Jump to content

Dalkalitsis_Alex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Dalkalitsis_Alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ένας φίλος μου έμπαινε με το κινητό internet και κατέβασε περι τα 50 mb.Του ήρθε ο λογαριασμός 600 ευρώ. Τί νομίζετε οτι μπορεί να κάνει μπας και? Δέν έπρεπε η κοσμοτέ να τον ενημερώσει οτι κάτι δέν πάει καλά στους λογαριασμούς του?
  2. Να ρωτήσω κάτι.αν και δέν γράφω είμαι παλαιό μέλος.γιατί δέν μπορώ να δώ τις αγγελίες?
  3. Από κάποιον tracker το είχα κατεβάσει, φίλε. Δεν το βρίσκω, όμως, πλέον για να σου δώσω το link.
  4. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω σε toefl αν αποτύχω...Τα test πού τα βρήκες?Μπορείς να μου στείλεις με pm??Επίσης το επίπεδο των Αγγλικών μου είναι λίγο πάνω απο το lower...
  5. Φοβάμαι οτι δέν θα έχω πάρει το 6,5 στο ielts και θα με γειώσουν μετά...:lol:
  6. Και εγώ περιμένω απο imperial και edinburgh αλλα δέν έχω το ielts.Πότε έκανες τις αιτήσεις?? Επίσης στο edinburgh έστειλες τίποτα χαρτιά ή μόνο ηλεκτρονικά???
  7. Καλησπέρα.Πρίν λίγο καιρό σας ρώτησα να δώσω ielts η toefl.Παρ ότι μου είπατε toefl εγώ πήγα ielts λόγω ενός φροντιστηριά στην γειτονιά.Έφυγα απο το φροντιστήριο και διάβασα μόνος μου και εδωσα προχτές.Γενικά στο listening τα πήγα πολύ καλά.Αντιθέτως στο reading τα πήγα μέτρια όπως και στο writing.Ελπίζω να πάρω το 6,5 που χρειάζομαι... Έχω κάνει αίτηση σε imperial και edinburgh.Στο imperial εδώ και ένα μήνα στο edinburgh σήμερα.Γενικά με 6 στο ielts θα με απορρίψουν??
  8. Guys...Επειδή δέν έχω πάει στρατό...τί προτείνετε???Μεταπτυχιακό πρίν ή μετά το στρατό???
  9. Βρε παίδες.Δέν το έχετε καταλάβει οτι για θέσεις management,consulting,δημόσιες σχέσεις κ.τ.λ. ΔΕΝ χρειάζονται πτυχία??Δέν σας το είπε κανείς ακόμα διευθυντής σε καμιά δουλειά??Για τα χαρτιά υπάρχουν αυτά τα πτυχία...Τώρα βέβαια εγώ θέλω να ασχοληθώ με management αφού όντας μηχανολόγος η οικονομική-διοικητική πλευρά της επιστήμης σου δίνει άλλο αέρα.Όμως η γνώση είναι μηχανικού και όχι management. Όποιος πιστεύει οτι σε τεχνικά επαγγέλματα-πολυτεχνικά στο εξωτερικό πάς χωρίς πτυχία...ας μου σφυρίξει και μένα.Ήμασταν και εμείς στο εξωτερικό και δέν είδαμε ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια φαινόμενα.Αντιθέτως στην Ελλάδα...άστο.
  10. Κοίταξα στο bath αλλα εκτός του οτι έχουν 7000 λίρες είναι και σκέτα management.Engineering management ή management έτσι τεχνικό ξέρει κανείς??
  11. Πανάκριβα σημαίνει οτι στο imperial τα τεχνικά έχουν ως 5000 ενώ τα management έχουν απο 15000.Επομένως το 15000 είναι πανάκριβο... Γενικά και στα δύο θα κάνω αιτήσεις και βλέποντας... Να κάνω και μερικές ακόμα ερωτησούλες??? _Τα master που βρήκα imperial και edinburgh αναγνωρίζονται ως master στην Ελλάδα?Υπάρχει περίπτωση να μήν??? _Στα δύο παραπάνω θα γίνω δεκτός με 7,2 και μερική προυπηρεσία και πρακτική στη Γερμανία?Οι αιτήσεις θα σταλούν τέλος Απριλίου. _Αν μπώ...θα βγώ???Παίζει να φτύσω άσχημα αίμα???
  12. χμμμ....γενικά αυτά που κοιτάω τώρα είναι msc με ενέργεια μόνο.Έχουν και οικονομικά αλλα δέν είναι managment κ.τ.λ.mba θέλει προυπηρεσία.Μάλλον αν κοίταγα κάτι θα κοίταγα προς ας πούμε engineering management,τεχνοοικονομικά συστήματα τύπου αυτό που έχει το ΕΜΠ κ.τ.λ.
  13. Α επίσης μου είπαν οτι υπάρχουν rankings που κατατάσουν τα πανεπιστήμια ανάλογα με το συγκεκριμένο μεταπτ.Π.χ εγώ που ψάχνω sustainable energy πού μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο??
  14. Τί να πώ...πραγματικά ακούω διάφορα και για το ένα και για το άλλο συγκλίνοντας βέβαια οτι το toefl είναι λίγο πιο εύκολο.Πάντως το περίεργο είναι οτι στα συγκριτικά το 80 του ibt toefl είναι ίσο με το 6,5.Άρα λογικά το 6,5 δέν είναι τόσο δύσκολο.... http://secure.vec.bc.ca/toefl-equivalency-table.cfm Γενικά επειδή θέλω να κάνω msc σε καλό πανεπ. και εχω τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός στα managementοειδή τί προτείνετε?Δέν βρίσκω κάτι πλήν κάποιων πανάκριβων...
×
×
  • Create New...