Jump to content

Emppu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Emppu

  1. Τώρα που το παρατήρησα ακόμα και όταν κάνω refresh ταυτόχρονα στο Internet Expoler και στα δυο PC σαν να σταματάει να λειτουργεί η σύνδεση. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται port forwarding? :confused:
  2. Εξήγησε αν μπορείς πως ακριβώς μπορώ να το κάνω αυτό.
  3. Έχω δύο PC σε LAN μέσω ενός switch. Το modem μου είναι το Jetspeed520 Intracom και το έχω συνδεδεμένο με Ethernet στο switch. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά που στο ένα PC είμαι σε ένα server και παίζω ένα On-Line Game, αν πάω και στο άλλο PC να κάνω refresh list για να βρω κάποιο server, στο πρώτο PC κόβεται η σύνδεση με τον server. Σε δύο τρία παιχνίδια που δοκίμασα συμβαίνει πάντα, ακόμα και όταν τα παιχνίδια είναι ασχετα μεταξύ τους. Πχ, στο ένα τρέχω το CounterStrike και στο άλλο το Wolfenstein. Ακόμα και όταν κάνω απανωτά refresh στο Internet Explorer στο ένα PC, στο άλλο κόβεται η σύνδεση με τον server του παιχνιδιού. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό?
  4. Δεν έχω βάλει την ίδια IP adress. Ακριβώς όπως το λες τα έχω βάλει.
  5. Πήρα το Conn-X και σύνδεσα το modem (Jetspeed της Intracom) με Ethernet στο switch. Αλλάζω στις properties της Local Area Connection την IP adress του Internet Protocol(TCP/IP) σε 192.168.1.2 όπως λένε οι οδηγίες. Το πρόβλημα μου είναι ότι με αυτη την IP adress δεν λειτουργεί το τοπικό δικτυο (2 PC με Win XP). Ο ένας υπολογιστής δεν βλέπει τον αλλό. Όταν ξαναβάζω την IP adress σε 192.168.0.Χ στους δυο υπολογιστες λειτουργεί κανονικα το δικτυο αλλά δεν βλέπει το modem. Ξανακάνω set up το LAN αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει?
×
×
  • Create New...