Jump to content

crisgr30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crisgr30

  1. Και του πετάω και τα μάτια στις εφαρμογές
  2. Το έχω τέσσερα χρόνια, είναι από τα πρώτα S100
  3. Μα αφού λέω ότι κάνω hard reset και μετά τέλος δεν ανοίγει ξανά.
  4. Χα χα σε αυτό δεν έχεις άδικο, και το σκέπτομαι για αυτό που έχει στη φωτώ ο lagoudakis. Αλλά πάλλει κολλάς και λες γιατί ρε γαμοτο μου κάνει νερά. Α και κάτι άλλο κοιτάω μήπως βρω κανένα με 3,5 οθόνη τι λες?
  5. Δυστυχώς στο service έχουν μία κοπέλα, που δεν ξερή τι τις γίνεται, και συνέχεια μου λέει θα το πω στου τεχνικούς. Όσο για τα προγράμματα περισσότερο το κάνη όταν τρέχω περισσότερο το detonator, γιατί φαίνεται είναι το ποιο βαρύ πρόγραμμα. Όσο για το thread συγχωρέσετε αλλά δεν γνωρίζω τι είναι.
  6. Λοιπόν τρέχω το Destinator 7, στην αρχή όλα καλά, όσο περισσότερο το τρέχω τόσο περισσότερο αρχίζει και γίνετε δυσκίνητο. Αρχίζει να μην πατιούνται τα κουμπιά με ευκολία, ανοίγει αργά, και διάφορα κολλήματα. Στο τέλος όταν τα δει όλα κάνη hard reset από μόνο του, και κολάι εκεί που λέει πατήστε την οθόνη για να γίνει η εγκατάσταση. Εχτές μάλιστα του πέρασα τρείς φορές την τελευταία αναβάθμιση που δίνη η εταιρία μήπως και ξεκολλήσει, αλλά τίποτα…… Σήμερα με μεγάλη λίπη το πήγα πάλη στο service. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ζημιά παθαίνω όταν φθάνω σε αυτό το σημείο…. Μάλων πρέπει να κοιτάξω για άλλη συσκευή, δεν το αντέχω άλλο…. :cry:
  7. Μεγάλο πρόβλημα με S100. Ενώ είναι τέλειο ppc, μου κολάι συνέχεια όταν του τρέχω βαριά προγραμματάκια, μέχρι που δεν ανοίγει καθόλου. Και με hard reset, πάλη κολάι. Έχω τρελαθεί να το πηγαίνω στο service, για να το ξεκολλήσουν. Και όταν το πάω μου λύπη που δεν το έχω. Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα να βοηθήσει ας βοηθήσει, γιατί μου την έχει δώσει. Είναι η τέταρτη φορά.
  8. Mano είναι πολλή καλό και μου φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο!!!!!!!!!! Ζήτω στις 3,5inch. :) :)
  9. Παρακολουθώ την συζήτηση και στάθηκα και εγώ ότι τέλος η μεγάλες οθόνες, γιατί ρε γαμότο και εγώ θα ήθελα μια μεγαλύτερη οθόνη από 2,8.
  10. Ψυχή δεν υπάρχει για κουβεντούλα;
  11. Καλησπέρα Παιδιά τι νέα έχουμε?
  12. crisgr30

    Destinator SP

    Sorry τι είναι το destinator;
  13. Παιδιά πωλείται κάποιο bluetooth κεραία Gps;
×
×
  • Create New...