Jump to content

morfeas-dsl-

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.607
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by morfeas-dsl-

  1. Σε εμένα η μπαταρία βελτιώθηκε αρκετά. Να αναφέρω βέβαια ότι μεγάλη βελτίωση είδα όταν γύρισα σε smart 5g, αλλιώς ήθελε φόρτιση πριν το μεσημέρι. Τώρα θέλει το απόγευμα.

  2. Ναι όλα κομπλέ. Το έχει παρατήσει το κινητό ή εταιρεία, δεν πρόκειται να ξαναγορασω OnePlus. Εδώ βγαίνει android 15 και ακόμα έχει σε beta το 14. Μόνο apple, Samsung, Google πλέον.

  3. Καλησπερα! μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος. Επειδη η τιμη του εχει πεσει απειρα, αν το αγορασω ξερετε αν θα παρει οντως το 5g καποια στιγμη το 24; Δεν επειγει να το εχει τωρα, αρκει να ξερω οτι θα αναβαθμιστει καποια στιγμη οπως λενε το 8.

  4. Πάντως ενώ νόμιζα ότι φταίει το κινητό που πολλές φορές μου λέγανε ότι δε με ακουνε, από όταν έβαλα cosmote και σουταρα τη Vodafone , ούτε ένας δε μου ξαναειπε κάτι. Σοκ. Όσον αφορά το κινητό στην Ινδία βγήκε και νέο update .

  5. Ντροπή τους και καλο είναι να γίνει αγωγή από σωματεία καταναλωτών. Με την λογική αυτή, οποιοδήποτε συμβόλαιο, σε οτιδήποτε μπορεί να ζητά αυξήσεις.

    • Like 1
  6. Απο τη μια μας λεει δηλαδη οτι εχεια αυξημενα κοστη, απο την αλλη μας λεει οτι ειχαν εσοδα ρεκορ.
    Απο τη μια μας λεει οτι χρειαζεται να αυξανονται τιμαριθμικα τα συμβολαια, απο την αλλη δε σχολιαζει καν οτι το sms αν δεν εχεις προγραμμα μπορει να το πληρωνεις 30 λεπτα εν ετει 2023.
    Απο τη μια μας λεει οτι απορροφησαν τις αυξησεις, απο την αλλη εγω πλεον θελω 13 ευρω σε ανανεωση καρτας, εκει  που ηθελα 10, χωρις να εχω αλλαξει χρηση.
     

    • Like 2
  7. On 4/6/2023 at 12:48 ΜΜ, EllinikoNisi said:

    Αυτές οι κάρτες είναι κυρίως για συστήματα ασφάλειας και αυτοματισμούς.

    Ακριβώς. Για αυτό το έχω αγοράσει. Δεν γίνεται κάθε μήνα να σκαμε 10 ευρω κάρτα και να σου δίνουν 10 γιγα όταν πλέον στα κινητά με 10,90 έχεις απεριόριστα.

    • Like 1
×
×
  • Create New...