Jump to content

NiKant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    403
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by NiKant

  1. 4 minutes ago, kmpatra said:

    Κοίτα μήπως υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις στο play store για android webview ή για το chrome.

    αν και σπανίως αφήνω κάτι χωρίς update θα το δω ευχαριστώ..

  2. Καλημέρα και καλή χρονιά

    μια ερώτηση γιατί η σύζυγος έχει Q και με έχει τρελάνει το app..

    Στην ανανέωση με κάρτα εκεί που περνάς τα στοιχεία ενώ μου βγάζει στο μήνα και στο έτος το dropdown με τη λίστα δε με αφήνει να επιλέξω τίποτα και στα δύο..

    Στο δικό μου κινητό που την πέρασα δουλεύει κανονικά. Το κινητό είναι Samsung Α52s με Android 13 και έχω ήδη δοκιμάσει μήπως φταίει το μέγεθος της γραμματοσειράς ή το zoom της οθόνης..
     

    Έχει συμβεί σε κάποιον?

    Ευχαριστώ

  3. 4 ώρες πριν, challenge143 said:

    Η αλήθεια είναι ότι έχουν συμβεί και εδώ σε ορισμένα παιδιά κ αν θυμάμαι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Είχαν αναφέρει για κάποια αναβάθμιση αλλά πάλι δεν διορθώθηκε. Το ποσοστό εδώ μέσα είναι πολύ μικρό. Από την άλλη είναι μια πολύ καλή συσκευή.  Σκέψου κ ζύγισε τα...

     

     

    ευχαριστώ για την απάντηση, κατάλαβα είναι "κι αν σου κάτσει" κατάσταση αλλά σε μικρό ποσοστό.. κρίμα πάντως γιατί όντως για midrange φαίνεται σούπερ και λέω να τσιμπήσω και την Enterprise edition

  4. Καλημέρα,

    καθώς είναι δύσκολο να διαβάσω και τις 113 σελίδες του θέματος.. μια βοήθεια.. το σκέφτομαι για τη σύζυγο το συγκεκριμένο και διαβάζω σε κριτικές γνωστού site σύγκρισης τιμών για πολλά προβλήματα με την οθόνη, ειδικά σε περιοχές χωρίς καλό σήμα..

    Τι γίνεται με αυτή την ιστορία? Ισχύει όντως? έχει φτιάξει με τίποτα αναβαθμίσεις? (γιατί είμαστε σε περιοχή με κακό σήμα και μετά θα έχω τραβήγματα..)

    Ευχαριστώ

  5. Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά (ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται), και καθώς δε μπορώ να κάνω αναζήτηση στο thread για λέξεις με 3 χαρακτήρες, το X3 Pro βλέπω στο gsmarena πως έχει market dependent NFC εδώ Ελλάδα τι κυκλοφορεί? έχει ή δεν έχει? (ή εξαρτάται το μαγαζί..?)
  6. Καλησπερα στην παρεα! Ειστε ευχαριστημενοι με το κινητο? Ρωτω τους κατοχους μιας κ το εχω βρει μεταχειρισμενο σε καλη τιμη κ κατασταστη κ ενδιαφερομαι να το παρω:)

     

     

    προερχόμενος από Note9 που πρασίνισε η οθόνη πήγα αναγκαστικά γιατί βιαζόμουν στο Note 10 lite. Δεν έχω παράπονο. Στη ουσία είναι το Note9 με κάποια ελαφρώς χειρότερα χαρακτηριστικά για να δικαιολογηθεί η τιμή και το "lite"

    Με χαλάει που δεν είναι IP rated και ο αισθητήρας φωτός που δεν έχει και χρησιμοποιεί την front camera.

     

    Για τη χρήση που το θέλω (όχι gaming) είναι αξιοπρεπέστατο!

  7. Qcard εχω, της Wind. Ναι εχω υπόλοιπο αφου χθες εκανα ανανεωση και πηρα 500ΜΒ.Εδω και 2 μήνες που πηρα τη συσκευη δεν την ειχα βαλει για Δεδομενα...

     

     

    για δες μήπως είναι κλειστά τα δεδομένα περιαγωγής.. κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις για περιαγωγή

    δες εδώ https://imgur.com/a/HlUqiUl

     

     

    η Q είναι σε περιαγωγή στην Wind

  8. για όσους κάνουν έντονη χρήση του κινητού και "ζουν επικινδύνως" :lol: (πτώσεις κλπ.) και δεν τους πειράζει λίγο πλαστικό στην οθόνη από 360 θήκες δείτε σε κανά Amazon αυτή

     

    "SupCase Outdoor Case for Samsung Galaxy Note 10 Lite (6.7 Inches) 2020 Mobile Phone Bumper Case 360"

     

     

    Δίνει όγκο στο κινητό και είπαμε έχει και πλαστικό μπροστά στην οθόνη αλλά το πιάνεις χωρίς να φοβάσαι.. (από κινητό γίνεται κινητάρα.. :p)

  9. Προσωπική γνώνη αν δεν το πάρει τώρα δεν θα το πάρει ποτέ με την "νόμιμη" δικαιολογία ότι πλέον το hardware δεν το σηκώνει μιας και θα είναι μια συσκευή με έναν και καλά "γερασμένο" επεξεργαστή.

     

    Sent from my SM-N770F using Tapatalk

     

     

    δικαιολογίες φυσικά αφού έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Note9 που πήρε DeX

  10. πως γινεται να αναβει η οθονη οταν ερχεται καποια ειδοποιηση?

     

     

    είχα το ίδιο πρόβλημα με το 10lite και δεν ήθελα AOD

    δοκίμασε το Glimpse (δωρεάν, adfree) https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse

    βγάλτο από το battery optimization και μπορείς να κλείσεις το AOD μετά. Θα ανάβει η οθόνη όταν έρχεται notification old style και μάλιστα έχει και repeat ανα διαστήματα αν το θες

  11. ούτε στο Samsung Center δε ξέρουν τι τους γίνεται τότε. Και φαίνεται λογικό αυτό που λες. (βέβαια δεν είναι premium μοντέλο για να ασχολούνται.. Ερχόμενος από Note 9 οθόνη ακόμα κλαίω..)

     

     

    Οσοι έχετε FM Radio εδώ είστε με Snapdragon?

     

     

    λοιπόν κατάβεσα το firmware του Greek μοντέλου από sammobile και το άνοιξα. Όντως έχει ράδιο. Είναι το Hybridradio.apk που υπάρχει στην Ελληνική ROM αλλά στο δικό μου αρνείται να εγκατασταθεί. Προφανώς αναγνωρίζει το serial number. Κανονικά οποιοδήποτε apk θα έπρεπε να μπορεί να εγκατασταθεί. Πόσο μάλλον που είναι από το ίδιο firmware

  12. Κανένα κινητό με Exynos μοντέλο δεν έχει ραδιο ειτε ελληνικό ειτε αγγλικό ειτε ευρωπαϊκό.. μόνο τα μοντέλα με Snapdragon εχουν ραδιόφωνο (Αμερική).

    Και δεν υποστηρίζουν εγγύηση όμως στην Ευρώπη.

     

    Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

    ούτε στο Samsung Center δε ξέρουν τι τους γίνεται τότε. Και φαίνεται λογικό αυτό που λες. (βέβαια δεν είναι premium μοντέλο για να ασχολούνται.. Ερχόμενος από Note 9 οθόνη ακόμα κλαίω..)

     

     

    Οσοι έχετε FM Radio εδώ είστε με Snapdragon?

  13. Δηλαδή, αν περάσει την ελληνική rom με odin, θα έχει και ραδιόφωνο?

    Αυτό κατά την πρώτη εκκίνηση αν έγινε με ελληνική sim, δεν διαμόρφωσε ανάλογα το csc?

    Ρωτάω, γιατί εγώ παράδειγμα, που έχω το note 10 plus, το έχω πάρει από Ελλάδα, αλλά στην πρώτη εκκίνηση έβαλα την αγγλική sim (έχω δύο, μια ελληνική, μια αγγλική) και η συσκευή μου φαίνεται σαν αγγλική και υποστηρίζει και το Samsung pay. Δεν γίνεται και αντίστοιχο και σε αυτό?

     

     

    ειλικρινά δεν ξέρω. Επειδή πέρασα από Samsung Center για άλλο λόγο μου είπαν πως ενδεχομένως να είναι κλειδωμένο το θέμα στο serial number του κινητού.. τι να πω..

  14. Πρέπει να επιλέξεις το εφέ, το χρώμα και τις εφαρμογές για τις οποίες θα είναι ενεργό. Εγώ σε χρώμα το έχω αυτόματο για κάθε εφαρμογή. Με επιφύλαξη αυτό που λέω, αλλά αν θυμάμαι καλά, λειτουργεί μόνο σε κλειστή οθόνη.

     

     

    ναι.. παράξενο.. δεν εμφανίζεται σε όλες τις εφαρμογές που έχω επιλέξει.. τι να πω..

     

     

     

    FM Radio υπάρχει σε όλους τελικά?

  15. Καλημέρα,

     

    προσπαθώ να στήσω ένα 10 lite καινούργιο χθεσινό..

     

    κάτι δεν πάει καλά ή κάτι κάνω λάθος..

     

    η επιλογή Edge lighting τι κάνει? Δε θα έπρεπε να ανάβει κάτι στην οθόνη όταν έχω κάποιο notification?

     

    - μπήκα σε safe mode (ουτε όταν το ρυθμίζω το EL δε βλέπω κάτι.. δείτε το link)

     

    https://i.imgur.com/VMFEB2c.jpg

    - άλλαξα το AOD είτε on είτε off

    - άλλαξα τα power modes..

    μάλλον δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφω ε? δεν έχει τέτοια κόλπα..? μα καλά ούτε wake την οθόνη δε κάνει σε Notifications?

     

    (επίσης και κάτι άλλο παράξενο.. δεν υπάρχει εφαρμογή Radio και όταν πήγα να τη βάλω από το apkmirror "Samsung Radio" αρνείται να την εγκαταστήσει..)

     

     

    :worry:

  16. Τρίλεπτη είναι η ελάχιστη χρέωση.

    Τώρα το δοκίμασα σε Q. Δεν το είχα δώσει σημασία γιατί ο χρόνος ομιλίας με υπερκαλύπτει ακόμα κι έτσι.

     

    Στάλθηκε από Tapatalk

     

     

    1. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου η χρέωση γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα.
    2. Χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το ένα λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα.

     

     

    :what::what: το αλλάξανε?

×
×
  • Create New...