Jump to content

JJX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

JJX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο ακριβως ερχομουν να ποσταρω :) Αλλα μου φαινεται τρελη bugια του Νοκια αυτο
  2. καλησπερα, χρησιμοποιει κανεις gprs για να παρει μαιλ απο το gmail λογαριασμο του??? Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω συνδεση vodafone. το gmail υποστηριζει POP3 μονο στις θυρες 993/995 (κρυπτογραφημενα...). Ομορφα μεχρι εδω. Βαζω pop3 στο pop.googlemail.com , θύρα 993/995 και περνω τα μαιλ μου κανονικα. Οταν παω να στειλω μαιλ ομως μεσω mail.panafonet.gr δεν με αφηνει. Αν αλλαξω τωρα την θυρα σε "απενεργοποιημενη" στελνει κανονικα μαιλ αλλα δεν μπορει να παρει! (λογικο αφου ειναι λαθος η πορτα για τον POP3) Αυτο δεν μυριζει τρελο bug? κανονικα οταν στελνει μαιλ δεν θα επρεπε να επηρρεαζεται απο την θυρα που εχω δηλωσει, σωστα?
  3. Καλησπερα, μολις πηρα μια καρτουλα για το Ν70 αλλα δεν την βλεπει. Πρεπει να ειναι οπωσδηποτε DV? Αλλιως δεν την αναγνωριζει? Επισης, μεχρι χθες επερνα κανονικα τα μαιλ μου. Ξαφνικα δεν μπορω να συνδεθω στο vodafone web και να τα καταβασω. Δημιουργησα δευτερο λογαριασμο στο κινητο μηπως ηταν θεμα ρυθμισεων,ξαναπηρα τις ρυθμισεις απο την vodafone αλλα εξακολουθω να μην μπορω να συνδεθω. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω
  4. Tα 6270,6280,611 ομως δεν ειναι "ανθεκτικα" οπως το 5140 και 5140ι Σε τετοιο στυλ εχει ανακοινωσει καποιο καινουργιο?
  5. η φωτογραφικη του 5140ι ειναι 640χ480 (οπως στο 5140) ? Αλλα ποτε περιπου αναμενεται να κυκλοφορησουν? Μηπως εχουν διαρευσει τιποτα χαρακτηριστικα?
  6. Τον εχει κανενας?? Εχει παρατηρηθει οποιαδηποτε ασυμβατοτητα με dslam siemens 2 ή καποιο αλλο dslam?
×
×
  • Create New...