς "πειραγμένο"; Είναι κάποιος που να έχει κινητό με Cosmote My View; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...