Jump to content

gang

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gang

  • Ημ. Γέννησης 19/05/1964

gang's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν κάνει τίποτα. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μερικές φορές δεν φταίει μόνο το ηχείο, αλλά και το μικρό board με τις επαφές του ηχείου (δεν κάνει καλή επαφή με το mainboard), αλλά δεν το έψαξα άλλο (το είχα ανοίξει και 4-5 φορές ήδη, οπότε είχε αρχίσει να τα παίζει γενικά)
  2. Κατέβασε το pdf αρχείο που υπάρχει εδώ (mda-jam-.pdf, 32 ΜΒ) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=234650 Μπορείς επίσης να δεις και: http://www.modaco.com/Dissassembling-an-M500-just-for-fun--t230855.html Πρέπει να πάρεις και ένα κατσαβίδι torx Τ6 αν θυμάμαι καλά. Το ακουστικό που χρειάζεται εγώ το πήρα από : http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?products_id=879 Γενικά οι οδηγίες του pdf είναι πολύ αναλυτικές, αλλά προς το τέλος πρέπει να αποσυνδέσεις την οθόνη από την δεξιά μεριά και όχι από την αριστερή όπως γράφει. Τελικά εγώ τα κατάφερα και για λίγο καιρό έπαιξε σωστά, αλλά μετά χάλασε πάλι :( . Επίσης προσοχή με τις βίδες γιατί εγώ τις έσφιξα πολύ και η μία έσπασε. Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μάλλον έχει να κάνει με τον provider που συνδέεται ο καθένας. Ο nameserver της forthnet δίνει διαφορετική ip address από αυτόν της otenet: nslookup > server teiresias.forthnet.gr > http://www.ngi.gr ... Name: http://www.ngi.gr Address: 62.1.3.83 > server ns1.otenet.gr > http://www.ngi.gr ... Name: ngi.ath.forthnet.gr Address: 193.92.77.188 Aliases: http://www.ngi.gr Πάντως ούτε το 62.1.3.83 απαντάει από εμένα (συνδέομαι μέσω otenet).
  4. Υπάρχει το mapmonkey (http://www.mapmonkey.net/) που χρησιμοποιεί το destinator sdk, και χρησιμοποιείς τους ίδιους χάρτες με αυτούς στο ppc. Πρέπει όμως να αγοράσεις και το sdk (από το http://www.destinator1.com/ νομίζω είναι $50)
×
×
  • Create New...