Jump to content

sofi-k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.799
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sofi-k

  1. Το Snow White & the Huntsman, αποδεικνύει περίτρανα πόσο σημαντικό είναι το να βάζεις τους σωστούς ηθοποιούς στους σωστούς ρόλους.

     

    Είχανε ένα σεναριάκι που τρωγότανε αν και κατακρεουργούσε το παραμύθι, που όμως καταστρεφόταν απόλυτα από μια ανύπαρκτη, αδιάφορη, αγέλαστη, άχαρη και σχεδόν απόλυτα ατάλαντη πρωταγωνίστρια. Το γνωστό ίδιο βλέμμα της αγελάδας που βόσκει μαστουρωμένη στη λιακάδα όταν γέλαγε, το ίδιο όταν πέθαινε κόσμος γύρω της, το ίδιο σε πιο τρυφερές στιγμές, το ίδιο παντού.

     

    Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να βάλουν στο ρόλο της κακιάς μάγισσας τη Charlize Theron, που είναι μια από τις ομορφότερες, εκφραστικότερες και πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλυγουντ με αποτέλεσμα να θέλεις να νικήσει η κακιά μάγισσα μην τυχόν και βγει sequel και φας στη μάπα πάλι 2 ώρες την Kristen την ξενέρωτη.

     

    Το θέαμα ήταν γενικά τραγικό.

     

    Να λένε όλοι για την ομορφιά της Χιονάτης και ο θεατής να ψάχνει ποιά είναι αυτή η Χιονάτη που είναι όμορφη και έχει μέσα της ένα "φως", γιατί το κοριτσάκι που μας παρουσίασαν για Χιονάτη όχι μόνο φως δεν έχει αλλά ακόμα και το σκοτάδι τη βαριέται. Να ρωτάει η κακιά μάγισσα τον καθρέφτη της ποιά είναι η πιο ωραία, να απαντάει αυτός για τη Χιονάτη, να μας τη δείχνει πλάνο και να ψοφάς από τα γέλια με τον καθρέφτη που έχει προφανώς στραβισμό και καταρράκτη. Είμαι δε σίγουρος ότι η πιο δύσκολη στιγμή στην ερμηνεία της Stewart θα πρέπει να ήταν εκεί που της είπαν "εδώ πρέπει να γελάσεις".

     

    Να δολοφονεί η μάγισσα και να το κάνει με τόσο ενδιαφέρον που να θέλεις η επόμενη να είναι η Χιονάτη.

    Να μη σκοτώνει τη Χιονάτη και να λες "γιατί ρε γ@μώτο;"

    Ακόμα και σε σημεία που έπαιζε υπερβολικά η Theron ήταν κλάσεις ανώτερη (σε όλα) της πρωταγωνίστριας.

    Αλλά τι να λέμε τώρα; Εδώ κοίταζε το τίποτα καλύτερα απ'ότι η Χιονάτη κοίταζε τους συμπρωταγωνιστές της.

     

    Η Χιονάτη και ο Κυνηγός ήταν η τελευταία εξαίρεση στον κανόνα μου να μην ξαναδώ ταινία με αυτό το ξυλάγκουρο μέσα και τον πάτησα μόνο και μόνο επειδή έπαιζε η Theron.

    Και δεν ξανάβλεπα το The Italian Job καλύτερα;

     

    ΥΓ: Το είχα απορία πώς παίρνει τους ρόλους της η Stewart. Ε με αυτά που μαθεύτηκαν για εκείνη, μου λύθηκε. Άντε και εις κατώτερα.

    Συμφωνω μεχρι αηδιας.

    Η μονη διαφορα μας ειναι στο οτι εγω την πατησα επειδη επαιζε ο Chris Hemsworth.

    Κατα τα αλλα περιμενω πως και πως την στιγμη που η Kristen Stewart θα παιρνει παραγγελιες στα McDonalds οπως της αξιζει.

  2. Προσωπικα πιστευω οτι 3η-4η και 5η σεζον ηταν οι καλυτερες.

    Η 6η ηταν βαρετη, εκτος απο το φιναλε με τον Castiel και η 7η τρωγοταν καπως...

    Ιδωμεν. Ισως επρεπε να ειχαν σταματησει στην 5η.

  3. Ειδα σε 2-3 μερες και τα 4 twilights, επιτελους και η αληθεια ειναι οτι τα περιμενα χειροτερα. Ισως να φταιγε κι ο πυρετος ομως που θολωσε την κριση μου. Παντως το πρωτο το βρηκα ΑΘΛΙΟ, βαρετο μεχρι αηδιας, κοιταζα συνεχεια την ωρα, το δευτερο και το τριτο(new moon & eclipse) ηταν καλουτσικα, δεδομενου οτι ειχαν περισσοτερο τους λυκους. Ο shirtless τυπας εσωζε την κατασταση δλδ, γιατι ελεγε καμια αστεια ατακα εκει για να ριξει το κοριτσι και γινοταν χαβαλες. Το breaking dawn ψιλοβαρετο κι αυτο αλλα με το ολο

    "ειδα το βαμπιρ κι ειναι GORGEOUS και τωρα αγαπαω το βαμπιρ, τωρα και για παντα. Κι αυτο μ'αγαπαει αλλα εφυγε και επεσα σε καταθλιψη και θα κανω παρεα με τον τουμπανο πιτσιρικα. Με κανει να γελαω και τωρα αγαπαω κι αυτον αλλα γυρισε κιε το βαμπιρ και τωρα καταλαβα οτι μονο εκεινον αγαπαω και θα τον παντρευτω αλλα φιλαω και τον αλλον για να τον εχω καβατζα αλλα τελικα παντρευομαι το βαμπιρ και μενω εγκυος και με ξεγεννανε κι οι 2 ερωτες της ζωης μου μαζι"

    ε περασαν οι ωρες... Παντως το ολο ρομαντζο Edward/Bella ειναι απ τα πιο επιφανειακα που εχω δει, οι σκηνες τους μαζι στα λιβαδια και τα δαση ηταν βαρετες, οι ηθοποιοι δεν ξερουν να παιζουν πραγματικα ή οι ρολοι τους επρεπε να ειναι ΤΟΣΟ βαρετοι(μαλλον το δευτερο αν κρινω απο τις ατακες), ειδικα η κοπελια...

    Αλλαξε φατσα λεμε!

    http://2.bp.blogspot.com/-hbu0X5qv4mU/TcsloVA_7NI/AAAAAAAAAIU/oqYlKWNsC20/s1600/bella-swan.jpg

    Και καταληγουμε εδω:

    Όσο για το ερωτικό, δεν είναι τρίγωνο, είναι πολύγωνο. Αυτό το εκτόπλασμα που είναι πιο κρύα και από παγάκι το θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πόλη βαμπίρ και λύκοι την ερωτεύονται, συμμαθητές θέλουν να την βγάλουν ραντεβού, συμμορίες θέλουν να τη βιάσουν...εντάξει...κάπου καταντάει γελοίο το να είναι η άλλη σαν ανάποδο γaμώτο που γκρινιάζει και να την κυνηγάνε όλοι σαν τρελοί.

    Αλλες γυναικΑΙ δεν εχει ολοκληρη πολη;;;

     

    Μ'αρεσει που ειπα οτι τις περιμενα και χειροτερες. :p

  4. Το 2 1/2 Men θεωρείται από κάθε σοβαρό άτομο σκουπίδι ποιοτικά.

    Ρε παιδιά δηλαδή για όνομα, επεισόδιο παρά επεισόδιο, δεν μιλάμε για μια φορά στα τόσα χρόνια, έχει τον σιχαμερό γιο να...πως να το πω πιο κομψά, δεν ξέρω, να κλάνει, και μετά να σχολιάζει ο πατέρας του το πόσο βρωμάει. Αν αυτό θεωρείται χιούμορ τί να πω.

    Καλα, δεν στηριζεται ολη η σειρα στα σκηνικα που αναφερεις, αλλα υπαρχουν...

    και το south park φανταζομαι δεν σου αρεσει ε?

    Προσωπικα θεωρω πολυ καλη σειρα το 2 and a half men, ουτε κατα διανοια την καλυτερη ή την πιο εξυπνη αλλα το να λες οτι ειναι σκουπιδι ειναι απλα η αποψη σου κι οχι "καθε σοβαρου ατομου" :p

    Κι απο αυτες που αναφερεις εχω δει μονο το 30 rock, που επισης ειναι πολυ καλο, αλλα μεχρι εκει.

  5. Τα Χριστουγεννα ειναι απο τις πιο μαγικες και ταυτοχρονα μελαγχολικες(ευχαριστα ομως, για μενα τουλαχιστον) περιοδους της χρονιας. Συμφωνω οτι τα πραγματα ειναι μαυρα κι αραχνα(κι οποιος δεν το βλεπει... τι να πω, Ωνασηδες :p) αλλα η γκρινια και η μιζερια ειναι απο τα πραγματα που δεν αντεχω με τιποτα.

    Βεβαια ειναι λογικο πολυ κοσμο να τον πιανει τοτε καταθλιψη γιατι το γιορτινο κλιμα μας βγαζει απο την καθημερινοτητα και εχουμε χρονο να σκεφτουμε οσα δεν εχουμε, οσα καταπιεζουμε στην ρουτινα κι οσα μας λειπουνε...Προσωπικα, μιας και εχασα κοντινο μου προσωπο περσυ, εχω μαθει να εκτιμαω περισσοτερο τα απλα πραγματα οπως την υγεια μου και των ανθρωπων που αγαπαω. Καλες γιορτες λοιπον κι ας ελπισουμε(κι ας κανουμε και κατι) για καλυτερες μερες!

  6. Καλα, εκτος που στα ελληνικα ειναι πανακριβα να τα παρεις(οσο κανουν ολα μαζι στα αγγλικα κανει ενα στα ελληνικα) πιστευω οτι αν ξερεις σε ενα καλο επιπεδο αγγλικα, που ολοι ξερουν πανω κατω, καλυτερα να διαβασετε το αυθεντικο κειμενο, χανει στην μεταφραση.
  7. οχι.την οδοντοβουρτσα δε την βρεχουμε ποτε...

    οσον αφορα το ξεπλυμα,πολλοι συναδελφοι λενε να μην ξεπλυνουμε καν.απλα να φτυσουμε.επειδη ακομα και εγω η ιδια δε το μπορω ,ξεπλενω μια φορα.

    επισης καλο ειναι αναμεσα στο βουρτσισμα και στο διαλυμα,να περασει μιση ωριτσα.

    Καλα τα βλεπουμε στις ταινιες δλδ που δεν ξεπλενουν;

    Γιαξ, δεν γινονται αυτα τα πραματα.:X:ninja:

    Σχετικα με την λευκανση, τι παιζει, σκεφτομαι να κανω αλλα φοβαμαι μηπως με καποιον τροπο βλαπτει το σμαλτο. Επισης ποσο περιπου κοστιζει αν ξερει κανεις; Η' αν υπαρχει καποιος τροπος να ασπρισουν λιγο τα δοντακια μας(οι οδοντοκρεμες του εμποριου δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ) χωρις να δειχνουμε και σαν τον Αλεξανδρο Πετριδη.

  8. Προσφατα απεκτησα μειοπια.Πολυ πιθανον να ευθυνονται οι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη.

    Το θεωρω λιγακι μυθο αυτο, νομιζω κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι γονιδιακο, αν ειναι να κανεις θα κανεις, ξερω ατομο που ειναι πανω απο 10 ωρες τη μερα στο πισι για πολλα χρονια και δεν εχει την παραμικρη μυωπια.

     

    Εμενα αν κατσω πολλες ωρες με τσουζουν λιγακι τα ματια μου και ποναει η πλατη μου, σ'αυτο φταιει μαλλον η τελειως λαθος σταση που εχω στην καρεκλα.

  9. Παιδια το bookdepository ειναι σιγουρα ασφαλες; Επισης τα στελνει σιγουρα ελλαδα; Γιατι το πλεη τα στελνει σιγουρα, αμαζον νομιζω μονο σιντι και ντιβιντι στελνει.
  10. Καμμενο χαρτι...αυτουσ δεν τους λυπαμαι...διοτι εχουν τα παντα και τα πετανε στον καλαθι αχρηστων..τι προβληματα ειχε δηλαδη..........

    Τα παντα εννοεις λεφτα; Δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη που εχει ενα σωρο κοσμος, λες και ξερεις εσυ τι προβληματα εχει ο καθενας..."ευκαιριες να γινει γνωστη και πλουσια, ειχε ταλεντο και λεφτα αρα θα επρεπε να ηταν ευτυχισμενη". Τι να πω, μηδεν σε αυτην την λογικη...Καθε ανθρωπος εχει τα δικα του ζορια και τις δικες του αντοχες και ειλικρινα δεν δινει δεκαρα κανεις αν τους λυπαστε ή οχι αυτους τους ανθρωπους...Εγω λυπαμαι καθε ανθρωπο που φευγει νωρις και αδικα απο ναρκωτικα, ειδικα αν ειχε τοσο ταλεντο. Ηταν αυτοκαταστροφικη αλλα αυτο ειναι ανθρωπινο...Ενιγουεη, rip, περιμενα να γινει η στραβη καποια στιγμη, αλλα οχι τοσο συντομα...

  11. Ειδα τους Πειρατες κι εγω, θα ελεγα καθε περσυ και καλυτερα, η Πενελοπε Κρουζ δεν μ'αρεσε τοσο, μαλλον δεν ειχε κανενα "δεσιμο" με Τζονι Ντεπ απο αποψη χημειας(Κιρα ρε :( ), το στορυ δεν ηταν κακο αλλα ηταν πιο τετριμενο σε σχεση με το στορυ της προηγουμενη τριλογιας και ο Ντεπ μου φανηκε λιγο να βαριεται ή να κουραστηκε. :p Η σκηνοθεσια ηταν πολυ καλη.
×
×
  • Create New...