Jump to content

embrime78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    445
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by embrime78

  1. Αρχίζω να εκνευριζομαι με την Apple,είναι δυνατόν να βγάζεις το καλύτερο προϊόν σου για την επέτειο 10 ετών iPhone και εγώ σαν καταναλωτής του προϊόντος σου να ψάχνω από μαγαζί σε μαγαζάκι για να το αγοράσω και να μου λένε όλοι σαν να είμαι από άλλον πλανήτη ότι μην ψάχνεις άδικα το Δεκέμβριο Ιανουαρίου θα είναι σε καλή ροή και θα το βρεις. Και ταυτόχρονα να βλέπω της εταιρίες κινητής να δίνουν συσκευές σε κάθε Blogger για να μας κάνει review το τηλέφωνό να μας πει για της ίντσες της οθόνης τι κουμπιά έχει δεξιά αριστερά. Δηλαδή η Apple κάνει παρουσίαση στους Blogger για να μας πείσουν ότι είναι τέλειο τηλέφωνο και πρέπει να το αγοράσουμε? Το ξέρουμε και θέλουμε να δώσουμε τα λεφτά για να το αγοράσουμε αλλά να γυρναμε την Αθήνα και να μας κάνει πλάκα ο καθένας πάει πολύ . Αν δεν έχεις την δυνατότητα να καλύψεις της ανάγκες και είσαι η Apple τότε μην λες ότι θα βγει στις 3 Νοεμβρίου και τελικά σε μια χώρα στέλνεις 100 συσκευές. Αυτά τα κάνει η ONE+ για να κάνει ντόρο όχι η εταιρεία που έχει 750δις αποθεματικα. Δεν καταλαβαίνω τι ανάγκη έχει μια τέτοια τεχνικη πώλησης μια εταιρεία του μεγέθους τις Apple.

     

     

    Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ σε όλα. Αυτη η πολιτική μόνο κακό κάνει στην εταιρεία.Φέρνουν 1000 συσκευές και τις μοιράζουν σε bloggers, γνωστούς κσι σε τηλεπαιχνίδια.Οι πωλητές σε αντιμετωπίζουν σαν ενοχλητικό αρρωστάκι και όλα αυτα για μια συσκευή που κάνει 1400.

  2. Παιδιά καλησπέρα.

    Έχω το IPHONE 7 PLUS εδώ και πολύ καιρό και μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω για ένα πρόβλημα το οποίο ίσως το γνωρίζετε και άλλοι.

    Καθώς κρατάω το κινητό με τα δυο μου χέρια και παίζω για παράδειγμα κάποιο παιχνίδι παρατηρώ ότι η οθόνη κάνει ένα κλικάρισμα,ανεπαίσθητο αλλά το κάνει.

    Το έχω τσεκάρει το συγκεκριμένο και σε φίλου ίδιο κινητό και κάνει ακριβώς το ίδιο.

    Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με αυτό?

    Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος???

     

    Ήταν ο λόγος που έδωσα το plus μου.Δυστυχώς είναι πρόβλημα των 7 plus, παρατηρήθηκε στις πρώτες

    παρτίδες κυρίως.Αν εισαι μέσα στο doa γυρισέ το και απαίτησε καινούργια συσκευή.

    Στο service το αναγνωρίζουν σαν πρόβλημα αλλα θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο.

  3. Έχω ένα πρόβλημα με την κυρία πίσω του S8+. Έχει κολλήσει στο ζουμ δλδ κάτι που είναι κοντά το βγάζει και αν κοιτάξει μακριά μένει θολό. Με το έχει ξανά κάνει πιο παλιά αλλά ήταν της στιγμής και το θεώρησα φυσιολογικό γιατί δούλευε κανονικά. Τώρα τα δείχνει όλα θολά και μόνο αν πλησιάσω κάτι κοντά φαίνεται. Το έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Να το πάω στο σέρβις η μπορώ να κάνω τίποτα άλλο;

     

    Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Κάποιος με το ίδιο πρόβλημα είχε αναφέρει εδω στο φόρουμ οτι το έλυσε

    κάνωντας αυτό

    4. If your galaxy s8 / galaxy s8 plus camera is still not focusing you can also try shaking your phone. I know this might sound a little strange but it can actually get the camera to start working right again

     

    https://fliptroniks.com/galaxy-s8-galaxy-s8-plus-camera-not-focusing-fix/

  4. Δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή . Μπορείς πχ με Es εξερεύνηση !! (έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις .Το δουλεύω χρόνια για copy paste ,streaming )

    Από εφαρμογές μπορείς με plex (υπάρχουν πολλές ) , δοκίμασε το Serviio (θα χρειαστείς Serviio media server για pc, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις την full έκδοση + για τις Android συσκευές το Serviiogo) ... παρά πολύ καλή και εύχρηστη εφαρμογή (σου έχει και εξώφυλλα )

     

    Σε ευχαριστώ φίλε μου, πολύ ενδιαφέρον το Serviiogo

  5. Καλημέρα παιδιά

    Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή air stream για να μπορώ να

    παίζω ταινίες/σειρές απο το σκληρό του Υπολογιστή μου στο κινητό

    αλλά εδώ και καιρό έχει σταματήσει η υποστήριξη και υπολειτουργεί.

    Έχουμε υπόψη κάτι αντίστοιχο (oxi vlc ) σε εφαρμογή paid ή free ?

×
×
  • Create New...