Jump to content

Ionlab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ionlab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φυσικά και είναι αλλαγή που εκανε η Forthnet. Δεν καθοριζει η Newsphone τις τιμες της Forthnet. Αλλαξε λοιπον τιμές π.χ ο ΕΦΕΤ! Εγω βλέπω στο site της ΕΕΤΤ Αύξηση χρεώσεων ή αλλαγή όρων σύμβασης σε συνδέσεις/πακέτα Συμβόλαιο: Ο πάροχος οφείλει να ενημερώσει το συνδρομητή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την εφαρμογή τους, μέσω του έντυπου ή/και ηλεκτρονικού λογαριασμού. Ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί και να καταγγείλει τη σύμβαση - χωρίς επιβάρυνση - εντός 30 ημερών. Καρτοκινητή τηλεφωνία: Η ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Προπληρωμένη κάρτα: Ο καταναλωτής πρέπει να ενημερώνεται εάν οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν πριν τη λήξη της κάρτας, καθώς και για το πώς μπορεί να πληροφορείται για τυχόν τροποποιήσεις.
  2. http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=8448#sthash.vdL2eyRX.XSD2sMuB.dpbs Αλλαξαν οι τιμοκατάλογοι...επομένως όσοι θέλουν να αποχωρήσουν αζημίως έχουν ένα μήνα
  3. Μπορεί όποιος θέλει με πρόφαση την διακοπή του Alpha να ζητήσει την αποχώρησή του αζημίως. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ Βιντεο από την σελίδα της Nova όπου αναφερόταν ο Alpha στα διαθέσιμά κανάλια. Και googlecache και printouts της σελίδας https://drive.google.com/drive/folders/1e_9hQhg0r5aYNEisr833touAIt2mm63e?usp=sharing
  4. Καλησπέρα, μετά από αδικαιολόγητη χρέωση ημερήσιου πακέτου ενώ τα δεδομένα κινητής στις επιλογές ήταν κλειστά επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν τα εξής. Ακόμα και αν τα δεδομένα κινητής είναι κλειστά όταν χάνεται το σήμα Wifi τότε το κινητό από μόνο του στέλνει ένα πακέτο ελέγχου 1ΚΒ το οποίο αν το καταγράψει κεραία 3G δεν χρεώνεται αντίθετα αν το καταγράψει κεραία 4G χρεώνεται κανονικά. Είναι δυνατότον να χρεώνεται το πακέτο ελέγχου κανονικά σαν κίνηση ιντερνετ;
  5. Καλημέρα, μου ήρθε επιτέλους και μένα από Κίνα (Αλι). SG Post χωρίς τελωνείο με πραγματική τιμή δηλωμένη. Από την στιγμή που το SG Post έβγαλε ότι ήρθε Ελλάδα σε 2 μέρες εμφανίστηκε στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Άλλο ίδιο κινητό που ήρθε πάλι με SG Post δύο μέρες νωρίτερα Ελλάδα ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στο σύστημα των ΕΛΤΑ!!!! Εκδοση 4/64 μαύρο. Έκδοση 4.2017 με Samsung μπρός/πίσω. Μαζί ήρθε και η smart θήκη της Xiaomi (για το Note 4X SD) η οποία δουλεύει κανονικά. Γενικά για accesories (θήκες κτλ.) ζητάτε για Note 4X SD. Με το που σεταρα το κινητό ήρθε και το update στην 8.2.5.0
  6. Αυτό λέω, ότι αν πατήσω σε κάποιο αναδυόμενο παραθυρο, όπως πχ οταν με ρωτά από ποια sim να πραγματοποιηθεί η κλήση και κανω ΑΜΕΣΑ την επιλογή αυτή δεν γίνεται register. Πρεπει να περιμένω μια στιγμη και μετά να πατήσω την επιλογή.....updates τα έκανα όλα..το κινητό το εχω δώσει στον πεθερό μου, επομενως θα τσεκαρω αυριο για τη version. Vfm είναι αναμφισβήτητα. Ακόμα και για χρηση ως ip camera ή για mifi είναι ευκαιρία! Απλώς αναφέρω τα "ψιλοπροβλήματα". Οσον αφορα το range του wifi θεωρω οτι ο μεσος χρηστης δεν θα αντιμετωπισει προβληματα. ΑΝ ομως εχετε οριακη ληψη σε καποιο σημειο στο σπιτι να ξερετε οτι με το x5 ενδεχομενως στο ιδιο σημειο να μην λειτουργει καθόλου. Και ας είναι κατά το 1/3 γεματο το εικονιδιο.
  7. Ηρθε και το δικό μου (επιτέλους). Πρώτες εντυπώσεις, ΟΚ ποιότητα κατασκευής, δυσκολεύτηκα να περάσω κομμένη σε nano sim με nano to micro sim adapter. Αλλά όλα δουλεύουν. Για τα λεφτά του παραβλέπεις μερικά ενοχλητικά μειονεκτήματα. Π.χ. στο μενού επιλογής της sim που θα χρησιμοποιήσει για να καλέσει. Αν είσαι πολύ γρήγορος και πατήσεις την επιλογή με το που θα εμφανιστεί στην οθόνη το κινητό δεν κάνει register το πάτημα....Πρέπει να περιμένεις λίγο και μετά να κάνεις την επιλογή σου. Αντίστοιχα και άλλες φορές που εμφανίζονται παράθυρα επιλογής. Σημειοτέο ατην συσκευή είναι απενεργοποιημένα τα animations για να είναι πιο γρήγορη. Στο play store δεν εγκαθιστά το Vrisko, είναι λέει μη συμβατό με τη συσκευή!!!! Πρώτη φορα συναντώ αυτό το θέμα. Με δύο δάχτυλα δεν πληκτρολογείς sms γρήγορα με τίποτα χωρίς να κάνει λαθάκια. Πιο χαλαρά και είναι όλα οκ. Το πιο ενοχλητικό όμως είναι το Wifi που δεν έχει μεγάλη ευαισθησία (παρόλο που δείχνει συνδεδεμένο) με αποτέλεσμα να μην έχεις Internet ή αυτό να καθυστερεί σημαντικά.... Συμπέρασμα, δεν θα άλλαζα το Moto G2 μου με αυτό παρόλο που στα χαρτιά είναι παρόμοια (το Moto G2 κάνει βέβαια 3x). Φυσικά όμως δεν μπορείς να παραβλέψεις τον λόγο ποιότητα/τιμή ο οποίος είναι υψηλότατος.
  8. Ionlab

    Doogee X5 pro

    Σύμφωνα με την Doogee το κινητό δεν προσφέρει υποστήριξη 4G/LTE. Κρίμα...γιατί ο επεξεργαστής παρέχει την δυνατότητα.... Χμμ ... τα specs διίστανται..... στις ερωτήσεις πάντως λένε ότι δεν προσφέρεται υποστήριξη 4G/LTE... http://doogee.cc/products-detail.php?ProId=53&Cate=5 (Εδώ λέει ότι έχει) http://www.pompmall.com/doogee-x5-pro-2gb-16gb.html (Εδώ λέει ότι δεν έχει και στα specs και στα Q&A) http://www.doogeemobile.com/doogee-x5-pro.html (Εδώ στα specs λέει ότι έχει, στα Q&A λένε ότι δεν έχει)
  9. Ionlab

    Doogee X5 pro

    Σορρυ δεν προσεξα την προηγουμενη απαντηση....ευχαριστω πολύ
  10. Μπορεί να έχει ξαναειπωθεί αλλα τι σκορ σας βγάζει στο antutu;
  11. Ionlab

    Doogee X5 pro

    Τρεχτε ρε παιδια κανα antutu να δουμε τι λέει....
  12. Ionlab

    Doogee X5 pro

    Antutu τι σκορ βγαζει;
  13. Ionlab

    Doogee HOMTOM HT6

    125 με κουπόνι HT6GB στο gearbest Αν και το σκεφτόμουνα σε σχέση με το X5 pro που έχω σε παραγγελία αποφάσισα ότι προτιμώ να δώσω 75 για το X5 pro και να δώσω τη διαφορά για να αγοράσω ένα μεγάλο power bank όπως αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TDGC9WY. Και μένουν ρέστα.
  14. Αυτό σκεφτομαι και γω, ότι ίσως το pro να μην αξίζει το εξτρα 40% σε χρήματα. Το x5 φοράει τον 6580 στο 1,3 το pro τον 6735Μ στο 1.
×
×
  • Create New...