Jump to content

evans7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evans7

  • Ημ. Γέννησης 25/08/1986

evans7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Άρα λοιπόν στο θέμα των λάπτοπ συμφωνούμε... Όμως για πες μου εσύ, σε έναν mid user (στον οποίο και απευθύνεται το g510), ποια θα ήταν η χρησιμότητα του να γνωρίζει το μοντέλο του επεξεργαστή, τον κατασκευαστή της ram & της οθόνης κλπ;; Και μάλιστα από τη στιγμή που κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν ασχολείται με android developing (που ακόμα και το SDK αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο επεξεργαστή/μνήμης)... Αγόρασα ένα htc desire S πατημένο από αυτοκίνητο. Το μόνο που λειτουργούσε ήταν η μητρική, οπότε οθόνη,digitizer,housing,μπαταρία,usb port κλπ είναι αλλαγμένα από εμένα με κινέζικα άγνωστης κατασκευής. Το κινητό λειτουργεί 18 μήνες άψογα... Μήπως επειδή είναι άγνωστος ο κατασκευαστής δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου; Το g510 το ζω καθημερινά μιας και το έχει ο αδερφός μου, γι αυτό άλλωστε και εκφέρω γνώμη. Και με τη δική σου λογική λοιπόν, εγώ σαν φανατικός χρήστης htc κάνω λάθος, μιας και παλιότερα μερικά htc (πχ το Ρ3300) καθώς και αρκετά Qtek ήταν προβληματικά... Την εμπειρία σου δεν τη γνωρίζω, αλλά από την άλλη πλευρά ούτε εσύ γνωρίζεις τη δική μου, οπότε καλό θα ήταν την ειρωνεία του τύπου "αφήνω ασχολίαστα τα υπόλοιπα" να την αφήσεις κατά μέρος.
  2. Έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα από το πλαίσιο στα οποία μου έκαναν καλύτερη τιμή συζητώντας με τον πωλητή, όχι παζάρια του τύπου έχω-τόσα-πόσο-μου-το-δίνεις... απλώς καλύτερη τιμή και ειδικά στα turbo-x που έχουν το περιθώριο να το κάνουν. Επίσης μιλάω για το συγκεκριμένο κινητό και όχι γενικώς για τα turbo-x κινητά... Αλλιώς θα έπαιρνε η μπάλα και τα σταθερά, τις TV, τα λάπτοπ (αθάνατα btw) κλπ... Δεν έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω το πλαίσιο ή τα turbo-x απλά η λογική του "Το βρήκα φθηνά απο Κίνα και δεν ξαναγοράζω απο Ελλάδα" με βρίσκει να διαφωνώ απόλυτα. Και επίσης μέχρι στιγμής με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Το αν δεν αγόρασε την άδεια της google για το play, λίγο με αφορά μιας και το apk το βρίσκεις με λίγα κλικ... Οι πωλητές είναι αυτό ακριβώς που λέει ο όρος. Πωλητές. Πρέπει να ξέρει τα χαρακτηριστικά που του δίνουν (αν τα δίνουν μισά, δεν φταίει ο πωλητής)... Αν είχες ρωτήσει το service και δεν ήξεραν να απαντήσουν, τότε είμαι μαζί σου. Αλλά ένας πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει αν η μνήμη είναι της motorola πχ, ή αν την οθόνη την κατασκευάζει η lg. Δεν πιστεύω πως σε κοροιδεύει κανείς. Αυτά είναι προσωπικά κολλήματα των Ελλήνων που δεν καταλαβαίνουν πως για να λειτουργήσει ένα μαγαζί χρειάζεται προμήθεια από κάθε τι που πουλάει, σε αντίθεση με τον Κινέζο που παράγει, πουλάει χωρίς μεσάζοντες. Δεν το πήγα ποτέ σε vs κινητών, αν αυτό κατάλαβες φίλε μου... Αυτό έλειπε κιόλας. Αλλά στην σύγκριση απόδοση/τιμή πιστεύω πως είναι πολύ άνω του μετρίου (για κάτι που αγοράζεις από Ελλάδα πάντα). Γιατί μη μου πει κανείς πως τα htc one, galaxy s4 & iphone 5 αξίζουν πραγματικά για 700+ ευρώ... Εκεί ναι, σε κοροιδεύουν.
  3. Παιδιά συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω κάθετα με όσους ανέφεραν παραπάνω πως είναι πολύ ακριβό και δεν αξίζει τα λεφτά του... Και εξηγώ: - Παίρνεις τόσα χαρακτηριστικά μαζεμένα σε μία καινούρια και όχι μεταχειρισμένη συσκευή με 270 ευρώ (που αν πας στο πλαίσιο κατά 90% μπορούν να σου κάνουν και καλύτερη τιμή)... Και μιλάμε για ένα κινητό στο οποίο έχεις εγγύηση 2 χρόνια και τα λεφτά σου καταλήγουν σε μια ελληνική εταιρία (και όχι σε κάποιον Κινέζο στην άλλη άκρη της γης). - Το προσωπικό του πλαισίου θα ήταν αδιανόητο να γνωρίζει τον κατασκευαστή της μνήμης ram που αναφέρθηκε παραπάνω... Ουδέν σχόλιο. - Εκφέρουν γνώμη περί τιμής, άτομα που έδωσαν 700+ ευρώ να αγοράσουν το galaxy s4;... Ή μήπως τους ενοχλεί που με το 1/3 περίπου των χρημάτων που έδωσαν, παίρνεις ένα κινητό αξιόλογο που αν πχ ήταν samsung με τα ίδια χαρακτηριστικά θα έκανε 500€;; - Για 160-170 ευρώ θα το παίρνατε? Δηλαδή θέλει κάποιος να μου πει πως το πλαίσιο το αγοράζει κοντά στα 50 ευρώ? Γιατί αν η τελική τιμή ήταν όση λέτε, μόνο τόσο θα μπορούσε να κοστίζει στο πλαίσιο σαν αγορά... - Σας πειράζει το logo turbo-x;; Τι άλλο θα ακούσουμε πια... Το zopo που είναι η απόλυτη αντιγραφή του iphone 5 δεν σας πειράζει; Και που όταν το βγάζεις απ την τσέπη σου θα πρέπει να κοκκινίζεις όταν σε ρωτήσει κάποιος "Οπ μεγάλε πήρες iphone5;"... Και για να σας προλάβω, δεν αναφέρομαι στα χαρακτηριστικά του... - Αν το turbo-x πχ δεν ανάβει μόλις το βγάλεις απ το κουτί του, πας στο πλαίσιο και το αλλάζεις ως DOA σε δέκα λεπτά. Αν ο κινέζος σου έρθει προβληματικός, πήγαινε στα ΕΛΤΑ, πλήρωσε, περίμενε 25 μέρες να φτάσει και να ελεγχθεί, και μετά περίμενε άλλες 25 να παραλάβεις το καινούριο... Δηλαδή αν πέσεις σε προβληματικό, μέχρι να στο αντικαταστήσουν...πάλιωσε! Η δική μου γνώμη είναι πως αν μιλάμε για καινούριο κινητό, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν πας σε μεταχειρισμένο, τότε ή παίρνεις άλλο, ή περιμένεις να το βρεις αργότερα σε μεταχειρισμένο στην... πολυπόθητη τιμή των 160-170 ευρώ!
  4. Καλησπερα η καλημερα σε οσους βλεπουν το μηνυμα αυτο! Εχω ενα Qtek 2020i με οτι αξεσουαρ υπαρχει(σχεδον) και το χρησιμοποιω ως τηλεφωνο,PDA,GPS,modem,σημειωματαριο,Mp3 player,παιχνιδομηχανη και οτι αλλο μπορω! Η εμπειρια μου στα PDA ξεκινησε και εξελιχθηκε ως εξης: Ρ800,Ρ900,Ρ910,Anextek SP230(GPS PDA-phone) και κατεληξα στο 2020i απο το οποιο ειμαι κατευχαριστημενος σε ολους τους τομεις! Το θεμα αυτο δημιουργηθηκε για να μοιραστουμε ολοι τις εμπειριες μας η τα τυχον παραπονα μας για τη συγκεκριμενη συσκευη! Λοιπον..............σας ακουω!!;)
  5. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Εχω τη σπασμενη εκδοση του ΡΝ γι'αυτο δεν ανησυχω,ουτε το ψαχνω παραπερα... Οσο για το σημα και την ενταση του,το ελεγχω παντα με το VisualGPS,ενα πολυ καλο freeware προγραμματακι. Εχω αλλη μια ερωτηση: Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το Destinator3 σε Qtek 9000;Προσπαθησα αλλα εδειχνε να μην το δεχονται τα Win Mobile 5! Και ανησυχησα γιατι σκεφτομαι να τα περασω στο 2020i(επειδη τωρα εχω τα mobile 2003se),η μηπως δεν υπαρχουν για το Qtek 2020i; Αν ναι ξερετε που να τα βρω(στα Ελληνικα); Και παλι ευχαριστω!
  6. Καλησπερα σε ολους! Εγω εχω ενα Qtek 2020i με ΒΤ GPS Pretec και το δουλευω με το Destinator PN!Δεν εχω παρατηρησει τιποτα προβληματα οσων αφορα το GPS αλλα οταν βρισκομαι σε δρομους παραλληλους(πχ κεντρο Αθηνα η Πειραια)καμια φορα χανεται και με πεταει αλλου στο χαρτη!Αυτο το παρατηρησα μονο στο Destinator PN ενω οσο ειχα το Destinator 3 δουλευε αψογα! Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο; Υ.Γ. Δεν φταιει το σημα.Μιλαω παντα για τον ιδιο αριθμο δορυφορων(περιπου 6 με 8).
×
×
  • Create New...