Jump to content

SamsungX460

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SamsungX460

  1. περιέχει hands free, φορτιστή, μία μπαταρία, καλώδιο σύνδεσης με pc μέσω usb, καλώδιο σύνδεσης με tv, οδηγίες, cd. αυτά θυμάμαι.
  2. εξαρτάται τι ποιοτητας μελάνι θα πάρεις. συνήθως [ειδικά αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, πχ φωτογραφικές εκτυπώσεις] είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά σε απόδοση και κυρίως σε τιμή...
  3. δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου. για να ξεκινάει η μελωδία και η δόνηση ταυτόχρονα, θα πρέπει η μελωδία που έχεις επιλέξει να έχει ΚΑΙ δόνηση από μόνη της. αλλιώς συμβαίνει αυτό που λες.
  4. πάντως δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τιμές ελλάδας-εξωτερικού, διότι ποιος άλλος ευρωπαίος κάθεται 3ώρες+ για καφέ; επομένως πληρώνεις βασικά το τραπέζι που κάθεσαι, παρά τον καφέ. στον ίδιο χρόνο ο ευρωπαίος μαγαζάτορας, με φθηνότερο καφέ θα έχει βγάλει παραπάνω λεφτά, ακριβώς επειδή το τραπέζι θα έχει αδειάσει τουλάχιστον 3-4 φορές. είμαστε χώρα αραχτή και το πληρώνουμε..
  5. είμαι άσχετη αλλά δείξτε λίγο κατανόηση. σε τι χρησιμεύει μια μετατροπή από dvd σε mpeg/avi;
  6. αγόρασα από γερμανία πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο κινητό και είναι πάρα πολύ ωραίο!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή το πήρα απ' έξω δεν έχει ελληνικά για επιλογή γλώσσας. υπάρχει τρόπος να βάλω ελληνικό μενού; αν ναι, πού και πόσο;
×
×
  • Create New...