Jump to content

nikosfa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nikosfa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα. αγορασα προχτες το ku990i απο το ebay και ενώ ειναι σουπερ κ δουλευει σωστα εχω το εξής πρόβλημα. ειναι μιας εκδοσης που λεγεται orange και εχει άλλα εικονιδια κ με ξενέρωσε απιστευτα. αρχισα να ψαχνω στο forum πως να σβήσω το λογισμικο κ να περασω το κανονικο της lg άλλα δεν βρήκα κάτι. Παρεπιπτόντως, δεν μπορω να κάνω ούτε update απο το site τησ Lg. Εχω περασει κανονικα drivers και το pc suite v3.2. Σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει γιατι ειναι κριμα να το πουλησω γιαυτο το λόγο.
  2. Ρε παιδια μπορουμε να βρουμε να κατεβασουμε απο πουθενα τους νεους χαρτες της DIS? Vector Navigation Software??????? ε? :ninja: Οποιος τους εχει αγορασει ας κανει τον κοπο να τους ανεβασει.... Εχω φαει τον κοσμο!!
  3. Ρε παιδια μπορουμε να βρουμε πουθενα τους νεους χαρτες της DIS. Vector navigation software??????????????????
  4. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή εχω μείνει πίσω κατι επισόδεια απο αυτό το forum, θα ήθελα αν κάποις μπορεί να μου απαντήσει. Απο πού να κατεβάσω το iGo 8 ??? Εχω το Vector 380. Ευχαριστώ!
  5. το παλικαρι λεει για το κλειδωμα drm. φιλε μου μονο με καλωδιο.
  6. Ναι, και μακαρι να ηξερα να παω αλλου γιατι ηταν ενας βλακας και μετανιωσα που του εδωσα τα λεφτα...
  7. Σήμερα έκανα αναβαθμιση στο κ700 και εβαλα την εκδοση R2ALO29.Έίναι η τελευταία έκδοση.Έδοσα 20€ αλλά έβγαλα το καταραμένο Vodafon live!
  8. ρε παιδια αν πάω το κινητο για αναβαθμιση στην ericsson πόσο θα το κρατήσουν??????? που μπορώ να βρώ ποιο κατάστημα είναι πιο κοντά σε μένα? οποιος μου πει θα του χαρίσω ενα w800.... :-b
  9. Παντως νομιζω οτι όσο περνάει ο καιρός αντι να τα ομορφαίνουν τα κινητα, τα κάνουν χειρότερα. πολυ πολυ ασχημο μπροστα στο κ700!!!!! προτιμώ να βλέπω τη συσκευη και να μου αρεσει παρα να βλεπω τις φωτο. Σκεφτειτε οτι με τα λεφτα που θα κανει το κ750, θα μπορει καποιος να αγορασει το κ700 και μια φτινη, αλλα πολυ καλυτερη απο αυτη του κ750, φωτογραφικη ψιφιακη καμερα...
  10. αν κανω αναβαθμιση στο Κ700 στην εκδοση της vodafon, θα χαθει το ωραιο της μενού που ειναι το μόνο που αξίζει σ' αυτην την εκδοση?
  11. ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ VODAFON ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ??? ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ
  12. ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ Κ700 ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΦΑΚΟΥ Ή ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΦΩΤΟ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΗ Κ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΑΘΟΡΗΒΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ;)
  13. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 9VOLTO. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...