Jump to content

hdlc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hdlc

  1. Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση... Μηπως ξερει καποιος πως μπορει να ξεκληδωσει ενα galaxy S plus ? Το αγορασα απο Κροατια κλειδωμενο στο δικτυο της T mobile . Αρχικα το rootαρα στην συνεχεια του περασα αλλη rom , αλλα δεν λεει με τιποτα να δεχτει ελληνικη καρτα sim . Διαβασα μερικα tutorials οτι πρεπει να βρεις ενα αρχειο nv_data.bin και να του αλλαξεις καποιες τιμες αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αυτο το αρχειο. Μηπως ξερει καποιος τιποτα παραπανω?? Ευχαριστω προκαταβολικα Τα λεμε !
  2. Παιζει παρτιδα οπου μετα απο πολυ χρηση ζεστενεται το κινητο κ δεν λειτουργουν τα πληκτρα κατω . Ενα αλλο προβλημα που βγαζει είναι οτι παλι μετα απο εκτεταμενη χρηση τρεμοσβηνει η οθονη... Και στις 2 περιπτωσεις το πατε απο εκει απ που το πηρατε για να σταλει για service η να σας το κανουν αντικατασταση....
  3. καλο κινητο μεγαλη αυτονομια αλλα μερικα εχουν προβλημα στην πλακετα....
  4. Γεια σας Ηθελα να ρωτήσω για το που μπορώ να βρω πληροφοριες για τεχνικές εξασφάλησης ασφαλειας WLAN?? please δωστε κανα link η λεξεις κλειδια επειδη τρεχει μια πτυχιακή και δεν ξερω απο που να ξεκηνησω!! Σας ευχαριστώ :)
  5. Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε κανα καλο θεμα σχετικα με τηλεπικοινωνιες για πτυχιακη Σας Ευχαριστω
×
×
  • Create New...