Jump to content

stavtag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    408
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stavtag

  1. Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνω να περάσω fw με την πρώτη! Πάντα κάποιο πρόβλημα προέκυπτε... Και όχι μόνο πήγαν όλα κατ'ευχήν αλλά δεν έχω και κανένα πρόβλημα εδώ κ 3μέρες! Μου λείπει το iFile, το Status Notifier, το SΒSettings και το iBlueNova αλλά φαντάζομαι σύντομα θα έρθει το update! Η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η ταχύτητα έχει αυξηθεί αισθητά! (iPhone 3GS) Πέρασα custom fw από το sinfuliphone καθώς δεν έχω πρόσβαση σε Mac. Πετάει το iPhone! :)
  2. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να υποδείξει στους μη έχοντες πρόσβαση σε mac κάποιον τρόπο για να προμηθευτούν ένα ασφαλές custom iOS 4 φτιαγμένο με το PT4.01 για jb factory unlocked 3GS; Γνωρίζω ότι απαγορεύονται τα outside links, οπότε ένα pm θα το εκτιμούσα, μιας και ο iMac μου είναι καμιά 600km μακρυά μου... :( (υπηρετώ στον Έβρο)
  3. Eγώ έχω παραγγείλει το TomTom γιατί όταν το iphone είναι docked μπορώ να ελέγχω την ένταση από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και έχει καλύτερη απόδοση. Αντίθετα όταν είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο μόνο, η ένταση πρέπει να είναι στο iPhone στο full και ρυθμισμένη κατάλληλα στο ηχοσύστημα για να μην ακούγονται παράσιτα. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά δεν είναι και μια απλή βάση αυτοκινήτου!
  4. Είμαι σε jb 3.1 και ομολογώ ότι η μπαταρία κρατάει ελαφρώς περισσότερο. Για παράδειγμα, με την 3.0 όταν το έβαζα σε flight mode το βράδυ από 50% έφτανε το πρωί (μετά από ~7ώρες) να είναι 10%. Τώρα από το 50% φτάνει στα ~40%, χωρίς να τρέχει κάτι στο background.
  5. Όχι, το έγραψα κιόλας στο κείμενο που έκανες παράθεση :p

     

    Aν είναι από Ελλάδα όχι δεν έπρεπε να το επιλέξεις

     

    Duh! Thanx ρε παιδιά! Θα κάνω ένα custom χωρίς το activate. Ελπίζω να έχετε δίκαιο. Πόσες φορές θα μας ξελασπώσετε. :P:P Πάντως μια χαρά ήμουν με το 2G, τι το ήθελα το 3GS.:p

     

    EDIT: Όλα οκ... :)

  6. Οι οδηγοί αναβαθμίστηκαν.

     

    Διαβάστε τους ξανά και ξανά και ξανά και πριν προχωρήσετε, αν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, ρωτήστε εδώ.

     

    Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά: η δημιουργία custom ipsw σε Mac με PwnageTool 3.1.3 είναι ο μοναδικός τρόπος να περάσει κάποιος στη συσκευή του την jailbroken έκδοση 3.1, δεδομένου ότι έχει ήδη jailbroken έκδοση 3.0 ή 3.0.1.

     

    Όποιος πραγματοποιήσει restore στην εργοστασιακή έκδοση 3.1 δεν θα έχει τη δυνατότητα να περάσει την jailbroken έκδοση μέσω PwnageTool.

     

    Ακόμη κι αν κάτι πάει στραβά στην διαδικασία της αναβάθμισης στην 3.1 και χρειαστεί να επαναφέρετε τη συσκευή σας, είναι προτιμότερο να ΜΗΝ πραγματοποιήσετε restore σε ΚΑΜΙΑ εργοστασιακή έκδοση, ακόμη κι αν έχετε κρατήσει τα απαραίτητα αρχεία. Χρησιμοποιήστε καλύτερα την jailbroken, custom έκδοση της 3.0.

     

    Επειδή η δημοσίευση αρχείων custom ipsw σε αυτό το forum απαγορεύεται, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κατεβάζετε custom εκδόσεις από το internet. Βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνονται στις συσκευές σας οι οποίες εφόσον έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα είναι εργοστασιακά ξεκλειδωμένες και μπορούν να γίνουν activate μέσω iTunes. Αν επιλέξετε να γίνει activate η συσκευή σας κατά την δημιουργία της custom ipsw δεν θα γίνει η ενεργοποίηση και το ξεκλείδωμα μέσω iTunes και δεν θα έχετε σήμα.

     

    Αν πρόσεξα καλά, η Dev-Team έχει απενεργοποιήσει εντελώς την αναβάθμιση του baseband για όλες τις συσκευές...

     

    Perikli, έχω πρόβλημα... :p Αν διαβάσεις κ παραπάνω, έκανα restore στην custom 3.1 από jailbroken 3.0 και τώρα δέν έχω καθόλου σήμα. Έχεις καμιά πρόταση για να κάνω downgrade στην jb 3.0??? Χρειάζομαι τα φώτα σου...

  7. Έκανα το update αλλά πλεον δεν μου εμφανίζει καθόλου carrier logo και δεν μπορώ να κάνω κλήσεις... Εμφανίζει μόνο ένα κουτάκι για σήμα αλλά ουσιαστικά δν έχει καθόλου σήμα... Μήπως να περάσω ξανά την 3.0 που είχα το κεφάλι μου ήσυχο; Καμιά ιδέα;
  8. δωσε περισσοτερες πληροφοριες....εδω 3GS με την 3.0 jailbreak!

    απο που πρεπει να κρατησουμε backup τα αρχεια αυτα? απο ποια εκδοση δηλαδη κ που τα βρισκουμε?

     

    Μα αφού σου λεέι ο άνθρωπος «Όσοι δεν έχετε πάρει backup τα αρχεία iBEC και iBSS, πλέον ΔΕΝ μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία!».

     

    Εγώ πάντως θυμάμαι τότε με επί εποχές ziphone είχα κανει τη βλακεία να επιλέξω j/b την 1.x.x ενώ είχα περασμένη την προηγούμενη 1.x κ αυτό που μου έκανε ήταν ουσιαστικά να μου αναβαθμίσει το iphone χωρίς να μου το ξεκλειδώσει. Μετά αναγκάστηκα κ ξαναέτρεξα το προγραμματακι, εχοντας πλέον το σωστό ipsw περασμένο. Κοινώς έκανα update χωρίς τη συμμετοχή του itunes! Μήπως λοιπόν όσοι καναν update στην 3.1.1 να κοιτάξουν να κάνουν downgrade με κάποιο ανάλογο τρόπο; Μπορεί να λέω κ χαζομάρες κ να μην έχει κανένα αποτέλεσμα το «κυνήγι της υποβάθμισης», απλά σκέφτηκα να το αναφέρω μήπως κ φανεί χρήσιμο! [Προσοχή δεν φέρω καμία ευθύνη αν αυτό που είπα σας οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια!] :p

  9. Ώσπου να το μάθεις θα έχει έλθει στην Ελλάδα, εκτός αν είσαι αυτή τη στιγμή στη Γερμανία οπότε είναι απλούστερο να μπεις σε ένα μαγαζί και να ρωτήσεις από τα να σου λέμε εμείς (ή να αναμεταδίδουμε αυτά που έχουμε ακούσει από άλλους).

     

    Φεύγω 3 μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα! Και προτιμώ να το πάρω 130€ αν το δίνουν χωρίς συμβόλαιο επι τόπου στην Γερμανία παρά 400-φεύγα στην Ελλάδα!

  10. Ξέρει κανείς αν για αγορά iphone 3G S από Γερμανία (Τ-ΜΟΒΙLE) απαιτείται συμβόλαιο στο κατάστημα ή αν είναι όπως στην Αμερική με ενεργοποίηση στο σπίτι? Ευχαριστώ!
  11. Στην 3.0 δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανοιχτή την εφαρμογή messages για να σταλεί το μήνυμα σου, κάπου το διάβασα αυτό όταν παρουσιάστηκε αλλά δεν θυμάμαι τώρα που.

     

    Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είναι λίγο αστείο να ξαναστείλω mms στον εαυτό μου :) Την επόμενη φορά που θα στείλεις mms το δοκιμάζεις και μας λες!

     

    Αυτό με την ανάλυση το παλεύουν να δουν μήπως μπορεί να γίνει κάτι. Αν και προσωπικά 1280x768 θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικά, δεδομένου ότι το mms το στέλνεις σε φορητή συσκευή για συγκεκριμένο σκοπό.

     

    Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα sms, mms και e-mail στέλνονται μια χαρά και ας κλειδώσει η οθόνη! :happy:

     

    Πότε ξεκινάμε τη διαδικασία για ενεργοποίηση του video recording? :p :p

  12. Αυτο τι φαση ειναι το περασα αλλα δεν ειδα τιποτα να δουλευει!!!

    Πρεπει να κανουμε κατι ??

     

    Κάνε το cellular data Οn και μετά πέρασε τις ρυθμίσεις ανάλογα με την εταιρία που είσαι. Αν είσαι σε vodafone ακολούθησε αυτά που λέω παραπάνω.

  13. Απλά να πώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να τρέξεται τις εντολές σε terminal (για mac OS) και cmd (για windows) γιατί αλλιώς το iTunes δν αφήνει να επιλέξεις το ipcc.

     

    Ας μας απαντήσει τώρα κάποιος από την Apple πού ήταν ο περιορισμός στο hardware ώστε να μην δώσουν MMS στα iPhone 1ης γενιάς...

×
×
  • Create New...