Jump to content

kostas_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas_k

  1. Καλησπέρα. Εγώ πέρασα την 4.3 Ελβετίας, έκανα διαγραφή κ πριν κ μετά την εγκατάσταση… και root… και ότι άλλο διάβαζα εδώ. Όμως ένα πρόβλημα παρέμενε κ δεν άλλαξε με τίποτα. Όταν μιλούσα με Bluetooth είτε με καλούσαν, είτε καλούσα εγώ πάγωνε το τηλέφωνο και πολλές φορές αναγκαζόμουν να βγάλω την μπαταρία. Μετά λειτουργούσε για κάποια ώρα χωρίς προβλήματα. Αυτός ήταν κ ο λόγος που γύρισα σε 4.1.2. αν γνωρίζει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να την βάλω χωρίς αυτά τα προβλήματα θα του είμαι ευγνώμον. :) Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Εγώ την έβαλα αλλά έχασα πολλά τηλέφωνα... είτε με καλούσαν κ δεν χτυπούσε, είτε ενώ μιλούσα κολλαγε και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση. Τώρα το άφησα όπως έχει και δουλεύω το NOTE μέχρι να βγει κάτι καλό.
  3. Καλημέρα… πριν λίγες μέρες παρέλαβα το κινητό από sam που το είχα στείλει για αλλαγή της καμένης πλακέτας. Επειδή όμως δεν μπορώ να καθίσω ήρεμος θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να περάσω την jb χωρίς να ξανά κάψω το τηλέφωνο. Κατεβάζω την Alliance, χρειάζεται κάτι άλλο για να την περάσω? Δείτε και με τι ήρθε το κινητό από sam…
  4. Προσωπικά εμένα είναι ο μόνος συνδυασμός που έχει δουλέψει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μετά από το ξεμπρικαρισμα….
  5. http://www.wuala.com/kingdroid/ROMs/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863
  6. [ATTACH]26209[/ATTACH] [ATTACH]26210[/ATTACH] [ATTACH]26211[/ATTACH] [ATTACH]26212[/ATTACH] Να μην ξεχάσουμε και το γεγονός ότι είναι ένα τηλέφωνο που πριν λίγες μέρες είχε μπρικαρει.
  7. Καλησπέρα. Είχα κι εγώ το πρόβλημα με το κινητό και ακoλούθησα τις οδηγίες που γράφονται παρακάτω. Προσωρινά πιστεύω είναι μια λύση απ το να δώσω τόσα χρήματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1661590&page=2 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667886
  8. Καλησπέρα σε όλους. Μήπως κάποιος είδε και γνωρίζει κάτι για τα προβλήματα που ανέφερα χθες για το τηλέφωνο? Ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα. Έχω περάσει με odin μερικές rom και ενώ δείχνει ότι πέρασαν, το τηλέφωνο δεν ξεκινά. Με android system recovery δοκίμασα να κάνω wipe data/factory reset και σταματά εκεί. Μερικές φορές βγάζει με κόκκινα γράμματα για την διαδρομή Ε:…. ότι δεν βρέθηκε. :(
  10. Κι εγώ καλά τα πήγαινα ως ένα σημείο. Μετά τα χάλασα με τις πολλές rom. Φοβάμαι πως κάηκε και πρέπει να ακολουθησω αυτόν τον οδηγό. http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/
  11. Καλησπέρα σε όλους… έχω σήμερα και διαβάζω όλη μέρα με πολλές δοκιμές. Πιθανών να τα έκανα λίγο θάλασσα με το κινητό. :) Προσπαθώ εδώ και ώρα να περάσω rom και μου γραφεί E:failed to mount /sdcard (no such file or directory) . Αυτό το κάνει αφού κάνω την εγκατάσταση από odin την ώρα που ξεκίνα.
  12. Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος πως θα συνδέσω κάποια συσκευή στο usb? Προσπάθησα να κάνω αυτά που λένε εδώ http://android.modaco.com/topic/343858-external-usb-devices/ αλλά δεν κατάφερα κάτι.
×
×
  • Create New...