Jump to content

Athkatla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    386
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Athkatla

  1. 9 minutes ago, Vasilis Nikolakoulis said:

    Τίποτα δεν βοήθησε δυστυχώς. Τις διέγραψα όλες τις συσκευές που είχα αλά πάλι τίποτα. Ούτε καν εμφανίστηκε η ρύθμιση για την ενεργοποίηση push notification 

    Στο alpha mobile είναι η επιλογή για τα push notifications.

    Πάτα πάνω αριστερα τις 3 παύλες, επέλεξε προφίλ και μετά δες τα security settings.

     

  2. 1 hour ago, Pharmex said:

    Γιατί να διαγράψεις το παλιό, όταν σε αφήνει να έχεις ενεργές μέχρι 10 συσκευές; Εγώ χρειάστηκε να διαγράψω συσκευή, μόνο όταν ξεπέρασα τις 10.

    ναι, υπέθεσα ότι δεν χρησιμοποιεί το παλιό κινητό πια.

     

  3. 10 ώρες πριν, Vasilis Nikolakoulis said:

    Καλησπέρα στην ομάδα. Μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή της alpha bank στο s24 ultra?. Πιο συγκεκριμένα έχω θέμα με τα push notification εδω και πολύ καιρό όπως και με το fingerprint. Ενώ με δούλευαν και τα 2 μόλις πήρα την συσκευή μετά από λίγο καιρό και μέχρι και σήμερα και με αναβαθμίσεις η εφαρμογή λέει ότι δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αυτής της ρύθμισης για το δαχτυλικο αποτύπωμα. Και σχετικά με το push notification δεν μου το εμφανίζει πλέον ούτε καν σαν επιλογή 556730389_Screenshot_20240526_053124_myAlphaMobile.thumb.jpg.75be2c0e64f958c2222060fe52c18706.jpg

    Screenshot_20240526_053119_myAlpha Mobile.jpg

    Πρέπει να πας web banking, ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις ασφαλείας θα διαγράψεις το παλιό κινητό και θα δηλώσεις το s24.

     

  4. 28 minutes ago, tsigdi said:

    Σορρυ γίνομαι σπαστικός με το συγκεκριμένο αλλά θα με οδηγήσει στην τρελα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η φωτο πριν πατήσω το κουμπί και αφού το πατήσω. Στην μπροστινή κάμερα δεν το κάνει. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Screenshot_20240517_185047_Messenger.jpg

    Screenshot_20240517_185057_Messenger.jpg

    To data Saver υποψιάζομαι.

     

  5. 39 minutes ago, vastegial_74 said:

    Δεν μπορείς να προσθέσεις ταυτότητα, δίπλωμα και έγγραφα αυτοκινήτου στο google wallet. Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο αν δεν ξέρεις. Μπορεί να σου λέει προσθήκη στο Wallet αλλά δεν γίνεται προσθήκη. Απλά έχουν το ίδιο skin με το iOS που εκεί γίνεται προθήκη. 

    Μια χαρά μπορείς, σώνεις το pkpass αρχείο και το ανοίγεις με το wallet.

     

    • Like 1
  6. 6 ώρες πριν, toxotis70 said:

    Μια ερώτηση…. Στο iPhone υπάρχει η εφαρμογή apple wallet, που περνάς τις κάρτες που έχεις (χρεωστικές, πιστωτικές κλπ) αλλά και πολλά ακόμα έγγραφα / στοιχεία.
    Πχ εγώ έχω το δίπλωμα, τη ταυτότητα, έγγραφα αυτοκίνητου , κάρτες ΟΑΕΔ, covid πιστοποίηση εμβολίου κλπ
    Ενεργοποείται η εφαρμογή εύκολα με διπλό πάτημα του power button.



    Γίνεται αυτό με μια εφαρμογή στο s24 και ποια (google/samsung  wallet ) ;
    Ή χρειάζεσαι πολλαπλές εφαρμογές;

     

    Επισης, μπορεις ολα αυτα να τα κανεις ευκολα και μεσω το gallaxy watch (οπως με το apple watch) ?

     

    ΥΓ... θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον που το κανει, οχι υποθεσεις, γιατι σκεφτομαι μια αλλαγη και δεν με παιρνει να δοκιμαζω.

    Εγώ χρησιμοποιώ το google wallet, έχω τι τραπεζικές κάρτες, τις κάρτες των supermarket  πχ ΑΒ και των πολυκαταστημάτων πχ public, intersport κτλπ

    Εκτός από τις τραπεζικές κάρτες οι υπόλοιπες καταχωρούνται αυτόματα στο ρολόι. Το διπλό πάτημα του power button ρυθμίζεται όπως θες εσύ.

    Ταυτότητά, δίπλωμά, έγγραφα αυτοκινήτου τα έχω στο gov.gr wallet. Μπορείς να τα προσθέσεις αν θες στο Google Wallet αλλά εγώ προτιμώ να τα έχω ξεχωριστά.

    • Like 1
  7. 2 ώρες πριν, Vasilis Nikolakoulis said:

    Όχι. Ούτε αυτό. Το έχω ψάξει και αυτό.  Είναι λες και έχει πρόβλημα το hdr. Ενώ γενικά είναι φουλ φωτεινή η οθόνη στο netflix κυρίως έχει θέμα σίγουρα. Είναι πολύ σκοτεινά. Κάποια άλλη λύση έχουμε; Και επίσης ξανά ρωτάω. Μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα;

    Νομίζω βρήκα το πρόβλημα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Για κάποιον λόγο ενώ την έχω τέρμα την φωτεινότητα και έχω απενεργοποιημένη την προσαρμόσιμη φωτεινότητα ,όταν είμαι σε χαμηλό φωτισμό χαμηλώνει αυτόματα χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ, ενώ όταν το πάω σε μια λάμπα κοντά η σε φως που να χτυπάει την οθόνη ανεβαίνει αυτόματα και έχει μεγάλη διαφορά. Αυτό γιατί μπορεί να το κάνει;

    Και νομίζω ότι βρήκα όντως το πρόβλημα τώρα. Όντως το κάνει αυτό που σας είπα πριν απλά για κάποιον λόγο το κάνει μόνο σε ταινιες/σειρές που υποστηρίζουν hdr περιεχόμενο. Σε HD είναι φουλ φωτεινή η οθόνη. Αλλά ακόμα δεν ξέρω γιατί να το κάνει αυτό. 

    Δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, αυτό κάνει το HDR, ρυθμίζει τη φωτεινότητά στα διάφορα σημεία της εικόνας ώστε να έχεις το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα. Για αυτό και στο netflix η φωτεινότητα ρυθμίζεται από την εφαρμογή και όχι από το τηλέφωνο.

     

  8. 16 minutes ago, Vasilis Nikolakoulis said:

    Ναι ναι το έχω ενεργοποιημένο. Και χωρίς να το έχω πάλι το ίδιο πράγμα. Σίγουρα κάτι πηγαίνει λάθος επειδή δεν είναι καθόλου φωτεινή η οθόνη ούτε την ημέρα αλλά ούτε την νύχτα με τέρμα την φωτεινότητα μέσα στην εφαρμογή Screenshot_20240420_114106_Settings.thumb.jpg.034a8e43ca05bd08f4181075c0125330.jpg

    Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το extra dim ;

  9. 59 minutes ago, vwbestakos said:

    Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να φορτίσει το ρολόι Watch 4,5,6 από το κινητό γιατί προσπάθησα και δεν τα κατάφερα. Υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

    Σε εμένα μόλις συνδέσω τον φορτιστή στη θύρα αναγνωρίζει αυτόματα οτι είναι φορτιστής και απλά βάζω το ρολόι πάνω και φορτίζει. Δεν πειράζω κάποια ρύθμισή. Στiς ρυθμίσεις USB settings είναι προεπιλεγμένο  το Connected Device kai to Charge connected device.

     

    • Thanks 1
  10. 7 ώρες πριν, Vasilis Nikolakoulis said:

    Καλησπέρα σας . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να δω άμα έχει άλλος το διό θέμα που πιστεύω πως έχω.  Είμαι κάτοχος εδώ και κάνα 2 εβδομάδες του s24 ultra και 1) πιστεύω ότι στην εφαρμογή netflix όποια ταινία ή σειρά και να βάλω δεν έχει πολύ φωτεινότητα η τουλάχιστον δεν φτάνει με τίποτα στο peak όπως φτάνουν οι εφαρμογές youtube, Instagram, tik tok ,και άλλα. (Ενώ την έχω τέρμα την φωτεινότητα μέσα στην εφαρμογή άλλα και όταν την κατεβάζω δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά απλώς χαμηλώνει λιγο). Δηλαδή σκεφτείτε ότι ακόμα και το βράδυ σε χαμηλό εξωτερικό φωτισμό με κλειστά τα φώτο δεν είναι έντονα φωτεινή η οθόνη σε φάση να λέω ότι με ενοχλεί κάτσε να την χαμηλώσω ακόμα και τέρμα να είναι. Και 2) πόσο καιρό περίπου χρειάζεται η συσκευή για να προσαρμοστεί με την χρήση σου για την μπαταρία λέγοντας πάντα,  διότι πιστεύω ότι δεν κρατάει όσο λέτε οι περισσότεροι 2 μέρες η 1 ολόκληρη μέρα με ανοιχτή τοποθεσία και τα λοιπά. ( έχω μόνο ανοιχτά μόνιμα η όταν χρειάζεται τέλος πάντων τα δεδομένα ή αντίστοιχα το wifi , τοποθεσία πότε ανοιχτή επειδή τελειώνει στα μπαμ η μπαταρία. Συγγνώμη άμα σας κούρασα άλλα είναι η πρώτη φορά που πήγα σε συσκευή samung στην ζωή μου και έρχομαι από google pixel 7 pro και iphone 13 pro max.

    Settings - advanced features - video brightness

    Εχεις ενεργοποιημένο το Netflix;

  11. 1 hour ago, eddiedimitris said:

    Παιδια πλεον δεν υπαρχει τροπος οπως παλια να βάζουμε μια φωτογραφία στην always on display?

    Αναγκαστικα πλεον η θα ειναι το background της lockscreen η μαυρίλα ?

    ή κάτι από το store

    Settings -Themes-AODs

  12. 22 ώρες πριν, Voodooman said:

    Τελικά έχουμε βρει κάποια διαφανή θήκη που να μην αποχρωματίζεται ή, έστω, να αποχρωματίζεται όσο πιο αργά γίνεται; Έχει βρει καμιά εταιρία την μαγική φόρμουλα; 

    https://eu.mous.co/products/clear-phone-case-clarity_magsafe_compatible-clear-none?variant=41479853015133

    • Like 1
  13. 33 minutes ago, Fulgore1 said:

    Αυτό που αναφέρεις είναι επίπεδο ασφαλείας της συσκευής. Το παραπάνω που έβαλα είναι η τελευταία έκδοση του Google Play Store.

    Ειναι δηλαδή 2 διαφορετικά πράγματα.

     

    Όχι του store, του system.

    Του store ειναι: 40.2.32-31

    • Like 1
  14. Google μετάφραση από κορεάτικα:

    Γειά σου. Είμαι υπεύθυνος της κάμερας!

    Για να ανταποδώσουμε την υποστήριξη και τις απόψεις που έχουν δώσει πολλά άτομα για την Κάμερα/Γκαλερί Galaxy, ήρθαμε σε εσάς με προσθήκες και βελτιώσεις στις λειτουργίες Κάμερας/Γκαλερί.

    Αυτή η ενημέρωση αντικατοπτρίζει βελτιώσεις στην ποιότητα και τη χρηστικότητα της εικόνας της κάμερας. Ελέγξτε τις παρακάτω λεπτομέρειες για σημαντικές βελτιώσεις στις λειτουργίες.

    Εργαζόμαστε σκληρά για να ακούσουμε τις φωνές σας και να αντικατοπτρίσουμε τις απόψεις σας, γι' αυτό υποστηρίξτε μας :)

     

    1. Ο τόνος του νυχτερινού περιβάλλοντος έχει βελτιωθεί.

    2. Το περίγραμμα χαμηλού φωτισμού και η έκφραση χρώματος της εφαρμογής Expert RAW έχουν βελτιωθεί.
    ※Θα βελτιωθεί μέσω της ενημέρωσης της εφαρμογής Expert RAW και θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα αργότερα.

    3. Βελτιωμένη σαφήνεια κειμένου κατά τη χρήση κλίμακας ζουμ στη λειτουργία φωτογραφίας.

    4. Η ανάλυση 480x480 έχει προστεθεί για την υποστήριξη instanced slomo σε βίντεο μικρότερου μεγέθους.

    Η σταθερότητα έχει βελτιωθεί για άλλες εισαγόμενες λειτουργίες κάμερας/γκαλερί.

    ευχαριστώ

    • Like 3
  15. 1 ώρα πριν, peter77377 said:

    Δεν έχω βάλει τίποτα σε τζαμάκι, και η επίσημη αντιπροσωπεία λέει δεν είναι πρόβλημα, είναι θέμα του freshrate και όλα καλά...τώρα πώς γίνεται όρθιο το τηλέφωνο να μην έχει θέμα με το ρυθμό ανανέωσης και πλαγιαστό να έχει δεν το καταλαβαίνω...κρίμα γιατί το βίντεο ήταν βασικός λόγος που άλλαξα κινητό (είχα το OnePlus 9 pro που από άνοιξη και μετά, όταν περνούσα τα 3 λεπτά εγγραφής γινόταν καυτό το κινητό). Καμιά ιδέα πώς παίζουμε με το ρυθμό ανανέωσης στα βίντεο ή κανένα app που να ρυθμίζεται στα 24Hz (που και σε παλιότερα samsung λένε ήταν πρόβλημα γιατί λέει ρυθμίζουν το ρυθμό στα 60Hz που είναι της Κίνας και της Αμερικής το στάνταρτ);

    Sto Pro Video παίξε με το shutter speed kai to ISO.

    • Like 1
  16. 5 ώρες πριν, vastegial_74 said:

    Είναι πολύ εμφανές ότι πρόκειται για πάντρεμα δύο διαφορετικών βίντεο και μάλιστα κακοφτιαγμένο Το πράσινο αυτοκίνητο στη μεγάλη εικόνα μόλις έχει αρχίσει να εμφανίζεται κάτω από τη γέφυρα και στο κινητό έχει ήδη εμφανιστεί ολόκληρο. 

    Είναι πολύ εμφανές ότι πρόκειται για πάντρεμα δύο διαφορετικών βίντεο και μάλιστα κακοφτιαγμένο Το πράσινο αυτοκίνητο στη μεγάλη εικόνα μόλις έχει αρχίσει να εμφανίζεται κάτω από τη γέφυρα και στο κινητό έχει ήδη εμφανιστεί ολόκληρο. 

    Είναι πολύ εμφανές ότι πρόκειται για πάντρεμα δύο διαφορετικών βίντεο και μάλιστα κακοφτιαγμένο Το πράσινο αυτοκίνητο στη μεγάλη εικόνα μόλις έχει αρχίσει να εμφανίζεται κάτω από τη γέφυρα και στο κινητό έχει ήδη εμφανιστεί ολόκληρο. 

    Είναι πολύ εμφανές ότι πρόκειται για πάντρεμα δύο διαφορετικών βίντεο και μάλιστα κακοφτιαγμένο Το πράσινο αυτοκίνητο στη μεγάλη εικόνα μόλις έχει αρχίσει να εμφανίζεται κάτω από τη γέφυρα και στο κινητό έχει ήδη εμφανιστεί ολόκληρο. 

    Είναι πολύ εμφανές ότι πρόκειται για πάντρεμα δύο διαφορετικών βίντεο και μάλιστα κακοφτιαγμένο Το πράσινο αυτοκίνητο στη μεγάλη εικόνα μόλις έχει αρχίσει να εμφανίζεται κάτω από τη γέφυρα και στο κινητό έχει ήδη εμφανιστεί ολόκληρο.

    • Haha 1
  17. Google Play system update

    Screenshot_20240308_110524_Google Play Store.jpg

    5 minutes ago, harogeo said:

    Καλημέρα ,

    Σκέφτομαι την μετάβαση από iPhone 14 Pro.Μια απορία που έχω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα για remapping στο double click του power button ώστε να βάλω το google wallet/ google pay όπως ακριβώς είναι στο iPhone.

     

     

    Ναι, μπορείς αλλά που εξυπηρετεί αυτό, αν επιτρέπεται;

     

    • Like 2
×
×
  • Create New...