Jump to content

106kostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 106kostas

  1. καλησπερα! μηπως ξερεις ποτε θα ειναι ετοιμη...?
  2. καλησπερα σε ολους! μολις εκανα αναβαθμιση στην 5.50 εκδοση και... δεν εχει ελληνικα:wacko: εχει κανεις καμια λυση για το τι μπορω να κανω για να αποκτησω παλι τα ελληνικα??? help please!!!!! και παλι καλησπερα! η λυση βρεθηκε! να ειναι καλα το ιντερνετ:) ευχαριστω παντως!
  3. καλησπερα!μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις τι ακριβως σου παρουσιασε? τουλαχιστον ειναι με στην εγγυηση και δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα...σωστα? Ευχαριστω,Κωστας
  4. σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!!! Ας ρωτησω και κατι ακομα :p .....πρεπει παντα ενα εξυπνο κινητο(smartphone) να φοραει το τελευταιο firmware του? και ας μην εχει κανενα προβλημα στην λειτουργια του?? Και κατι τελευταιο, να κανω την αναβαθμιση μονος μου ή να το παω σε ενα nokia shop?? (για το Ν91 αναφερομαι) Ευχαριστω,κωστας.
  5. καλησπερα σε ολους! Απο προχθες ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος Ν91 :) και θελω να ρωτησω το εξης...μηπως γνωριζει καποιος οταν σερφαρω στο ιντερνετ μεσω wifi εαν...:O χρεωνομαι?? Ευχαριστω!!
  6. καλησπερα! να κανω μια ερωτηση...σε περιπτωση που καποιος χασει το hands-free της συσκευης(εγω δηλ.:O ) τι κανει? απο αποψη ραδιοφωνου εννοω, πως το αναπληρωνει? πηρα τηλ. στην μαμα εταιρεια και μου ειπαν οτι δεν πωλειται σαν αξεσουαρ.... τι να κανω?ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
  7. καλημερα! εμενα στην nokia μου ειπαν οτι το περιμενουν κατα τον Μαιο....:(
  8. Καλημερα. Εχω ενα προβλημα με την διμιουργια θεματος...ενω μετα απο αρκετη ωρα που τελειωσα ενα νεο θεμα με το theme studio χωρις κανενα προβλημα και χρειαστηκε να κανω create sis file για να το εγκαταστησω μου εβγαλε μυν. error χωρις να εξηγει το γιατι. :mad: Ξερει κανεις κατι??
  9. σκεφτηκα και κατι αλλο, μπας και εχω φαει κανα ιο? :w00t: κανα καλο antivirus να πεταξω μεσα εχεις να προτεινεις? Tελικα εκανα ενα ωραιο format και ολα δουλευουν ρολοι! :) (αντε να δουμε θα το ξανακανει?)
  10. θα μου φερουν μια καρτα το απογευμα και θα δοκιμασω. Γειτονα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! :)
  11. Σκεφτομαι να κανω format.Αν το κανω ομως θα χρειαστει να περασω παλι καποια προγραμματα για να δουλεψει??
  12. Καλημερα σε ολους! Καταρχην συγνωμη εαν ειμαι εκτος. Κατα δευτερον εχω το εξης προβλημα, με την καρτα μνημης τοποθετημενη δεν μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες! :mad: με την καρτα εκτος δουλευει αψογα! Παρακαλω μια βοηθεια. :cry:
×
×
  • Create New...