Jump to content

redlemon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

redlemon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βασικά όταν το είχα Ευρώπη-Ασία - Μη αυτόματο - Μεσαία ταχύτητα έβγαζε συνεχώς προβλήματα. Από Δράμα είμαι και δεν νομίζω να καταφέρει και ποτέ να βρει 3G. Μήπως φταίει που είχα και τον τύπο στο Μη αυτόματο; Τώρα το γύρισα σε αυτόματο τύπο με Ζώνη Ευρώπη Ασία κι αν μου το ξαναβγάλει πάμε για αναβάθμιση.
  2. ρε παιδιά, όλα καλά με το κινητό, τίποτα δεν μου έχει παρουσιάσει, άλλα όταν το αποφασίζει με πετάει έξω από το δίκτυο, ενώ δείχνει φουλ σήμα. Έχω αλλάξει όλους τους συνδυασμούς στις ρυθμίσεις δικτύου και τίποτα. Πρέπει να καταλάβω ότι είμαι εκτός, να το σβήσω (κάθε φορά που είναι εκτός κολλάει στο σβήσιμο και μένει στο goodbye) και να το ξανανάψω, οπότε μπαίνει κανονικά. Διάβασα το forum, αλλού γράφει ότι φταίει ο provider, αλλού το κινητό. Τελικά μήπως να αποφασίσω ότι πρέπει να το ελέγχω κάθε λίγο για το αν είναι στο δίκτυο, ή υπάρχει λύση; αρχίζει και γίνεται λίγο εκνευριστικό. Φοβάμαι λίγο και την αναβάθμιση γιατί τα υπόλοιπα δουλεύουν μιά χαρά. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!
  3. ναι αυτό ήταν.Χαζομάρα μου και τρόμαξα τσάμπα!!!Ευχαριστώ πολύ.Πάντως είναι πολύ μουράτο το κινητό!!! Έχει ώρες ψάξιμο και θα το απολαύσω!!
  4. Καλησπέρα! Μόλις έπιασα στα χέρια μου το καινούριο μου V980, αν και ήμουν οπαδός των NOKIA. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά μου γέννησε και την πρώτη μου απορία. Ενώ στις επιλογές βίντεο έχω εγγραφή ήχου:Ναι, στην αναπαραγωγή δεν ακούγεται τίποτα. Είναι φυσιολογικό; Μόνο στο PC θα ακούγεται; Και λιγότερο σημαντικο: Ο ήχος κλείστρου αλλάζει;;; THANX εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...