Jump to content

dpanosd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dpanosd

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 27

dpanosd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας.. Έχω πάρει μία τηλεόραση lg http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/featured-global/lg-42ls5600.php και σκεφτομαι να αγορασω και εναν υπολογιστή, αλλά επειδή το κόστος για imac που θέλω είναι υψηλό και ο χωρος περιορισμένος, σκέφτηκα να αγοράσω έναν mac mini και να τον συνδέσω με την παραπάνω τηλεόραση. Γίνεται κάτι τέτοιο? θα έχω κάποιο πρόβλημα? Mε το mac mini θα μπαινω σε καμμια σελιδα για σερφαρισμα, μουσικη ταινιες κλπ. Επίσης θα μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι??καποιο fifa ας πούμε? Λογικά αν το συνδέσω, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν θα εχουν καποιο προβλήμα στην ασυρματη λειτουργια τους επειδη ειναι τηλεόραση. θα χάσω κάτι σε ποιότητα εικόνας και ήχου με αυτόν τον τρόπο? θα λειτουργεί σαν κανονικός υπολογιστής που είναι απλα συνδεδεμενος στην tv? Επίσης τι καλώδια θα χρειαστώ για αυτό? και τέλος υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός απο mac mini, να μπορω δηλαδη να το συνδεσω στην tv αλλα χωρίς να αγοράσω ολόκληρο πυργο υπολογιστή? Ευχαριστώ
  2. ενταξει, οταν λες ποναει, θελω πιστευω σε φυσιολογικα επιπεδα.. δεν ειναι κατι που δεν αντεχετε..
  3. εχει υπόψην του καποιος μια φωτο με εναν αγγελο στο μπροστινο μερος του σωματος ,κατω απο το στομαχι ....., του οποιου τα φτερα βγαινουν εξω απο το μποξερακι?? το ειχε δει καπου ενας φιλος και ψαχνω να βρω αυτο το tattoo.. καταλαβατε που εννοω ε?? πανω απο το γεννητικο οργανο να ξεκιναει περιπου και τα φτερα του αγγελου να βγενουν εξω απο το μποξερακι... Επισης, σε αυτο το σημειο ποναει πιο πολυ????
  4. καποια διευθηνση στο ιντερνετ για να δω πως ειναι το ονομα μου στα κινεζικα? το πανος θελω να βρω
  5. για αθηνα, ποια μου προτείνεις ως τα καλυτερα?
  6. παιδια θελω να κανω κ εγω tattoo.. μενω στην καλαματα, και εχω βρει 2 μαγαζια. ενα στο κενρο της πολης ,κοντα στην αριστομενους, που το κανει μια κοπελα (δεν θυμαμαι ονομα) και ενα αλλο που το κανει καποιος νικος (κοντα στο παρκο).. ξερει κανεις ποιος ειναι πιο καλος απο τους 2?
  7. παιδια μπορειτε να μου δωσετε σελιδες που μπορω να κατεβασω προγραμματα και παιχνιδια για το κινητο?
  8. παιδια εχω το εξης προβλημα με το κινητο.. δεν ξερω γιατι αλλα στα καλα καθουμενα η οθονη του κινητου αρχισε καποια περιεργα.. μου βγαζει ενα εντονο πρασινο χρωμα οπου και αν παω στην οθονη.. ουτε φωτογραφιες μπορω να βγαλω ετσι οπως τις βγαζει τωρα. γενικα ειναι σαν να εχει μπει νερο μεσα στην οθονη και να φαινετε, ενω δεν εχει γινει κατι τετοιο. Ποιο ειναι το αλλο μου προβλημα τωρα? το κινητο το ειχα παρει απο ενα παιδι.μου εχει δωσει την αποδειξη που λεει οτι αγοραστηκε στισ 26-09-2007 απο καταστημα wind της αθηνας ενω εγω μενω καλαματα. η ερωτηση ειναι : ισχυει η εγγυηση ακομα η οχι? πρεπει να το παω στα γραφεια της neonode (an yparxoun) η απλα να το δωσω στην wind να το φτιαξουν? κατεβασα και την καινουρια ανανεωση αλλα το προβλημα παραμενει.. μαλλον κατι με την πλακετα της οθονης παιζει... ???????????
  9. παιδια εχω ενα φορητο υπολογιστη και θα αγορασει και ο αδερφος μου αλλον εναν σταθερο.. εχω dsl με otenet, ενσυρματο modem speedtouch. τι πρεπει να κανω για να μπορουν και οι 2 υπολογιστες μαζι να μπαινουν στο ιντερνετ?
  10. ευχαριστω παιδια.. εχει αρκετα χρησιμα προγραμματα δωρεαν
  11. dpanosd

    The Sims 2

    εχτες κατεβασα και εγω το παιχνιδι.. παιδια ειναι τελειο... συνιστω σε οποιον δεν το εχει παιξει, να το δοκιμασει
  12. οσα ειχα δοκιμασει επιασαν.. καλη φαση
  13. εχω 5 κινητα : nokia 8800 nokia N90 ericsson K800i ericsson P990i neonode N2 λιγα ειναι ... αλλα ειχα και αλλα που τα εδωσα σε φιλους
×
×
  • Create New...