Jump to content

0cean

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About 0cean

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 27

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

0cean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To Siemens cl110 ειναι αστα βραστα παιδια, αμα εχετε κανα αλλο απο προηγουμενη συμβαση βαλτε εκεινο, ρωτηστε κανα γνωστο/ξαδερφο/γιαγια/θειο ολο κ καποιου θα του περισευει κανα ρουτερ. το θεμα ειναι οτι ουτε καν καινουργιο firmware δεν αξιωθηκαν να εκδοσουν. Το ΡΡΡ ειναι ενα προβλημα, το αλλο ειναι με το αυτοματο script για reset, μετα απο 2 τρεις φορες, τα χανει κ μενει σβηστο το ΡΡΡ. Παντως η Forthnet τελευταια δινει καλυτερα ρουτερ με χρονο αλλαγης ΙΡ στα 10 sec. Μια χαρα.. ελπιζω να βολεψω κανα τετοιο. Το αλλο με τα ασυρματα ρουτερ ειναι οτι πεφτει μες το ιδιο σου το σπιτι η συνδεση γιαυτο καλωδιο και παλι καλωδιο. Με τα ασυρματα που μας τριγυριζουν θα ψηθουμε στον υπνο μας καμια μερα.. Καντε ενα search στις πολυκατοικιες σας... τα Ηz που τραβανε τα κυτταρακια μας δεν παιζονται..και απτην καλη πλευρα να το παρεις:ειναι σαν να "ακουνε" 10δες διαφορετικους κακογουστους σταθμους μαζι :ΡρΡρ γιαυτο ο καρκικος κανει παρτυ εκτος απο ρεσταρτ στο siemens, δοκιμασε απτη σελιδα του 19216811 να πατησεις Connect, και στη χειροτερη ξαναβαλε τους κωδικους σου. ετισ θα συνδεθει και χωρις να επανεκκινησεις το PC.
  2. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι κλαιγονται αν κατεβαζουν με 2,20μβ/σεκ 'η με 2.19μβ/σεκ ενω πληρωνουν για ΜΕΧΡΙ 24μπβσ.... ξεχνατε καποιοι οτι μεχρι πριν δεκαπεντε χρονια το αν συνδεοσουν με 5 κβ/σεκ με την διαλ υπ και επιανεσ τα 5 κβ φουλ εκανεσ το σταυρο σου. Τωρα που εχει ερθει ο πολιτισμος στη χωρα που τον γεννησε (!) κλαιγομαστε! γιατι πιανω 800κβ/σεκ το βραδυ και 150κβ/σεκ το πρωι... και δοξα τω θεω να λεμε. τουλαχιστον να εχουμε υποψιν οτι με 19,50 ευρω ή 24,90 εχουμε μεχρι 24 ενω μεχρι προτεινος αλλου με 19,50 ειχες 2μβπς... τα δικτυα κανουν εργασιες αναβαθμιζονται. θα ερθουν κ καλυτερες ταχυτητες. οποιος το παιζει τοσο βιαστικος που θελει να κατεβαζει με καθε καιρο 2,5ΜΒ το σεκοντ να σκεφτει οτι μπαινει το καλοκαιρι τα σχολεια κλεινουν και τα παιδιακια θα μπαινουν ιντερνετ κ θα πεφτει το bandwidth οσο κ να κλαιγομαστε. Οταν ημασταν εμεις παιδακια τα 5κβ/σ ηταν ευχης εργο και τωρα με τα 200κβ πανω κατω το κανουμε θεμα... και για καποιον που ειπε οτι τα 2,5Μbyte ειναι λιγα, τοσο ειναι περιπου το ΜΑΞΙΜΟΥΜ στα 24ΜΒps, γιατι μπερδευουν τα νουμερα και εχω ακουσει να περιμενουν να κατεβαζουν με 24ΜΒytes/sec . . .
  3. Για να μην αντιμετωπιζετε κανενα απολυτως προβλημα: 1. παντα χρησιμοποιειτε Εξπλορερ για το script της ηλεκτρονικης ανανεωσης 2. κανετε τις συναλλαγες σε ωρες απο 0800 μεχρι 1800. οσες φορες εκανα μετα τισ 0000 δεν επιασε. κατι παιζει με το συστημα της εμπορικης τραπεζας. 3. μια συναλλαγη ανα ημερα ετσι δε θα σκονταψετε πουθενα. φιλικα,
×
×
  • Create New...