Jump to content

tolisbes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tolisbes

  1. Σ' ευχαριστω φίλε μου, θα περιμένω την V4 και ελπίζω να ειναι θέμα του MODEM.΄Πάντως απο τη΄μέρα που εβαλα τη μαμισια rom δεν μου παρουσιαστηκε ξανα το πρόβλημα.
  2. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά.... Από τη στιγμή που έβαλα το firmware του Γερμανού (HX-V3-19 και όλες τις νέες, όποτε τις ανέβαζε), παρατήρησα το παρακάτω πρόβλημα. Ενώ είχα full σήμα gsm είχα πολλά προβλήματα με την επικοινωνία (διακοπές στην ομιλία), αν ενεργοποιούσα το 3G όλα ήταν special, κανένα πρόβλημα. Φόρτωσα και το modem JC1 αλλά τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Υπέθεσα ότι κάτι έφταιγε το τηλέφωνο. Έβαλα το firmware της vodafone (του Μαΐου 09), έκανα update μέσω pcsuite (στην έκδοση του Ιουνίου), ώστε να το πάω πίσω για επισκευή. Όμως ως δια μαγείας το πρόβλημα διορθώθηκε. Λέω τώρα εγώ... για το πρόβλημα μήπως φταίει η αναβάθμιση του modem ? και αν ναι... μπορώ να βάλω την HX-V3-29 χωρις να αναβαθμίσω το modem και να λύσω το πρόβλημά μου? θα ήθελα να στείλω mail στο Γερμανό αλλά τα αγγλικά μου είναι "shit" και Γερμανικά δεν ξέρω "γρι". Α κάποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, θα είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
  3. Τελικα νομιζω οτι βρηκα το προβλημα. Καποιο απο τα backup που ειχα κρατησει για καποιο λογο δημιουργησε αυτο το προβλημα. Θα το παρακολουθήσω και θα σας κρατησω ενήμερους.
  4. Καλησπερα... Οταν βγήκε η ΗΧ-V3 αποφασισα μετα απο 8 μηνες που εχω το κινητο να την περασω... ολα πηγαν καλα... χθες όμως ανακαλυψα οτι οι επαφες στον καταλογο φαινονται διπλές. δοκιμασα να σβησω τις επιπλέον επαφες, ομως σβηνοντας τη μια σβήναν και οι δυο. Δοκίμασα να κανω hard reset νομιζοντας οτι καποια εφαρμογη του ειχα εγκαταστήσει μου εκανε τη ζημια. επανέφερα το backup που ειχα κρατησει με τον file manager, ομως δεν καταφερα τιποτα. Αποφάσισα τοτε να εγκαταστήσω την speed εκδοση εστω και στα αγγλικα, για δοκιμη. Μετα το restore το αποτελεσμα είναι το ιδιο. Να επισημάνω οτι οταν βλέπω την κατασταση της μνήμης μεσα απο το μενου των επαφων μου εμφανιζει τη μνήμη τηλεφώνου 2 φορες. Μήπως ξερει καποιος τι παίζει; εχω ξεσκιστει να κανω reset. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
×
×
  • Create New...