Jump to content

ozma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ozma

  • Ημ. Γέννησης 11/11/1985

ozma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτο το smart settings που μπορω να το βρω ?
  2. Καλημερα παιδια,ξερετε αν γινεται να κλεισω τελειως τον φωτισμο στο 6680,ακομα και οταν καποιο πληκττο πατηθει? Ευχαριστω
  3. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ στο 6680 να συνδέσω κάποια wireless bluetooth ακουστικά της Logitech για να ακούω μουσική από το κινητό.Καμμιά γνώμη κανείς?
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο handsfree ή ακουστικά ώστε να ακούω ασύρματα μουσική απο το 6680.
  5. Αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα και θέλω λίγη βοήθεια:Μου βγάζει το εξής μήνυμα όταν πάω να συνδεθώ:<<Σφαλμα 721 Ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν αποκρίθηκε>>.Αυτό συμβαίνει από την Τρίτη 28 Μαρτίου μέχρι σήμερα. Έχω βάλει σωστά το username και το password.Είναι η πρώτη φορά που συνδέομαι,χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο εκτός από να βάλω username και password???Περίμενα 1 μισι μήνα για την ενεργοποίηση,αφου οι πόρτες στο DSLAM της Ν. Σμύρνης είχαν τελειώσει.Καμμιά ιδέα τι συμβαίνει???
  6. Καλημέρα παιδιά.Ανντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το 6680 μου.Περίπου από χθές το βράδυ και μέχρι το μεσημέρι έκανε συνεχείς επανεκκινήσεις.Το ίδιο πράγμα άρχισε από τις 6 σήμερα και συνεχίζει.Έχω δοκιμάσει soft και hard reset αλλά τίποτα.Δοκίμασα και το προφίλ εκτός σύνδεσης και την επιλογή για μόνο GSM αλλά τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τις επανεκκινήσεις.Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ; ; ;
  7. Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα μέτρα μπορεί να διαμοιραστεί μια σύνδεση Adsl και γιατί κόστος μιλάμε ?
×
×
  • Create New...