Jump to content

parginos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by parginos1

  1. σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, θα περιμενω να δω τι θα μας ετοιμασεις. Ειπα να ρωτησω εσενα που εισαι ο δημιουργος της ρομ που εχει το App2SD εγκατεστημενο, σορρυ αν βγηκα οφτοπικ. :cry:
  2. καλημερα DaRk_dOg εχω μια ερωτησουλα που δεν εχω βρει ακομα απαντηση, αν θελω να χρησιμοποιησω το dalvik2SD mod πρεπει να κανω εγκατασταση απο την αρχη η μπορει να γινει και τωρα που εχω εγκατεστημενες αρκετες εφαρμογες στο τηλεφωνακι μου? ευχαριστω
  3. Μολις εγκατεστησα και εγω την ρομ, απλα φανταστικη μπραβο!!! Dark dog μας κανεις περηφανους. Sent from my U20i using Tapatalk
  4. φιλαρακι καλημερα ακυρο το μηνυμα, αυτο εφταιγε, μολις εβαλα την εκδοση που εχεις και εσυ ολα καλα. σε ευχαριστω πολυ
  5. κατα αρχας σε αυχαριστω για τις απαντησεις σου, τον εχω κλεισει και ανοιξει πολλες φορες, οπως σου ειπα και πριν δεν λεει mount R/W μου γραφει remount R/W και οταν το πατησω μου γραφει remount R/O. τα original αρχεια απο το συστεμ στην καρτα τα κανει copy, κανενα αρχειο απο την καρτα στο συστεμ ομως. δεν μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι read only και δεν μπορει να το κανει paste, δειχνει να το κανει paste αλλα το εξαφανιζει. εσβησα τον rootexplorer και τον ξαναεγκατεστησα αλλα τα ιδια. δεν ξερω τι να κανω......... Οσο για το busybox το εκανα οπως μου ειπες και λειτουργει μια χαρα ;)
  6. προσπαθω να εγκαταστησω αυτο το theme http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291528 εχω μεταφερει το αρχειο framework στην sd μου αλλα δεν μπορω να το κανω paste στο system!!! ουτε αυτο ουτε τιποτα αλλο, το αντιστροφο γινεται, απο το system στην sd.... δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα αλλα οταν παταω το paste το αρχειο εξαφανιζεται!!! ολα αυτα με τον rootexplorer 2,3 επισης θελω να εγκαταστησω το busybox αλλα δεν ξερω πως, ισως ειμαι σε λαθος θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου να το αναφερω. ευχαριστω
  7. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, αλλα το δοκιμασα...και τιποτα εμενα εχει κουμπακι που λεει remount as r/w μηπως εχω κανει κατι λαθος.
  8. καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, σημερα εκανα και εγω root το pro μου, ολα πηγαν καλα απλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να κανω τιποτα επικολληση στο συστεμ...μολις πατησω το επικολληση στον rootexplorer το αρχειο εξαφανιζεται δεν υπαρχει πουθενα..... καμια ιδεα???
  9. μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδακι που εχει σαν σημα στην ερα σπορτ μια εκπομπη μια με δυο το μεσημερι του 50cent?
  10. μιλαω για το πληκτρο κατευθυνσεων στο μενου chris μαλλον παω για αλλαγη. αλλα επειδη και το καινουριο που μου ανοιξε ειχε σχεδον το ιδιο προβλημα, υπαρχει περιπτωση αλλαγης μοντελου δηλαδη αντι για το 905 να παρω καποιο αλλο, δεν εχω ρωτησει και δεν γνωριζω.
  11. καλησπερα και απο εμενα, εχω το κινητο εδω και μια εβδομαδα. ολα πολυ καλα και σαν προχειρη ψηφιακη και σαν wifi κτλ, το μονο προβλημα μου και απο οτι διαβασα σε ξενα sites δεν ειμαι ο μονος, το κουμπι για πλοηγηση 'κατω' απ το d-pad δεν παταει οπως τα υπολοιπα (πανω, δεξια και αριστερα) παταει αλλα με δυσκολια. το πηγα σημερα στο καταστημα απο οπου το αγορασα και αμεσως μου προτεινε αλλαγη. εβγαλε ενα καινουριο απο το κουτι του και ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα με το 'πανω' πηρε τηλεφωνο τον τεχνικο του Γερμανου και του ειπε να το κρατησω και αν χειροτερεψει θα το στειλουμε για αλλαγη. παραξενα πραγματα για κινητο που εδωσα 500 ευρω μετρητα για να το αγορασω. τι να κανω, αν το αλλαξω και εχω παλι το ιδιο προβλημα προβλεπεται αλλαγη με αλλο μοντελο? ευχαριστω
  12. φιλαρακια βοηθεια, εκανα αναβαθμιση online μεσω SE, ολα πηγαν καλα τελειωσε, βαζω την σιμ ανοιγω και τι βλεπω, πρωτον δεν υπαρχουν πια ελληνικα, δευτερον οπως εχετε πει σε προηγουμενα ποστς κανονικα επρεπε να εχουνε χαθει ολα μεσα απο το κινιτο, ηταν ολα εκει. και το θεμα και οι ηχοι και οι φωτογραφιες. επιλογη γλωσσας υπαρχει μονο η αγγλικη. εχει εγκατασταθει η R4DB005 τι κανω???? περιμενω γρηγορη απαντηση τα χω παιξει :cry: :cry: ΑΚΥΡΟ τωρα το βρηκα εκανα ρεσετ και ολα οκ σορρυ
  13. καλημερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι γιατι θελω να πουλησω το 6600 και δεν μπορω. καταρχας το κινητο το ειχα απο εναν ξαδερφο μου. εχει ενεργοποιημενη την επιλογη κλειδωματος με αλλη σιμ. και τον κωδικο δυστυχως δεν τον γνωριζουμε. δεν ειναι ουτε το 12345 ουτε το 00000, με το φορματ υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι? υπαρχει αλλη λυση? παρακαλω βοηθηστε και σορυ για το οφφ τοπικ, αλλα δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα. :!:
  14. καλησπερα φιλαρακια, εχει ασχοληθει κανενας με το themanav. http://www.themanav.gr , αν ναι αυτο ειναι συμβατο με το 6600? ευχαριστω
  15. Καλησπερα φιλαρακια, σκεφτομαι να αγορασω ενα 6600 καινουριο απο εναν ξαδερφο μου, εχω ομως κοσμοτε και αυτο ειναι vodlive, θα δουλεψει? υπαρχει καποιος τροπος ξεκλειδωματος? ευχαριστω και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα 400 σελιδες δυσκολα διαβαζονται :worry:
  16. το κανω αυτο που λες, ομως οταν παω να στειλω το αρχειο απο το κινητο μου βγαζει οτι η συνδεση απετυχε. οταν στελνω απο το κομπιουτερ ερχεται κανονικα, δεν πειραζει μην σας απασχολω αλλο, ευχαριστω παντως.
  17. φιλε μου, το παραξενο ειναι οτι ο απομακρυσμενος ελεγχος λειτουργει κανονικα, και το itune, μονο δεν μπορω να στειλω κανενα αρχειο απο το κινητο, αλλα η επικοινωνια μεταξυ κομπιουτερ και κινητου υπαρχει. δεν ξερω τι να κανω!!! παιζει ρολο η ταχυτητα μεταδοσης των ports?
  18. φιλαρακια καλησπερα απο κερκυρα, εχω ενα προβληματακι και ειπα να ρωτησω εσας γιατι εισαστε πιο ενημερωμενοι απο αυτουσ που εχουνε στα καταστηματα και δεν εχουν ιδεα. μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν ειχα προβλημα επικοινωνιας κομπιουτερ-κινητο με bluetooth creative, εδω και μια εβδομαδα ενω απο το κομπιουτερ πηγαινουνε ολα στο κινητο απο το κινητο δεν κατεβαινει τιποτα, μηπως καποιος απο εδω εχει καμια ιδεα? ευχαριστω.
  19. φιλε μου δυστυχως οπως παει η δουλεια παλι τις ιδιες ομαδς θα εχει, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ !!!!!!!!!!!
  20. φιλαρακια ευχαριστουμε για την μεχρι στιγμης ανταποκριση σας. σημερα ανακαλυψαμε οτι σηκωσανε αιτηση και οι φιλοι μας οι τουρκοι, και μεχρι στιγμης προηγουνται. γι αυτο και μονο τον λογο πρεπει να κανουμε κατι παραπανω προσπαθηστε οσοι πραγματικα ενδιαφερεστε να το πειτε και σε αλλουσ γνωστους σας γιατι θα ειναι κριμα να εχουνε αυτοι πρωταθλημα και εμεις σαν πρωταθλητες ευρωπης να ειμαστε παλι απ' εξω. ευχαριστω και παλι και ζηταμε την συμπαρασταση σας.
  21. το εχουμε κανει φιλε μου, αλλα οι περισοτεροι σκεφτονται πιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι το προ4 η το φιφα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. το θεμα ειναι να μπορεσουμε να δειξουμε οτι αν το κανουν θα εχει πραγματικο ενδιαφερον για τους ελληνες. τελος παντων εμεις προσπαθουμε παντως, και ευχαριστουμε ολους οσους μας καταλαβαινουν και οσους οχι ;)
  22. και πρεπει να παει πολυ πιο πανω φιλε μου για να πεισουμε ολοκληρη EASPORTS οτι αξιζει κατι και η ελλαδαρα μας ;)
  23. - Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας κάντε click στο Sign! εικονίδιο. - Θα λάβετε δυο email. Το πρώτο με τίτλο «Petition to add Greece in FIFA» είναι για να επαληθέψουμε οι πληροφορίες που υποβάλλετε είναι αληθείς και ακριβείς. Ακολουθήστε το link στο email αυτό για να καταθέσετε την αίτηση σας στο κεντρικό αρχείο δεδομένων που θα στείλουμε στην ΕΑ. Το δεύτερο email που θα ακολουθήσει είναι η βεβαίωση ότι τα στοιχεία σας αποθηκεύτηκαν.
  24. παμε παιδια, πραγματικα αξιζει γιατι σημερα ειναι η EASPORTS αυριο θα ειναι αλλες εταιριες, δεν πρεπει να καθομαστε με σταυρωμενα χερια ;)
×
×
  • Create New...