Jump to content

vlsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vlsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα Ελληνικά WM6, αλλά αν θές Ρίξε μιά ματιά εδώ για το τι λέει η HTC Europe http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311781
  2. Φίλε Freak107, ο sdam τα έχει "πει" όλα τα σχετικά με τα πληκτρολόγια: Εδώ ακριβώς Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ!!
  3. χμμμμ... τώρα κατάλαβα γιατί μου βγάζει το μήνυμα λαθους στο registration. είναι λίγο κουφό για αντιπροσωπεία, αλλα τι να κάνουμε :confused: ελπίζω ότι κάποιος θα τις έχει. Ευχαριστώ πάντως ;)
  4. 'Οχι δεν είναι από την ace. Μου ήρθε από Αμερική. Ο λόγος που ρώτησα για το WiFi και το MMS είναι επειδή "παίζοντας" λίγο με τα connections παρατήρησα (από το HELP) οτι οι επιλογές για σύνδεση στο internet είναι είτε μέσω του ISP ή μέσω WiFi. Τέλως πάντων όμως οι δοκιμές θα έιναι πλήρης όταν καταφέρω το MMS/WAP. Ευχαριστώ!
  5. Πρόσφατα "ανακάλυψα" ένα πολύ καλό freeware explorer: GSFinder+. Στην σελίδα: http://mkawa.dyndns.org/SoftOkiba.htm κάνε αναζήτηση για GSFinder+ for HTC Universal Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις. Εγώ, ως νέος στον κόσμο του Power PC, μόλις κατέβασα τον Resco Explorer πρότεινε ο panosha
  6. Φίλοι ‘τιτάνες’ γεια σας καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Πριν από μερικές ημέρες μπήκα και εγώ στο club των ‘τιτάνων’ (ας είναι καλά ο Αι Βασίλης :) ) και για πρώτη φορά στον κόσμο του Power PC. Γενικά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος. Δυστυχώς όμως δεν έχω καταφέρει να κάνω το MMS/WAP (Cosmote) να δουλέψουν. Σε κάποιο μήνυμα το Αντώνης (TonyK) παραπέμπει στο forum της Qtek, αλλά το σύστημα εγγραφής δεν με αφήνει να κάνω register διότι «κάποια παράμετρος στο πεδίο IMEI είναι λανθασμένη»!! :mad: Μήπως θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιο τις ρυθμίσεις με PM ή στο vlsis@hotmail.com; Έχω επίσης και μία ακόμα απορία: Από την στιγμή μου θα ενεργοποιήσω την δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS, θα μπορώ να «βγαίνω» στο internet μέσω κάποιου δικτύου WiFi και όχι μέσω GPRS; Thanks!
  7. sleon, ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις... τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά ο συγχρονισμός αποτυγχάνει. Το πρόβλημα είναι ότι το shell το έχω αγοράσει από Αγγλία και φοβάμαι μηπως έχω προβήματα με την τεχνική υποστήριξη... θα δούμε.
  8. Παίδες γειά σε όλους! sleon, έχεις καταφέρει να καταβάσεις χάρτες της Αθήνας? Ενώ καταφέρνω να συνδέομαι στο MyCosmos, καθώς και να κάνω life-update των εφαρμογών του GPS-Shell, όσες φορές έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω το Travel Guide αποτυγχάνει ο συγχρονισμός με τον server. Μήπως υπάρχει κάποιο "τρικ" που δεν περιγράφεται στα manual?
  9. Χαιρετώ το group! Μιας και έχω παρατηρήσει ότι το θέμα των spyware απασχολεί αρκετά όλους μας στο group, είπα να ενημερώσω (όσους δεν το γνωρίζουν ήση) για δύο πολύ καλά freeware προγραμματάκια. Και τα δύο επιτυγχάνουν spyware detection πριν αυτά "εγκατασταθούν" στον υπολογιστή σας με πολύ μικρή εως καθόλου κατανάλωση resources: http://www.wilderssecurity.net/spywareguard.html http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html
×
×
  • Create New...