Jump to content

tares

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tares

  1. Πάντως γιά όσους έχουν το Fritzbox 7140 Annex A υπάρχει ένας απλούστατος τρόπος για να μπορέσουν να διαχωρήσουν τις 2 γραμμές τους (Fon1 και Fon2). Σε εμένα δε το παρακάτω με έσωσε και απο το πρόβλημα που αντιμετώπιζα στη λήψη φάξ που έχω εγκαταστήσει στο Fon2 (όπου έχω αντιστοιχήσει να χτυπάει το 213 - ....) Πολύ απλά θα πρέπει να απο-επιλέξετε την επιλογή REACT TO ALL NUMBERS, που βρίσκεται στο SETTINGS>TELEPHONY>EXTENSIONS> όπου θα βρείτε τα βασικά settings για το FON 1 ΚΑΙ ΦΟΝ 2. H απο-επιλογή πρέπει να γίνει και για τις 2 γραμμές.
  2. Alexkass μου Το απόλυτο δίκιο σου αναγνωρίζω μαζί με το καπέλο μου σου βγάζω για την απάντησή σου. Προφανώς δικό μου ήταν το σφάλμα και μάλλον έχεις δίκιο για την ΒΕΤΑ version, μάλλον τέτοια είχα βάλει αν θυμάμαι. Αυτό όμως που με έκανε εξω φρενών με το όλο θέμα είναι οτι ενώ και στο παρελθόν είχα διάφορα προβληματάκια με ασύμβατα προγράμμα/drivers κλπ τα περισσότερα κατάφερα να τα επιλύσω βάσει των οδηγιών που λάμβανα απο τα ίδια τα προγράμματα ή απο τα WINDOWS. Με το wmp11 όμως είχα φτάσει κυριολεκικά σε αδιέξοδο. Επειδή φαίνεσαι μάλιστα αρκετά σχετικώς και καθόσον είχα ψιλοσυνηθίσει το wmp11 και τις άπειρεσ Playlist που του είχα διαμορφώσει έχεις μήπως καμιά συμβουλή μήπως και το ξανα-επιχειρήσω να το εγκαταστήσω? Σε κάθε περίπτωση φίλε Alexkass τα σέβη και τις ευχαριστίες μου για την απάντησή σου. Χρόνια Πολλά σε όλους :D:D:D
  3. Λοιπόν, Μετά απο αρκετές ακόμη αλχημίες και για κλείνουμε καμιά φορά τα θέματα που ανμοίγουμε οι ίδιοι θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι τελικά τα προβλήματα μου τα προκαλούσε το γαμ#@#@!!νο το Media PLayer (έκδοση 11). Κάτι είχα ψηλιαστεί απο τα άπειρα restart που είχα φάει τις φορές που άκουγα μουσική και λέ "άντε γεια". Βέβαια, όπως καλά γνωρίζετε οι περισσότεροι, η MICROSOFT δεν επιτρέπει την αυτούσια αφαίρεση του MEDIA PLAYER. Λύση: Απο την προσθαφαίρεση προγραμμάτων πάς αριστερά στην προσθαφαίρεση στοιχείων των WINDOWS το βρίσκεις, και το αποεπιλέγεις.!!! Το έβγαλα και βρήκα την υγειά μου. Επιστροφή δε στο παλαί ποτέ εγγυημένο WINAMP. Άντς μήπως και σώσω κανέναν σας απο οσα τράβηξα εγώ ...
  4. Τα φώτα σας παρακαλώ. Εδώ και κανα 2 μήνες σε άσχετες φάσεις το PC ξαφνικά μου έβγαζε μαύρη οθόνη και έκανε restart μόνο του. Υπόψιν έχω έναν σχετικά παλιό (6ετών+) αλλά, θεωρώ, καλοσυντηρημένο, Pentium 4, στα 2 GHz, με motherboard MSI - 6558. Φοράει WINDOWSXP με SP2. Προσφάτως δε, του έβαλα και μια ασύρματη κάρτα δικτύου της Netgear (την WG311v3). Απο τότε δε τα κρασαρίσματα έγιναν ακόμη περισσότερα. Το κακό είναι οτι δεν συμβαίνουν κάθε φορά που κάνω κάτι συγκεκριμένο στο PC αλλά σε σχετικά άσχετες στιγμές μεταξύ τους. Βέβαια έχω παρατηρήσει οτι συμβαίνουν οταν ζορίζω το PC λίγο παραπάνω (σερφάρισμα, μουσική στο Media player, torrent download), τα οποία όμως τα έκανα και στο παρελθόν χωρίς τέτοια προβλήματα. Σημείωση οτι κάθε φορά που επανακινεί το PC και μου ζητάει να στείλω στην MICROSOFT το σφάλμα, λέει οτι έχω θέμα με κάποιον driver. Ως τώρα δε, χωρίς καμιά βελτίωση, προσπάθησα να: 1. Update όλους τους drivers με το DRIVER MAGICIAN. 2. Με F8 μπήκα στο "τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν" 3. Με το msconfig να επανέλθω σε προηγούμενη ημερομηνία. 4. Επειδή του είχα βάλει και άσχετες RAM (το μηχάνημα έχει 3 υποδοχές για RAM) μεταξύ τους (Μια Samsung 256 στα 2700, μια KINGSTON 512 στα 2700 και μια KINGSTON 1GB στα 3200) έβγαλα τις μικρές και άφησα μόνο την 1GB. Πάλι τίποτε. Κάπου εδώ θεωρώ οτι έφτασα στα όριά μου. Καμιά άλλη πρόταση έχει κανείς? Ή να κάνω FORMAT που είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα διότι θα πρέπει να πέσει πολύ ξεκαθάρισμα και backing-up πρώτα? Ευχαριστώ θερμά και χρονια πολλά σε όλους Υ.Γ. Μήπως παραέχω πολλές απαιτήσεις απο το μηχανηματάκι μου το "ΜΑΘΟΥΣΑΛΙΞ"? Ως τώρα πάντως τι να πω, υπερ-ευχαριστημένος είμαι. Μήπως η οικονομικότερη λύση θα ήταν να του αλλάξω καμιά motherboard, και αν ναι τι προτείνετε?
  5. υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αίτηση πρόσφατα για Double Play στο κέντρο της Αθήνας (Πεδίον Άρεως - Κυψέλη - χαμηλά στην Αλεξάνδρας ή Πατησίων κοντά στην ΑΣΟΕ) και να έχει συνδεθεί ήδη; Αν ναι πόσο καιρό πήρα η όλη διαδικασία; Για να έχω τουλάχιστον ένα μέτρο σύγκρισης.
  6. όπως ανέφερα σε προηγούμενο post μετά απο 7 μήνες αναμονής για σύνδεση στο TELEFONET+ της VIVODI έστειλα την περασμένη εβδομάδα αίτημα διακοπής. Την ίδια ημέρα έκανα υπέβαλα αίτηση σύνδεσης στο Double Play. Σήμερα που με πήραν απο VIVODI για ενημέρωση οτι έλαβαν αίτημα ακύρωσης αιτήσεως για το ΤELEFONET+ μου είπαν οτι φταίει οτι είμαι στο κέντρο της Αθήνας και ανήκω στο ΑΡΥΣ με το οποίο γενικά έχουν πολλά προβλήματα και μεγάλες καθυστερήσεις οτι δεν υπάρχουν "πόρτες" και οτι κάνουν συνεχώς αιτήματα προς ΟΤΕ για τοποθέτηση νέων καλωδίων. Ερ: Να αναμένω αντίστοιχη δικαιολογία και απο HOL και άλλους 7 μήνες αναμονής; Ή μπορώ να κάνω κάτι. Όπως λένε ο καμμένος φυσάει και το γιαούρτι ..... Υ.Γ. Στο τηλεφώνημα που μου έκαναν απο VIVODI μου είπαν οτι δεν θα έχω πρόβλημα με το θέμα φορητότητας για την νέα εταιρεία (βλ. HOL) αφου ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαν καταθέσει τέτοια αίτηση προς ΟΤΕ μέχρι σήμερα!!!! Βέβαια οταν ρώτησα πως τότε εξηγεί οτι απο τον Απρίλιο μου είχαν πει υπάλληλοι της VIVODI οτι έχει σταλεί το σχετικό αίτημα φορητότητας γραμμής προς ΟΤΕ, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου με ξαναπήραν απο VIVODI οτι όλα ΟΚ με φοητότητα και οτι πλέον η σύνδεσή μου ήταν θέμα ημερών, έπεσε σιγής ιχθύος ......
  7. Παιδιά στο ίδιο μήκος κύματος και εγώ, Έχω ένα desktop Pentium 4 sta 2.00Ghz, motherboard MSI )model MS 6558) chipset SIS- 645 με 3 slots για RAM. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω του μια 256 Samsumg (max Bandwidth PC2100 (133mhZ), μια 256 Kingston (max Bandwidth PC2700 (166 mhZ) και μια 512Kingston (max Bandwidth PC3200 (200 mhZ). Απο όσα λέτε παραπάνω κοινώς έχω οτι να'ναι στο μηχανημά μου σε σχέση με μνήμες. Ερώτηση: Θα μπορούσα να αγοράσω και να τοποθετήσω 3 νέες του 1 GB, ώστε να έχω σύνολο 3GB RAM, ή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρέυεται; Και αν ναι ,λέμε τώρα άν, αυτή εδώ που βρήκα στο ebay ταιριάζει: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270189948621&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Όχι τίποτε άλλο, έχει πέσει το δολάριο τώρα και μας συμφέρει. Αν πάλι έχει κανείς άλλος κάποιο άλλο κατάστημα να προτείνει, ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ.
  8. προσωπικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα με έχει βοηθήσει πολλές φορές. Είναι free :D της Microsoft και ιδιαίτερα μικρό. Θα το βρείς, μαζί με άλλα καλούδια free :D :D :D της Microsoft εδώ: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx (Θα το βρείς στην δεξιά γαλάζια κάθετη λωρίδα της παραπάνω σελίδας στο κέντρο και προς τα κάτω)
  9. Υπάρχει και το realpopup. Απλό, λειτουργικό και κυρίως δωρεάν! Το βρίσκεις εδώ http://www.realpopup.it/download.html
  10. Φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, Πηγα και εγώ με όλα τα μυαλά στο κεφάλι και αγόρασα εναν λογογράφο γιατί με εξυπηρετεί πολύ στην δουλεία μου. Όμως επείδή κάνω συχνές παύσεις για να σκεφτώ τι θέλω να πω στην συνέχεια σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα δημοσιογραφικό μαγνητοφ. που θα μπορώ να το σταματώ ότποτε θέλω. Έλα όμως που ο λογογράφος δεν είχε την ίδια εντύπωση με μένα. Ενώ δηλ άμα του μιλάω απευθείας στο μικρόφωνο τα πάμε μια χαρά το μαγνητοφωνάκι ούτε θέλει να το βλέπει μπροστά του και ... μουγκα στην στρούγκα. Καμμιά καλή πατέντα έχει να προτείνι κανείς????? :blink:
×
×
  • Create New...