Jump to content

kyran75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kyran75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα, εδω και πολυ καιρο εχω προβλημα με το κινητο οταν το εχω στην τσεπη και καποιος με καλεσει και το βγαλω απο την τσεπη ΟΤΙ και να κανω δεν μπορω να απαντησω την κληση. δεν ακουει η οθονη τιποτα , ουτε τα πληκτρα στο πλαι ουτε το on / off τιποτα-νεκρο. μολις αυτος που με καλει σταματησει την κληση τοτε μονο το κινητο επανερχεται! χθες εκανε ακριβως τα ιδια χωρις ομως να ειναι στην τσεπη αυτη τη φορα. σ.σ η οθονη ειναι παντα καθαρη χωρις δαχτυλιες και χαραγες το εχω σχεδον 6 μηνες χωρις να το εχω ταλαιπωρηση με πτωσεις η αλλες κακουχιες οταν του ζηταω να κανει αναβαθμισει μου λεει οτι φοραει το τελευταιο λογισμικο τι φταιει?
  2. καλα το video ηταν αψογο! μια εικονα χιλιες λεξεις...ενα video απειρες λεξεις!!! ευχαριστω!:respect:
  3. οποτε χρεωνει κανονικα γιατι στον δρομο δεν εχω wifi. αραγε ποσο θα χρεωθω για να το χρησιμοποιησω σε μια διαδρομη:worry:
  4. καλησπερα! μια ερωτηση! για να δουλεψει το google maps και το wise pilot χρειαζετε internet?:geek:
  5. εχει κανεις το Citizen Promaster Scuba Diver JP1010-00W ?? μου ειναι συνεχεια ενεργο το dive .ξερει κανεις γιατι?
  6. εγω τα εκανα οπως ειπες αλλα οταν βλεπει το παιχνιδι μου λεει"corrupted data"τι εχω κανει λαθος?? καλησπερα παλι αγορασα ενα μεταχειρισμενο psp 2004 slim με version 4.05. να του κανω update στο version 6.20 ? θα πεζει μετα παιχνιδια iso απο την καρτα?
  7. ρε παιδια κανενα παιχνιδι με ελληνικο μενου και ελληνικες φωνες που μπορω να βρω για να παιζει η μικρη μου κορη? ευχαριστω
  8. γεια σου φιλε μου! εκανα ολα τα παραπανω με επιτυχια και οταν παω στο προβολη και μετα gps και παταω gps ενεργο μου λεει ¨λειπουν δεδομενα LTO, τι κανω τωρα?
  9. φιλε μου αν βρεις λυση με το ποιος ειναι ο πιο καταλληλος φορτιστης αυτοκινητου για το dell να παραγγειλεις και για εμενα ενα και τα βρισκουμε μετα τα οικονομικα και παραλαβη! οκ?
  10. εισαι πρωτος! εκανα οπως μου ειπες και τωρα οκ. κερναω καφε και σου δινω και 10$
  11. εχω ενα προβληματακι. πριν παρω το chocolate ειχα ενα νοκια και ειχε μεσα μια microSD την οποια ειχα γεματη τραγουδια και φωτο. την βαζω στο lg και δεν την βλεπει .μπορειτε να με βοηθησετε?
  12. ξερουμε τιτλο ή ερμηνευτη για αυτο που λεει " βρειτε μου μια που να 'χει αισθηματα, και εγω θα κοψω τα παραστρατηματα"??
  13. μπραβο ρε φιλε εισαι κορυφαιος...ευχαριστω!!
  14. καλησπερα, ψαχνω ενα τραγουδι που λεει "εχω τα προσωπικα μου, εχω τα οικονομικα μου, ασε με...." το ακουσα εχθες σε ενα σταθμο που παιζει μονο λαικα
×
×
  • Create New...