Jump to content

Dimlestat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimlestat

  1. Α ρε στεργιανε... με περασες κι εσυ.Παντως σταματησε το site του ΟΤΕ να λεει οτι δεν εχει διαθεσιμη πορτα και οτι μπορω να κανω αιτηση αλλα δεν με ενεργοποιησαν και η Φορθνετ ειναι κλασικα στην κοσμαρα της...
  2. Πολυ σημαντικο το προηγουμενο ποστ... Αν οντως ακολουθησει αυτην την τακτικη θα πρεπει να κλεισουν ολα τα στοματα που τωρα δικαιολογημενα βεβαια γκρινιαζουν. Δεν προκειται να παρουμε λεφτα πισω αλλα τελικα τον εξτρα μηνα θα τον δωσουν. Απλα ενα μικρο μπραβο απο μενα.:)
  3. Stergianos εγω που εχω το ιδιο προβλημα απο την αρχη μου ελεγε οτι ειναι στο σταδιο υλοποιησης και το ιδιο λεω ακομη χωρις να εχει αλλαξει κατι. Μακαρι να εχω αδικο και να εχει γινει κατι αλλα σου συστηνω να μην ενθουσιαζεσαι:worry: Παρεμπιπτοντως θα ηθελα να πω οτι σημερα ειναι απιστευτη και η συμπεριφορα της pstn μου!!! Δεν καθεται ησυχη με τιποτα!
  4. Stergianos στην ιδια μοιρα ειμαστε. Περιμενω κι εγω καινουρια πορτα. Δυστυχως αυτο εξαρταται μονο απο την ευσυνειδησια των τεχνικων του οτε.Εκεινοι μου ειπαν οτι περιμενουν ποτε θα τους ερθουν τα μηχανηματα
  5. Προφανως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα μονο αν το ανακοινωσει μπορει να μαθουμε οτι αναβαθμισε κατι:wacko:
  6. Καλημερα σας... Δειτε τι ανακοινωνει η εταιρια μας παλι. Ειπαμε να εισαι ειλικρινης με τους πελατες σου αλλα συγγνωμες καθε τρεις και λιγο δεν μου ακουγεται καλο. http://www.forthnet.gr/templates/portalhome.aspx?c=1 Ανακοίνωση Αναβάθμιση υπηρεσίας ADSL Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της FORTHnet για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 6 π.μ. είναι προγραμματισμένη αναβάθμιση της κεντρικής διασύνδεσης με το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ στα 2Gbps. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μία με δύο ώρες, κατά την διάρκεια των οποίων η υπηρεσία ADSL θα παρουσιάζει μειωμένη απόδοση και θα παρατηρούνται διακοπές της υπηρεσίας για διαστήματα 5-10 λεπτών. Οι εργασίες θα επηρεάσουν όλους τους χρήστες ADSL. Επιπλέον για μικρό χρονιό διάστημα 2-3 λεπτών θα διακοπεί και η παροχή πρόσβασης στο Internet στους χρήστες dialup μέσω PSTN ή ISDN. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
  7. Δεν ξερω αν προλαβε καποιος να το επισημανει το παρακατω αλλα νομιζω πως πρεπει ολοι να το δουμε καλα γιατι με τις υπαρχουσες συνθηκες και μετα απο 1 μηνα και μια μερα αναμονης για ενργοποιησης λογω μη διαθεσιμης πορτας στην περιοχη προσωπικα μονο ανησυχια μου προκαλεσε... Θα το βρειτε εδω http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=149265 Ακόμα πιο προσιτό το ADSL in a box από τη FORTHnet: πληρώνεις 99€ και σερφάρεις για 6 μήνες με όλα πληρωμένα 30/01/2006 Super προσφορά τιμής μέχρι 28/02 για το ADSL in a box που στοιχίζει μόλις 99 € συν ΦΠΑ. Η νέα αυτή προσφορά στην τιμή του προϊόντος, σε συνδυασμό με την προσφορά 3 επιπλέον μηνών δωρεάν που ήδη ισχύει, κάνουν το ADSL in a box την πιο ελκυστική πρόταση της αγοράς για όλους όσους θέλουν να συνδεθούν με ADSL για πρώτη φορά. Μία νέα προσφορά δημιούργησε η FORTHnet για όλους τους φίλους του «γρήγορου» Internet. Τα ADSL in a box που θα ενεργοποιηθούν από 1 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2006 κοστίζουν μόλις 99€ συν ΦΠΑ και προσφέρουν 6 μήνες (3+3 δώρο) πρόσβαση στο Internet, με όλα πληρωμένα.
  8. Λοιπον παιδια σημερα, μετα απο 25 μερες αναμονης για ενεργοποιηση ειπα να μην παρω στη φορθνετ να γκρινιαξω αλλα στον οτε. Εκει η κοπελια του 134 αρκετα ευδιαθετα μου ανακοινωσε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη πορτα στη περιοχη μου(καλαμαρια) και οτι ενας Θεος ξερει ποτε θα υπαρξει! Ο Θεος φυσικα ειχε τηλεφωνο και μου το εδωσε,επισης ευδιαθετη, και μου ειπε οτι αυτος που θα το σηκωσει θα ξερει. Ετσι κι εγινε.. ενας δυσμοιρος τυπακος σηκωσε το τηλεφωνο (θελω να πιστευω οτι δεν πιστευουμε σε αυτον!) και μου απαντησε, αφου εβρισε καποιον που ηταν διπλα του γιατι δεν υπακουγε στις διαταγες του, πως καποιοι -δεν μου τους προσδιορισε- του εχουν υποσχεθει καινουρια μηχανηματα μεχρι το τελος της εβδομαδας για να ικανοποιησει ολους τους καημενους της περιοχης μου που εχουν τηλεφωνο που ξεκιναει με 43 ή 44 και ζητησαν adsl. Μετα μου ειπε πως σε δεκα ημερες θα εχουν ενεργοποιηθει ολες οι αιτησεις που εχουν γινει. Και μετα πηρα στη Forthnet...:cry: Πρωτα θα ηθελα να σας πω πως εδω και 5 μερες απο Σαββατο πρωι βασικα δεν επιανα καθολου γραμμη γιατι ηταν συνεχεια απασχολημενες οι γραμμες τους.Ε...σημερα επιασα. Στην κοπελα που το σηκωσε δεν ειπα επιτηδες οτι μολις ειχα μιλησει με Ο.Τ.Ε. και την ρωτησα γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη η συνδεση. Αυτη με εβαλε στην αναμονη και μετα απο λιγο μου ειπε οτι ειναι στο τελικο σταδιο και οτι μπορει και να ενεργοποιηθηκε και να μην το ξερω και προσπαθησε να μου δωσει demo. Της ειπα οτι δεν εχει ενεργοποιηθει και οτι το μοντεμ φυσικα δεν συγχρονιζεται.Με ξαναεβαλε στην αναμονη και συνδεθηκε οπως ειπε με τους τεχνικους για να ρωτησει. Και τοτε... ειπε πως αυτο συμβαινει μερικες φορες, μου εδωσε το demo, μου ειπε να το δοκιμασω και αν δεν δουλεψει να ξαναπαρω τηλεφωνο για να στειλουν e-mail στον ΟΤΕ να ρωτησουν τι συμβαινει. Και ολα αυτα σημερα ενω η αιτηση ενεργοποιησης εγινε στις 29/12.
  9. Ας γραψω κι εγω τα νουμερακια μου μηπως και σωσω κανενα ανυποψιαστο... Εκανα αιτηση ενεργοποιησης adsl in a box απο Καλαμαρια Θεσσαλονικης στις 29/12 και σημερα 22/1 δεν εχει γινει τιποτα παρολα τα παραπονα τηλεφωνικως και με e-mail. Φιλος μου στο κεντρο εκανε αιτηση 27/12 και ενεργοποιηθηκε 19/1 με προβλημα και διορθωθηκε 2 μερες μετα. Τα συμπερασματα δικα σας. Αισιως συμπληρωνω 1 μηνα σε λιγες μερες και δεν εχω ιδεα τι να κανω πλεον. Ευτυχως επεσε πανω στην εξεταστικη αλλιως θα ζητουσα ηδη τα λεφτα πισω.
  10. Παιδια ζητω τα φωτα σας. Αγορασα τον US Robotics 9105 και εχω adsl της tellas. Με το μοντεμακι που μου εδωσαν μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα οταν προσπαθησα να εγκαταστησω το US Robotics 9105 μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν βρισκει το router. Any idea του τι συμβαινει? Τι πρεπει να ρυθμισω manually βρει?
×
×
  • Create New...